Kleine bedankjes voor de gasten op de bruiloft

Bedankjes bruiloft gasten

  • Vanaf €5,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Zonder gasten zou jullie bruiloft natuurlijk wel een beetje saai zijn. Het is dan erg leuk om jullie gasten een leuke huwelijksbedankjes mee te geven na afloop van jullie bruiloft of trouwfeest. Onze glazen, waxinelichtje en mini weckflesjes zijn erg leuk als huwelijksbedankjes voor een bruiloft. Daarnaast zijn de bedankjes ook erg nuttig en zullen ze minder snel in de kast verdwijnen.

Kadotip: voor het diner kunnen jullie glazen of waxinelichtjes laten graveren als tafelschikking. Op de voorzijde kan de naam van jullie gast gegraveerd worden en daaronder of op de achterzijde jullie namen en trouwdatum. De gasten kunnen na afloop hun eigen glas of waxinelichtje mee naar huis nemen.

 


Voorbeelden van eerdere gemaakte bedankjes voor de gasten

Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankje
Een mooi bedankje voor de gasten

Deze kleine waxinelichthouder hebben wij gegraveerd met de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Mooi om weg te geven als bedankje aan jullie gasten. Of als klein bedankje voor jullie getuigen of ceremoniemeester.

Mini potjes als huwelijksbedankjes
Mooi als huwelijksbedankje voor de gasten

Dit glazen mini potje is gegraveerd als huwelijksbedankje. De potjes zijn erg leuk als huwelijksbedankjes voor de gasten. De potjes kunnen gevuld worden met diverse vullingen.

Weckflesje als bedankje voor de gasten
Mooi bedankje voor de gasten

Willen jullie de bruiloft gasten op een originele manier bedanken? Dan zijn onze weckflesjes misschien een leuke optie. De flesjes kunnen geheel naar wens gegraveerd worden waardoor er bijzondere huwelijksbedankjes ontstaan.

Bierpul gegraveerd als huwelijksbedankje voor de gasten.
Mooi als huwelijksbedankje

Verras jullie bruiloft gasten met bijzondere huwelijksbedankjes. Deze bierpul kan geheel naar wens gegraveerd worden waardoor er een persoonlijk huwelijksbedankje ontstaat.

Diverse glazen als huwelijksbedankjes
ieder een glas voor zijn favoriete drank

Deze glazen zijn gegraveerd met een korte bedankt tekst, de namen en trouwdatum van het bruidsbaar en een afbeelding uit onze collectie. De glazen zijn erg leuk als huwelijksbedankjes voor de bruiloft glazen. Al onze glazen kunt u geheel naar wens laten graveren.

Waxinelichthouders als bedankjes voor de gasten
Waxinehouder frost groot geeft een mooi effect

Deze waxinelichthouders zijn erg originele huwelijksbedankjes voor jullie gasten. Laat de huwelijkbedankjes naar wens graveren, bijvoorbeeld met jullie namen, trouwdatum en een korte bedankt tekst. Zo kunnen jullie snel originele huwelijksbedankjes weggeven.

Waxinelichthouders als bedankjes voor de gasten
Bedank de gasten met een aandenken

Deze waxinelichthouders zijn erg originele huwelijksbedankjes voor jullie gasten. Laat de huwelijkbedankjes naar wens graveren, bijvoorbeeld met jullie namen, trouwdatum en een korte bedankt tekst. Zo kunnen jullie snel originele huwelijksbedankjes weggeven.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Waxinelichthouder
Mini potje
weckflesje
bierpul
diverse glazen
Waxinehouder frost groot
waxinelichthouder
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel als huwelijksbedankjes voor jullie gasten graveren. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 


 

Klik hier voor ons volledige assortiment

Loading...