Kleine bedankjes voor de gasten op de bruiloft

Cadeau getuigen

  • Vanaf €10,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 14 jaar ervaring

Laat een mooi cadeau voor de getuigen graveren
Zonder de handtekening van jullie getuigen was trouwen niet mogelijk. Jullie getuigen daarom bedanken met een persoonlijk cadeau, is dan ook zeker op zijn plaats. Maar wat geef je de getuigen cadeau? Wat dacht u van een mooie gegraveerde pennenhouder, de getuigen kunnen hier direct hun handtekening mee zetten en ze kunnen het bedankje na afloop van de ceremonie mee naar huis nemen. Of laat een set glazen graveren, met de tekst bedankt dat jullie onze getuige wilde zijn, jullie namen en trouwdatum is ook een bijzonder cadeau. Zo kan er achteraf nog getoost worden op jullie huwelijk.

Cadeau om getuige te vragen
Wilt u de getuigen vragen met een mooi cadeau? Denk er dan eens over om de getuige te vragen met een champagne of wijnpakket, u kunt dit overhandigen tijdens een diner. Uiteraard laat u de glazen en fles champagne graveren met de vraag wil jij mijn getuigen zijn. Of laat een mooi gedicht graveren op een vaas of snoeppot, zodat u op een bijzonder manier de getuige kan vragen. 

 


Door ons gemaakte cadeaus voor getuigen

Ronde award gegraveerd als getuigen cadeau
Award als bedankje voor de getuige
Een mooi bedankje voor de getuigen

Willen jullie de getuigen verassen met bijzonder huwelijkbedankjes dan is deze ronde glazen award erg geschikt. De award heeft een diameter van 13,5 cm. De award op de foto is gegraveerd met de namen van het bruidspaar kris kras over de award. Wilt u liever een andere gravure dat is mogelijk. U kunt de award geheel naar wens laten graveren zodat er originele huwelijksbedankjes ontstaat. Deze glazen award is niet alleen mooi als cadeau getuigen, maar ook als cadeau om de getuige te vragen, kunt u deze award laten graveren. Laat hem dan graveren met de tekst wil jij mijn getuige zijn en een mooi gedicht, zo geeft u een origineel cadeau om getuige te vragen.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Mooi als huwelijksbedankje

Een olielamp of waxinelichthouder krijgt altijd een mooi plekje in huis. Deze olielamp is gegraveerd met de "Ja ik wil" van de trouwkaart, dit is in een wit vlak geplaatst. Deze olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaan er snel bijzonder en persoonlijke huwelijksbedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of een mooi kado voor jullie ouders op jullie trouwdag.

Bierglazen gegraveerd als huwelijksbedankjes
Standaard bierglazen als huwelijksbedankjes
volgens ontwerp van trouwkaart

Deze bierglazen zijn gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen. De glazen zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart. Verras jullie gasten, getuigen of ouders op jullie trouwdag met een bijzondere gegraveerde huwelijksbedankjes. Laat deze glazen geheel naar wens graveren.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Gegraveerde olielampen zijn mooi als huwelijksbedankjes

Zijn jullie op zoek naar bijzonder bedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of ouders? Dan is deze olielamp misschien iets voor jullie om weg te geven als huwelijksbedankjes. De olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er bijzondere en persoonlijke bedankjes ontstaan. Deze olielamp is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie, namen, datum en een bedankt tekst.

Fotolijst gegraveerd om de getuigen te bedanken
Fotolijst small border als huwelijksbedankje voor getuige
Bedank je getuigen met deze fotolijst

Deze fotolijst small border is subtiel gegraveerd als huwelijksbedankje voor de getuige. Erg leuk om op jullie trouwdag weg te geven als huwelijksbedankje aan jullie getuigen, of ceremoniemeester. Onze fotolijsten kunnen ook geheel vullend gegraveerd worden op deze manier is er ruimte voor een gedicht, of de afbeelding van jullie trouwkaart met een korte tekst erbij gegraveerd. Een gegraveerde fotolijst is ook een leuk cadeau om de getuige te vragen.

