Laat hier uw theeglas graveren

Theeglas graveren 

  • Vanaf:  €10,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Een leuk cadeau voor de theeleut
Een gegraveerd theeglas bijvoorbeeld een naam is een leuk cadeau voor de echte theeleut. Want was is er nou fijner dan uit je eigen gepersonaliseerde theeglas je thee te drinken. Laat bijvoorbeeld een theeglas graveren met naam en een leuke afbeelding. Zo geeft u de ontvanger een bijzonder cadeau waar nog lange tijd van kan worden genoten. De glazen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, en zullen niet snel ongebruikt in de kast belanden.

De mogelijkheden
U kunt onze theeglazen op verschillende manieren laten graveren. De keuze is aan u. Het glas kan gegraveerd worden met een persoonlijke tekst, hierbij kunt u denken aan een naam of een korte gelukswens. Daarnaast kunt u de glazen ook laten graveren van een afbeelding of logo. Bij het product heeft u keuze uit verschillende afbeeldingen die u kunt laten graveren, Wilt u liever zelf een afbeelding of logo aanleveren ook dit is mogelijk, u kunt het logo met uw bestelling meesturen door het toe te voegen aan het vakje eigen afbeelding uploaden. Wij bewerken de afbeelding of logo voor u en maken er een mooie gravure van.

3 artikel(en)

per pagina
   

3 artikel(en)

De glazen laten bezorgen
U laat uw bestelling eenvoudig thuis, op het werk of bij een door u gekozen ophaalpunt afleveren. Mocht het glas breken tijdens de verzending, stuur ons dan even een e-mail met een foto van het gebroken glas. U ontvangt dan kosteloos een nieuw glas van ons.


De voordelen van een theeglas
Het drinken van thee uit een glas is sinds de jaren 60 ingeburgerd ter vervanging van het aardewerk theekopje. Het drinken van thee uit een glas heeft verschillende voordelen;

Thee kan een vervellende aanslag geven, deze aanslag is makkelijker te verwijderen uit glas dan uit aardewerk.
Een aardewerken kopje kan een onaangenaam smaakje geven aan de thee.
In een theeglas is het makkelijk te zien of de thee de juiste sterkte heeft.
Thee blijft in een theeglas langer warm dan in een kopje.

Loading...