Laat hier uw champagneglazen graveren.

Champagneglazen graveren 

  • Vanaf:  €8,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Iets te vieren? Geef gegraveerde champagneglazen cadeau
Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid waar op getoost mag worden? Dan zijn onze champagneglazen het perfecte cadeau om weg te geven. Onze collectie glazen is sierlijk, elegant én u laat de glazen eenvoudig naar wens graveren. Het cadeau zal nog jaren schitteren en een mooi aandenken zijn aan dit bijzondere moment.

De mogelijkheden
De mogelijkheden zijn oneindig. U laat een champagneglas eenvoudig graveren met een persoonlijke tekst, dit kunnen namen zijn, een kort gedichtje of een mooie bedankt tekst. Wilt u een afbeelding laten graveren ook dit is mogelijk, laat een champagneglas graveren met een leuke afbeelding uit onze collectie, een logo of een foto. Uiteraard is een combinatie van tekst en afbeelding ook mogelijk. U bepaalt zelf hoe het glas eruit komt te zien.

Onze bestseller
Met stip op nummer één staat ons standaard champagneglas. Dit glas heeft een moderne uitstraling, en is van goede kwaliteit. Op twee staat het Diva glas van Schott Zwiesel, dit prachtige glas heeft een elegante uitstraling, en is gemaakt van kristalglas. Deze glazen zijn erg mooi voor een huwelijk.

Champagneglazen voor een huwelijk
Gegraveerde champagneglazen zijn een mooi cadeau voor een huwelijk. U kunt de glazen laten graveren met de namen van het bruidspaar, hun trouwdatum en een leuke afbeelding. Hiervoor kunt u kiezen voor een afbeelding uit onze collectie, maar u kunt er ook voor kiezen om de afbeelding van de trouwkaart te laten graveren. Deze afbeelding bewerken wij zodat die mooi op de glazen gegraveerd kan worden. Zo geeft u het bruidspaar een origineel cadeau voor hun huwelijk.

Champagneglas met logo
Champagneglazen gegraveerd met een logo zijn zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Zo kan bijvoorbeeld de makelaar een mooie fles champagne met 2 gegraveerde champagneglazen cadeau geven bij de verkoop van een huis. Of geef de glazen weg als eindejaarsgeschenk, tijdens een jubileumjaar of om uw zakelijke relaties te bedanken. U kunt het logo eenvoudig meesturen met uw bestelling. Twijfelt u of uw logo geschikt is om te laten graveren. Neem dan even contact met ons op, wij bekijken het logo voor u, en maken een proefdruk zodat u kunt zie hoe het logo gegraveerd zal worden.

Champagneglazen als eindejaarsgeschenk
Toasten op een nieuw jaar is natuurlijk heel bijzonder. Geeft u dit jaar een nieuwjaarsreceptie, en wilt u de gasten een mooi cadeau mee geven dan zijn gegraveerde champagneglazen met uw persoonlijke gelukswens voor het nieuwe jaar natuurlijk mooie eindejaarsgeschenken. Laat ze verpakking in cellofaan, en u kunt een tafel mooi vullen met deze glazen.

Champagneglazen met naam
Wilt u iemand verrassen met een mooie champagneglas gegraveerd met de naam van die persoon. Ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Zo kunt u een mooi gepersonaliseerd cadeau geven. En de ontvanger kan nog jaren genieten van dit gepersonaliseerde champagneglas.

Gravure op het voetje van het champagneglas
Een gravure op het voetje van het champagneglas is een mooie manier om de boodschap subtiel te verwerken in het glas. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een datum of een logo te laten graveren in het voetje van het champagneglas. Het oppervalk van het voetje is natuurlijk wel beperkt, u kunt hier alleen een kleine gravure laten plaatsen.

Loading...