Vaas als bedankje voor de getuige
Getuigen bedanken? Doe het met een gepersonaliseer cadeau

Een bijzonder huwelijksbedankje voor jullie getuigen. Deze vaas is gegraveerd met een bedankt tekst, en de namen en trouwdatum van het bruidsbaar. Met daarnaast een afbeelding uit onze collectie. Een vaas krijgt gemakkelijk een plekje in huis. Uiteraard kunt u deze vaas geheel naar wens laten graveren als huwelijksbedankje. Ook leuk als bedankje voor de ceremoniemeester.

Mini champagnepakket gegraveerd als bedankje voor de getuige
mooie set als bedankje

Dit mini champagnepakket is gegraveerd als huwelijksbedankje voor de getuigen. Het pakket wordt geleverd in een mooie houten verpakking. Het pakket kunt u geheel naar wens laten graveren, zo heeft u snel een persoonlijk en origineel huwelijksbedankje voor de getuigen.

Mooie pennenhouder als huwelijksbedankje voor de getuige
Bijzonder bedankje

Zonder de handtekening van jullie getuigen zouden jullie niet kunnen trouwen. Daarom is deze pennenhouder een bijzonder huwelijksbedankje. Jullie getuigen kunnen er hun handtekening mee zetten en hebben een mooie herinnering aan jullie trouwdag

Waxinehouder gekapt glas als huwelijksbedankje
hand gemaakte waxinelichthouder

Deze waxinelichthouder wordt door ons met de hand gekapt waardoor er een mooie vorm ontstaat. De waxine is een leuke huwelijksbedankje voor jullie getuigen, ceremoniemeester of als bedankjes voor jullie ouders. De waxinelichthouder kunt u geheel naar wens laten graveren.

Wijnkoelers als bedankjes voor de getuigen
ook voor champagne

Deze wijnkoelers zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart en daaronder de trouwdatum van het bruidspaar. De wijnkoelers zijn zeer geschikt als huwelijksbedankjes voor jullie getuigen of ceremoniemeester. Ook leuk als kado voor jullie ouders. De koelers kunnen naar wens gegraveerd worden.

Windlicht als kado om de getuigen te vragen
Verras de aankomende getuigen

Willen jullie de getuigen op een bijzonder manier vragen, dan is dit windlicht een leuk idee. Het windlicht kan geheel naar wens gegraveerd worden, zodat jullie op jullie manier een persoonlijke boodschap kunnen uitdragen.

Wijn arrangement als bedankje voor de getuigen
laat de getuigen nagenieten met een drankje

Willen jullie de getuigen verrassen met een bijzondere bedankjes dan is dit wijn arrangement wel erg bijzonder. Zowel de glazen als de karaf kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke tekst. Zo worden de huwelijksbedankjes wel erg persoonlijk.

Bierglazen gegraveerd als bedankjes
Een mooi cadeau om de getuigen te bedanken

Zijn jullie getuigen dol op een biertje? Geef ze dan mooie gegraveerde bierglazen kado als bedankje. De bierglazen kunnen geheel naar wens gegraveerd worden. Zo beschikt u snel over een bijzonder huwelijksbedankje

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Award Rond gegraveerd als getuigen cadeau
Olie lamp
Bierglazen graveren als huwelijksbedankjes
Olie lamp
Fotolijst graveren als huwelijksbedankjes
Vaas rond gegraveerd als bedankje
Mini champagne pakket
Pennenhouder gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen
Waxinehouder gekaptglas
Wijnkoeler
Windlicht
wijnarangement
Bierglazen gegraveerd huwelijksbedankjes
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel als huwelijksbedankjes voor jullie getuigen graveren. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 


 

Klik hier voor ons volledige assortiment

29 artikel(en)

per pagina
   

29 artikel(en)

Loading...