Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 15 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD                
 

Welkom op ons blog

moederdag gedichten

moederdag gedichten

Zet de jarige en de kleine ondernemer in het zonnetje

Zet de jarige en de kleine ondernemer in het zonnetje
Verjaardagsfeestjes kunnen op het moment vanwege het corona virus niet doorgaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer maar dat is nog geen goede reden om de jarige te vergeten. Want op je verjaardag wil je natuurlijk wel in het zonnetje gezet worden, dat kan nu even niet persoonlijk maar ook vanaf een afstand kan jij de jarige verrassen met mooie bloemen, een cadeaubon of met één van onze gepersonaliseerde cadeaus.
Meer Lezen

Het coronavirus en je bestelling

Het coronavirus en je bestelling
Ook op ons bedrijf heeft het coronavirus een flinke impact in deze blog post leg ik je uit hoe wij omgaan met deze situatie. Wij graveren al jaren lang ontzettend veel voor trouwerijen, horeca en voor vele andere feesten. Aangezien er op het moment veel feesten en evenementen worden afgelast komen er bij ons ook steeds meer orders on hold te staan. Maar ook de bezorging van je bestelling kan anders verlopen dan dat je van ons verwacht.
Meer Lezen

Geweldige tafeldecoratie voor jullie bruiloft

Geweldige tafeldecoratie voor jullie bruiloft

Geweldige tafeldecoratie voor jullie bruiloft

Jullie bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen van je leven worden. Je jurk is waarschijnlijk al uitgezocht, de locatie geregeld en je getuigen en ceremoniemeester staan tot je beschikking. Misschien heb je al jaren een trouwboek bijgehouden en weet je al precies wat voor tafeldecoratie je wilt voor jullie bruiloft. Maar aangezien je bij ons blog bent uitgekomen ben je waarschijnlijk nog op zoek naar een aantal leuke ideeën voor jullie tafeldecoratie. Ideeën hebben wij hier bij Origineel kadootje altijd genoeg. Dus ik schreef er een aantal voor je uit!

Meer Lezen

Graveren logo - Laat uw logo graveren in glas

Graveren logo - Laat uw logo graveren in glas

Laat een logo graveren

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij hun logo kunnen graveren in glazen, een spiegel of kerstballen. En vaak horen wij dat het bij andere bedrijven niet mogelijk is omdat hun logo niet aan de vereiste voorwaarden voldoend, of dat het een te ingewikkeld bedrijfslogo is. Gelukkig kunnen wij alle logo's graveren! Wij hebben in het verleden zelfs gewerkt met logo's waarvan het origineel niet meer beschikbaar was. Maar waar bijvoorbeeld nog wel gegraveerde glazen met het bedrijfslogo beschikbaar waren. Uiteraard is ook dit voor ons een uitdaging om tot een mooie gravure te komen. Maar met wat moeite en liefde lukt ook dit!

Meer Lezen

Bloemen voor Valentijnsdag

Bloemen voor Valentijnsdag

Bloemen voor Valentijnsdag


Bij Valentijnsdag denk je al snel aan bloemen, een prachtige bos rozen of juist een wild boeket. Het ligt er natuurlijk maar aan van wat voor soort bloemen je liefde houdt. Wereldwijd worden er jaarlijks 50 miljoen bloemen geschonken voor Valentijn. Dat zijn heel veel boeketjes en dat snappen wij ook wel! Het is natuurlijk ook erg romantisch om je geliefde op Valentijn te verrassen met een mooi boeket. Bloemen worden al eeuwen geschonken als blijk van liefde, waardering en in rituelen. Vandaag de dag bestel je eenvoudig een boeket online. Maar wij gaan persoonlijk liever naar de bloemist, zo weet je zeker dat ze vers zijn en dat je ook echt het beste boeket weg geeft aan je Valentijn!

Meer Lezen

Producten 1 tot 6 van 22 in totaal

Pagina
Toon per pagina

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
16 JAAR
1500+
100%
99%