Kleine bedankjes voor de gasten op de bruiloft

Bedankjes bruiloft gasten

  • Vanaf €5,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Het einde van de bruiloft nadert, jullie zijn getrouwd en hebben waarschijnlijk een geweldig feest gehad! Het was een geweldige dag en deze wil je natuurlijk ook perfect afsluiten. Dan komen bedankjes goed van pas. Hiermee kunnen jullie de gasten even bedanken voor hun aanwezigheid, gelukswensen en cadeaus die jullie als bruidspaar mochten ontvangen. Het is een mooie afsluiter van de dag en hierna kunnen jullie gaan genieten van de witte broodsweken,

Gepersonaliseerde bedankjes
Het is natuurlijk zonde wanneer de trouwbedankjes na de bruiloft in de kast belanden. Onze gepersonaliseerde bedankjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens functioneel. Geef de gasten bijvoorbeeld kleine champagenglazen als trouwbedankjes, deze kunnen gegraveerd worden met jullie namen, trouwdatum en een leuke afbeelding. Dit kan bijvoorbeeld ook de afbeelding van de trouwkaart zijn. Zo zijn de bedankjes echt origineel en blijft het een mooi aandenken aan jullie bruiloft. Andere leuke trouwbedankjes zijn onze waxinelichtjes, de weckflesjes of de mini potjes die je kan vullen met iets lekkers. Zo geef je de gasten een uniek bedankje en een mooie herinnering aan de bruiloft cadeau.

 

 


Voorbeelden van eerdere gemaakte bedankjes voor de gasten

Een leuk bedankje is deze gegraveerde waxine lichthouder zeker.
Unieke bedankjes voor jullie gasten

Deze waxinelichthouder hebben wij gegraveerd met een leuke afbeelding uit onze collectie. Daarbij graveerde wij de namen en trouwdatum van de bruid en bruidegom waardoor er een origineel huwelijksbedankje ontstond. De waxinelichthouders kunnen ook leuke cadeautjes voor jullie getuigen en ceremoniemeester zijn.

Mooie bedankjes voor jullie huwelijk
Leuke trouwbedankjes

Deze potjes zijn klein van stuk maar dat maakt ze niet minder leuk. Laat ze graveren met een leuke afbeelding, namen en trouwdatum en het zijn al enorm leuke bedankjes om weg te geven. De potjes kunnen gevuld worden met verschillende vullingen, en wij bieden ook verschillende kleuren doekjes aan. Dit maakt de cadeautjes helemaal af.

Leuke trouwbedankjes voor jullie gasten
Mooi bedankje voor de gasten

Deze mini weckflesjes zijn erg leuk als bedankjes. Je kunt ze volledig laten personaliseren met namen, trouwdatum en een leuke afbeelding. De flesje kan je eventueel
zelf nog vullen met jullie favoriete drankje of iets anders lekkers zodat de bedankjes niet alleen origineel zijn maar ook persoonlijk. Aan het einde van de bruiloft kunnen alle gasten een bedankje mee naar huis nemen

Bierpul gegraveerd als bedankje voor de chauffeur
Mooi als huwelijksbedankje

Gegraveerde bierpullen kunnen mooie bruiloft bedankjes zijn. Vaak worden ze cadeau gegeven aan de chauffeur, getuigen of ceremoniemeester. Uiteraard kunnen ook de bierpullen volledig naar wens gegraveerd worden, zodat de bedankjes voor de bruiloft perfect op jullie zijn afgestemd.

Leuke bedankjes voor een huwelijk
ieder een glas voor zijn favoriete drank

Deze glazen zijn gegraveerd met een korte bedankt tekst, de namen en trouwdatum van het bruidsbaar en een afbeelding uit onze collectie. De glazen zijn erg leuk als trouwbedankjes voor de bruiloft Al onze glazen kunt u geheel naar wens laten graveren.

Waxinelichthouders frost gegraveerd als bedankjes
Waxinehouder frost groot geeft een mooi effect

Deze waxinelichthouders zijn erg originele trouwbedankjes voor jullie gasten. Laat de bedankjes naar wens graveren, bijvoorbeeld met namen, trouwdatum en een korte bedankt tekst. Zo kunnen jullie snel originele huwelijksbedankjes weggeven.

Waxinelichthouders gegraveerd als trouwbedankjes
Leuke bedankjes voor de bruiloft

Deze waxinelichthouders zijn erg originele cadeautjes voor jullie bruiloft gasten. Laat de huwelijkbedankjes naar wens graveren, bijvoorbeeld met jullie namen, trouwdatum en een korte bedankt tekst. Zo kunnen jullie snel originele huwelijksbedankjes weggeven.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Waxinelichthouder als bedankje
Mini potje als huwelijks bedankjes
Weckflesje gegraveerd als bedankjes voor de bruiloft gasten
Bierpul gegraveerd als bedankje
Diverse glazen als bedankjes
Waxinelichthouder frost als trouwbedankjes
Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankjes
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel als huwelijksbedankjes voor jullie gasten graveren. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 


 

Klik hier voor ons volledige assortiment

Loading...