Cadeau voor zijn verjaardag

Een origineel cadeau vinden voor de verjaardag van jouw man, vriend, opa, collega of buurman kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij bij Origineel Kadootje een aantal geweldige ideeën voor je. Stel je eens voor: het laten graveren van een prachtige set bierglazen voor de verjaardag van je beste vriend. Of verras jouw opa op zijn speciale dag met een set borrelglazen, voorzien van een gravure van zijn naam of een persoonlijke boodschap. Voor jouw vader kun je bijvoorbeeld een mooi bierpakket laten graveren, compleet met twee fraaie bierglazen en een heerlijke fles LaChouffe Blond bier. Deze glazen kunnen worden gepersonaliseerd met een mooie foto van jullie samen, waardoor het een blijvende herinnering wordt aan jullie band.

Een cadeau voor Opa's verjaardag

Maak deze tekst langer: Een cadeau voor Opa's verjaardag Als je op zoek bent naar een cadeau voor de verjaardag van opa, hebben we naast de eerder genoemde gegraveerde borrelglazen nog meer luxe opties. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige whiskykaraf, gepersonaliseerd met een speciaal whiskylabel om het whiskey cadeau extra bijzonder te maken. Is opa meer een liefhebber van wijn? Dan hebben we ook schitterende cadeaus voor hem, zoals een gegraveerde wijnkaraf die een ereplaats kan krijgen en altijd een mooie herinnering zal zijn aan jullie tijd samen. En als opa een speciale leeftijd bereikt, zoals zijn 50e of 75e verjaardag, is onze ronde kristallen award een prachtig geschenk, gepersonaliseerd met een passend gedichtje. Zo is het altijd een bijzonder cadeau voor hem.

Een cadeau voor vaders verjaardag

Ook voor de verjaardag van je vader hebben we een scala aan prachtige geschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het laten graveren van een set wijnglazen? Laat twee mooie kristallen wijnglazen graveren met zijn naam, een leuke afbeelding of zelfs een foto erop gegraveerd. Onze klanten zijn dol op de kristallen Diva wijnglazen van Schott Zwiesel. En naast wijnglazen hebben we ook een schitterende collectie bierglazen en verschillende bierpullen die stuk voor stuk gepersonaliseerd kunnen worden en het perfecte verjaardagscadeau voor je vader zijn.

Een cadeau voor de verjaardag van vrienden

Is je beste vriend binnenkort jarig, dan is het tijd om te proosten op jullie vriendschap. Dit kan met door champagneglazen te laten graveren met een leuke tekst. Maar wat ook heel bijzonder in ons assortiment is zijn onze champagnepakketten. We hebben cadeau pakketten die bestaan uit glazen van glas en een mooie fles champagne of een pakket met kristallen glazen. Voor de champagne heb je keuze uit verschillende soorten, zodat het altijd bij zijn smaak past. Is jouw vriend een echte snoepkont dan kun je voor hem een mooie snoeppot laten graveren bijvoorbeeld met een zelfgemaakt logo dat jullie vriendschap symboliseerd.

Een cadeau voor de mannelijke ondernemer

En laten we de mannelijke ondernemers niet vergeten! Voor hen hebben we ook geweldige cadeau ideeën, zoals het laten graveren van een klok met het logo van  zijn bedrijf. Een prachtige toevoeging aan hun kantoor of werkruimte. Of wat dacht je van een gegraveerde pennenhouder, een snoeppot of een vaas, allemaal voorzien van het bedrijfslogo? Het zijn mooie cadeaus die het geweldig zullen doen binnen zijn bedrijf en hem helpen met de marketing van zijn bedrijf. Want een logo wordt vaak goed onthouden door klanten en zaken relaties. 

 

Tot slot

Het vinden van een echt goed cadeau voor mannen kan soms een uitdaging zijn, vooral voor mannen die alles al lijken te hebben. Onze gegraveerde cadeaus worden echter altijd met enthousiasme ontvangen. Bestellen is eenvoudig via onze website. Kies het gewenste product, vul alle gegevens in en verstuur de bestelling. Wij gaan dan voor je aan de slag. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling te laten verzenden naar jouw privéadres, werkadres of een van de PostNL-afhaalpunten. En als je in de buurt bent, kun je de bestelling ook ophalen in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam.