Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 19 JAAR ERVARING3 werkdagen levertijd

 

Welkom op ons blog

Cadeau voor 25 jarige vrouw

Cadeau voor 25 jarige vrouw
Ben je op zoek naar een cadeau voor 25 jarige vrouw? Je bent niet de enige die worstelt met deze vraag! Het vinden van het perfecte geschenk voor een kwarteeuw aan levenservaring kan behoorlijk lastig zijn. Maar geen zorgen, want bij Origineel kadootje hebben we genoeg hilarische en hartverwarmende cadeau-ideeën voor haar in petto. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt dat haar van haar sokken blaast, een kerstcadeau dat zelfs de Kerstman jaloers maakt, of gewoon iets om haar te bedanken voor het feit dat ze al 25 jaar de wereld een stukje mooier maakt - wij hebben het allemaal! In dit artikel zetten we de leukste cadeautjes voor je op een rijtje die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van die speciale 25-jarige dame toveren.
Meer Lezen

De 5 leukste verjaardagscadeautjes voor Oma

De 5 leukste verjaardagscadeautjes voor Oma

Leuke verjaardagscadeautjes voor oma die haar hart sneller laten kloppen? Ja hoor, die hebben we! Want laten we eerlijk zijn, oma verdient het allerbeste op haar speciale dag. Ze is tenslotte de koningin van de zelfgebakken appeltaarten en de meester in het geven van knuffels die al je zorgen doen verdwijnen. Dus waarom zou je haar niet eens flink in het zonnetje zetten met een cadeau dat net zo uniek is als zij? Geen paniek als je inspiratie op is, want wij hebben de perfecte lijst samengesteld met cadeaus die oma gegarandeerd een glimlach van oor tot oor bezorgen. Van gegraveerde theeglazen tot persoonlijke snoeppotten, we nemen je mee op een hilarische ontdekkingsreis door cadeauland. Dus zet je schrap, want hier komen de vijf toppers die oma's verjaardag onvergetelijk maken!

Meer Lezen

De 5 leukste verjaardagscadeaus voor mannen

De 5 leukste verjaardagscadeaus voor mannen

Ben je op zoek naar tips voor een verjaardagscadeau voor een man? Laat die saaie sokken en aftershave maar links liggen! We hebben dé oplossing voor je: gegraveerde cadeaus. Want laten we eerlijk zijn, mannen houden van spullen met hun naam erop. Het maakt ze koning van hun eigen domein, of dat nou de mancave, de barbecue of de bar is. In deze blog duiken we in de wereld van persoonlijke cadeaus die je letterlijk een blijvende indruk laten maken. Van bierglazen graveren tot  een gegraveerde spiegel - we hebben de vijf coolste opties voor je op een rijtje gezet. Dus zet je schrap voor een dosis inspiratie die je cadeau keuze van 'mwah' naar 'wauw' tilt! Gegraveerde cadeaus zijn niet alleen uniek en persoonlijk, maar ze laten ook zien dat je echt moeite hebt gedaan om iets speciaals te vinden. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, jubileum, of gewoon een spontane verrassing is. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om uit te kiezen, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect bij de ontvanger past. Dus lees verder en ontdek hoe je met een gegraveerd cadeau een blijvende indruk kunt maken!

Meer Lezen

Bedankt cadeau voor haar

Bedankt cadeau voor haar

Een bedankt cadeau voor haar zoeken? Laat je inspireren door de unieke mogelijkheden van gegraveerd glas! Bij Origineel Kadootje toveren we alledaagse glazen voorwerpen om tot bijzondere geschenken die gegarandeerd een glimlach op haar gezicht toveren. Of je nu op zoek bent naar een bedankt cadeau voor je moeder, een persoonlijk cadeau voor je vriendin of een luxe cadeau om je collega in het zonnetje te zetten, met onze gegraveerde glazen sla je altijd de spijker op zijn kop. Duik met ons mee in de wereld van gepersonaliseerde glazen cadeaus en ontdek hoe je jouw dankbaarheid kunt vereeuwigen in kristalhelder glas. Onze collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden, van elegante wijnglazen tot stijlvolle theeglazen, elk met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap, naam of datum toe te voegen. Zo maak je van elk cadeau een uniek en onvergetelijk aandenken. Bovendien zorgen wij ervoor dat elk detail perfect is, zodat jouw cadeau niet alleen mooi is om te zien, maar ook een blijvende indruk achterlaat. 

Meer Lezen

Originele cadeau ideeën voor haar

Originele cadeau ideeën voor haar

Leuke cadeau ideeën voor haar zoeken kan soms een hele uitdaging zijn. Je wilt iets unieks, iets wat haar ogen laat fonkelen als een pas gegraveerd glas in het zonlicht. Gelukkig ben je bij Origineel Kadootje aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het graveren van glazen, en geloof ons, dat maakt indruk. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeautje voor haar of gewoon een 'ik-denk-aan-je' presentje, wij hebben de perfecte oplossing. Duik met ons mee in de wereld van gepersonaliseerde glazen en ontdek hoe je haar dag kunt opfleuren met een cadeau dat net zo speciaal is als zij.

Meer Lezen

Wat geef je iemand die alles al heeft

Wat geef je iemand die alles al heeft

Wat moet je kopen voor iemand die alles al heeft? Die vraag heeft menig wanhopige cadeaujager al slapeloze nachten bezorgd. Het kan een ware uitdaging zijn om iets te vinden dat zowel uniek als betekenisvol is, vooral voor iemand die al lijkt te beschikken over alles wat zijn of haar hartje begeert. Maar wees gerust, want bij Origineel Kadootje hebben we dé oplossing voor je dilemma! We zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van unieke, gepersonaliseerde cadeaus die zelfs de meest verwende persoon zullen verrassen. Hoe? Door de magie van graveren! We toveren alledaagse voorwerpen om tot bijzondere geschenken die een glimlach op ieders gezicht toveren. Of het nu gaat om een kerstcadeau, verjaardagscadeau, afscheidscadeau, moederdagcadeau of vaderdagcadeau, wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte oplossing. Dus lees verder en ontdek hoe je met een gegraveerd cadeau de show steelt!

Meer Lezen

Producten 1 tot 6 van 77 in totaal

Pagina
Toon per pagina

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
19 JAAR
1500+
100%
99%