Champagneglazen gegraveerd als 25 jaar getrouwd cadeau

25 Jaar getrouwd cadeau


Zijn uw ouders, vrienden of kennissen binnenkort 25 jaar getrouwd en zoekt u nog een mooi geschenk voor de huwelijksverjaardag? Wij hebben veel leuke 25 jaar getrouwd cadeau tips voor u. Een gepersonaliseerd cadeau valt altijd in de smaak en zeker als cadeau 25 jarig huwelijk is dit een goed idee. Laat voor het bruidspaar een mooie wijnkaraf graveren, dit kan bijvoorbeeld met hun namen, trouwdatum en jubileum datum, of laat voor deze zilveren bruiloft een spiegel graveren met hun trouwfoto. Een ander leuk idee is een wijnpakket die u laat graveren met een persoonlijke gelukswens, of laat een set champagneglazen graveren. Zoals u ziet wij hebben genoeg ideeën voor een 25 jaar getrouwd cadeau. 

Een cadeau voor een 25 jarig huwelijk kan lastig zijn om uit te kiezen. Onze cadeaus zijn niet alleen heel erg leuk om te geven, maar het geschenk is ook nog eens heel erg praktisch doordat al onze producten gebruiksvoorwerpen zijn. Zo geeft u een jubileum cadeau waar het bruidspaar ook echt iets aan heeft en wat ook nog eens heel erg mooi is om te geven en te krijgen. Glas graveren geeft veel mogelijkheden u kunt een foto, lieve of grappige tekst of een mooie afbeelding in het glas laten graveren. Zo geeft u een cadeau dat volledig bij het echtpaar past! 

Laat een 25 jaar getrouwd cadeau maken

Champagneglazen gegraveerd als 25 jaar getrouwd cadeau

Champagneglazen gegraveerd als 25 jaar getrouwd cadeau.
Champagneglazen zijn een geweldig cadeau voor een 25 jarig huwelijk

Heeft u binnenkort een huwelijksjubileum en bent u nog op zoek naar een geweldig 25 jaar getrouwd cadeau. Dan zijn gegraveerde champagneglazen zeker een aanrader. Dit geschenk is laat u volledig naar wens graveren. Zo kunnen de glazen voor 25 jaar huwelijk gegraveerd worden met de namen, trouwdatum en jubileumdatum van het echtpaar. Er ontstaat dan een bijzonder geschenk voor deze huwelijksverjaardag.

Een mooi cadeau voor een 25 jarig huwelijk
Kristallen Iceberg als cadeau 25 jaar getrouwd cadeau
Een mooi cadeau voor een 25 jarig huwelijk

Deze kristallen Iceberg is gegraveerd als 25 jaar getrouwd cadeau, hij is gegraveerd met het volgende gedichtje:

25 jaar huwelijk in goede en in slechte dagen
zijn jullie elkaar blijven behagen
Het duurt nu al 25 jaar
en nog steeds zijn jullie gelukkig bij elkaar
wij wensen jullie nu en fijne dag
op deze 25ste huwelijksverjaardag.

Vaas als cadeau voor zilveren huwelijk
Vaas als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Een bijzonder cadeau voor een zilveren huwelijksverjaardag

Deze vaas van helder glas is gegraveerd als cadeau voor een zilveren huwelijksverjaardag. U kunt de vaas volledig naar wens laten graveren zodat het geschenk altijd bij het bruidspaar past.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Een uniek cadeau voor een 25 jarig huwelijk
Een mooi geschenk voor een huwelijksverjaardag
Vaas gegraveerd als 25 jaar getrouwd cadeau
Slider

25 jaar getrouwd cadeau tips

Wat zijn leuke cadeaus om te geven voor een 25 jarig huwelijk?
Voor een 25 jarig huwelijk wilt u natuurlijk wel origineel kado geven. Voor een 25 jarig huwelijk wilt u natuurlijk een mooi geschenk geven, zo lang getrouwd zijn is een hele prestatie. Wij zetten een aantal cadeautips voor u op een rijtje.

25 jaar getrouwd cadeautip 1: Een champagnepakket met champagneglazen
Een 25 jarig huwelijk mag natuurlijk uitbundig gevierd worden, en bij een feestje hoor champagne. Verras het bruidspaar op hun huwelijksverjaardag met een prachtig gegraveerd champagnepakket. U kunt de fles laten graveren met een mooi gedicht over het huwelijk of een kort rijmpje. Laat de champagneglazen door ons graveren met de namen, de trouwdatum en de jubileum datum van het bruidspaar. Zo ontstaat er origineel cadeau voor deze bijzonder huwelijksverjaardag

25 jaar getrouwd cadeau tip 2: Een gegraveerde vaas
Voor een 25 jarig huwelijk is een gegraveerde vaas erg leuk om cadeau te geven. Vooral als cadeau voor de vrouw. U kunt onze vazen laten personaliseren met een mooi gedicht, of laat hem voorzien van de trouwfoto van het bruidspaar. Op deze manier is het een origineel aandenken aan de trouwdag en kan deze vaas bij de volgende huwelijksjubileums weer uit de kast gehaald worden om te gebruiken voor de rozen

25 jaar getrouwd cadeau tip 3: Een wijnset Decanter
Onze wijnset decanter bestaat uit een kristallen wijnkaraf en twee prachtige kristallen wijnglazen van het merk schott zwiesel. Laat de karaf en de wijnglazen graveren met een ludieke tekst. Zo ontstaat er een bijzonder geschenk voor 25 jaar huwelijk.

25 jaar getrouwd cadeau tip 4: Een gegraveerde spiegel
Al onze spiegels kunt u laten graveren als huwelijksjubileum cadeau, laat bijvoorbeeld onze prachtige spiegel klok graveren met de trouwfoto van het bruidspaar. Een mooi gedicht of een bijzonder gelukswens kunt u natuurlijk ook op de spiegel laten graveren. Zo ontstaat er een bijzonder cadeau voor deze zilveren bruiloft.

25 jaar getrouwd cadeau tip 5: Een klok
Een glazen of kristallen klok is een mooi geschenk voor een 25 jarig huwelijk. Onze kleine klokjes kunt u laten graveren met de namen, trouwdatum en jubileum datum van het echtpaar. De grotere klokken kunnen gegraveerd worden met een lief gedichtje of een gelukwens, zo geeft u een uniek huwelijkscadeau.

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze huwelijksjubileum cadeau pagina of bekijk onze huwelijkscadeau pagina voor leuke ideeën

Loading...