Kleine bedankjes voor de gasten op de bruiloft

Cadeau getuigen

  • Vanaf €10,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Zonder de handtekening van jullie getuigen hadden jullie niet kunnen trouwen. Natuurlijk is het daarom ook erg leuk om jullie getuigen te verrassen met een persoonlijk kado. Een klein huwelijksbedankje of een luxe kado het kan allemaal bij ons.

Alle huwelijksbedankjes kunnen geheel gepersonaliseerd worden. Zo beschikken jullie over persoonlijke bedankjes voor jullie getuigen.

 


Door ons gemaakte cadeaus voor getuigen

Award als bedankje voor de getuige
Een mooi bedankje voor de getuigen

Willen jullie de getuigen verassen met bijzonder huwelijkbedankjes dan is deze ronde award erg geschikt. De award heeft een diameter van 13,5 cm. De award op de foto is gegraveerd met de namen van het bruidspaar kris kras over de award. Wilt u liever een andere gravure dat is mogelijk. U kunt de award geheel naar wens laten graveren zodat er bijzonder huwelijksbedankjes ontstaat.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Mooi als huwelijksbedankje

Een olielamp of waxinelichthouder krijgt altijd een mooi plekje in huis. Deze olielamp is gegraveerd met de "Ja ik wil" van de trouwkaart, dit is in een wit vlak geplaatst. Deze olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaan er snel bijzonder en persoonlijke huwelijksbedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of een mooi kado voor jullie ouders op jullie trouwdag.

Standaard bierglazen als huwelijksbedankjes
volgens ontwerp van trouwkaart

Deze bierglazen zijn gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen. De glazen zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart. Verras jullie gasten, getuigen of ouders op jullie trouwdag met een bijzondere gegraveerde huwelijksbedankjes. Laat deze glazen geheel naar wens graveren.

Huwelijksbedankje olielamp Bol
Gravure tekst over afbeelding

Zijn jullie op zoek naar bijzonder bedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of ouders? Dan is deze olielamp misschien iets voor jullie om weg te geven als huwelijksbedankjes. De olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er bijzondere en persoonlijke bedankjes ontstaan. Deze olielamp is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie, namen, datum en een bedankt tekst.

Fotolijst small border als huwelijksbedankje voor getuige
Bedank je getuigen met deze fotolijst

Deze fotolijst small border is subtiel gegraveerd als huwelijksbedankje voor de getuige. Erg leuk om op jullie trouwdag weg te geven als huwelijksbedankje aan jullie getuigen, of ceremoniemeester. Onze fotolijsten kunnen ook geheel vullend gegraveerd worden op deze manier is er ruimte voor een gedicht, of de afbeelding van jullie trouwkaart met een korte tekst erbij gegraveerd.

Vaas als bedankje voor de getuige
Alleen nog een mooi boeket

Een bijzonder huwelijksbedankje voor jullie getuigen. Deze vaas is gegraveerd met een bedankt tekst, en de namen en trouwdatum van het bruidsbaar. Met daarnaast een afbeelding uit onze collectie. Een vaas krijgt gemakkelijk een plekje in huis. Uiteraard kunt u deze vaas geheel naar wens laten graveren als huwelijksbedankje. Ook leuk als bedankje voor de ceremoniemeester.

Mini champagnepakket gegraveerd als bedankje voor de getuige
mooie set als bedankje

Dit mini champagnepakket is gegraveerd als huwelijksbedankje voor de getuigen. Het pakket wordt geleverd in een mooie houten verpakking. Het pakket kunt u geheel naar wens laten graveren, zo heeft u snel een persoonlijk en origineel huwelijksbedankje voor de getuigen.

Mooie pennenhouder als huwelijksbedankje voor de getuige
Bijzonder bedankje

Zonder de handtekening van jullie getuigen zouden jullie niet kunnen trouwen. Daarom is deze pennenhouder een bijzonder huwelijksbedankje. Jullie getuigen kunnen er hun handtekening mee zetten en hebben een mooie herinnering aan jullie trouwdag

Waxinehouder gekapt glas als huwelijksbedankje
hand gemaakte waxinelichthouder

Deze waxinelichthouder wordt door ons met de hand gekapt waardor er een mooie vorm ontstaat. De waxine is een leuke huwelijksbedankje voor jullie getuigen, ceremoniemeester of als bedankjes voor jullie ouders. De waxinelichthouder kunt u geheel naar wens laten graveren.

Wijnkoelers als bedankjes voor de getuigen
ook voor champagne

Deze wijnkoelers zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart en daaronder de trouwdatum van het bruidspaar. De wijnkoelers zijn zeer geschikt als huwelijksbedankjes voor jullie getuigen of ceremoniemeester. Ook leuk als kado voor jullie ouders. De koelers kunnen naar wens gegraveerd worden.

Windlicht als kado om de getuigen te vragen
Verras de aankomende getuigen

Willen jullie de getuigen op een bijzonder manier vragen, dan is dit windlicht een leuk idee. Het windlicht kan geheel naar wens gegraveerd worden, zodat jullie op jullie manier een persoonlijke boodschap kunnen uitdragen.

Wijn arrangement als bedankje voor de getuigen
laat de getuigen nagenieten met een drankje

Willen jullie de getuigen verrassen met een bijzonder huwelijksbedankje dan is dit wijn arrangement wel erg bijzonder. Zowel de glazen als de karaf kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke tekst. Zo worden de huwelijksbedankjes wel erg persoonlijk.

Bierglazen gegraveerd als huwelijksbedankjes
getuige bedankt

Zijn jullie getuigen dol op een biertje? Geef ze dan mooie gegraveerde bierglazen kado als huwelijksbedankje. De bierglazen kunnen geheel naar wens gegraveerd worden. Zo beschikt u snel over een bijzonder huwelijksbedankje

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Award Rond
Olie lamp
Bierglazen
Olie lamp
Fotolijst
vaas rond
Mini champagne pakket
Pennenhouder
Waxinehouder gekaptglas
Wijnkoeler
Windlicht
wijnarangement
bierglazen
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel als huwelijksbedankjes voor jullie getuigen graveren. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 


 

Klik hier voor ons volledige assortiment

Loading...