Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 16 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD           

 

 

Welkom op ons blog

Waarom wij onze cadeautjes niet inpakken

Waarom wij onze cadeautjes niet inpakken
Vaak krijgen we de vraag of wij de cadeautjes kunnen inpakken en dat zou je natuurlijk ook wel verwachten bij een bedrijf met de naam Origineel kadootje. En we zouden het geweldig vinden om de meet geweldige cadeau pakketten samen te stellen. We hebben er natuurlijk wel een aantal in ons assortiment. Maar ik zou graag over de top gaan met leuke dingen. Een theeglas, met een mooie theepot met gezellige soorten thee in een mooie folie, strikken en linten erbij. Het lijkt me geweldig. En geloof me we hebben in het verleden veel geprobeerd, heel veel. Maar het punt blijft we werken met glas, en dat is breekbaar. En veel van onze pogingen eindiging in scherven bij de klant.
Meer Lezen

Zelf een planten terrarium maken

Zelf een planten terrarium maken

Zelf een planten terrarium maken

Nieuw in ons assortiment zijn de planten terrariums van just add plants. Ik kon ze simpel weg niet laten staan bij de groothandel, want ze zijn te leuk. En als er twee dingen zijn waar ik gek van ben zijn het planten en glas. Dus planten in glas is voor mij helemaal iets om verliefd op te worden. Tijd dus om mooie voorbeelden te maken, voor de website. En daarnaast eindelijk ons bedrijfspand en kantoor eindelijk eens te voorzien van wat groen.

Meer Lezen

Nieuw in ons assortiment Eco glas

Nieuw in ons assortiment Eco glas
De uitvinding van glas is een toevallige ontdekking van een aantal zeelieden rond 2500 voor Christus. Ze waren met hun schip aan de kust van Libanon beland. De kooplieden handelden in soda. Ze gingen eten koken, maar ze konden geen geschikte stenen vinden om hun ketels op te plaatsen.
Meer Lezen

moederdag gedichten

moederdag gedichten

Zet de jarige en de kleine ondernemer in het zonnetje

Zet de jarige en de kleine ondernemer in het zonnetje
Verjaardagsfeestjes kunnen op het moment vanwege het corona virus niet doorgaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer maar dat is nog geen goede reden om de jarige te vergeten. Want op je verjaardag wil je natuurlijk wel in het zonnetje gezet worden, dat kan nu even niet persoonlijk maar ook vanaf een afstand kan jij de jarige verrassen met mooie bloemen, een cadeaubon of met één van onze gepersonaliseerde cadeaus.
Meer Lezen

Het coronavirus en je bestelling

Het coronavirus en je bestelling
Ook op ons bedrijf heeft het coronavirus een flinke impact in deze blog post leg ik je uit hoe wij omgaan met deze situatie. Wij graveren al jaren lang ontzettend veel voor trouwerijen, horeca en voor vele andere feesten. Aangezien er op het moment veel feesten en evenementen worden afgelast komen er bij ons ook steeds meer orders on hold te staan. Maar ook de bezorging van je bestelling kan anders verlopen dan dat je van ons verwacht.
Meer Lezen

Producten 1 tot 6 van 25 in totaal

Pagina
Toon per pagina

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

70000+
16 JAAR
1500+
100%
99%