Laat hier uw glazen graveren

Glazen graveren 

  • Vanaf:  €8,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Een gegraveerd glas het is een cadeau dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Het is persoonlijk, origineel maar vooral ook tijdloos. Het past in ieder interieur, en is altijd afgestemd op de ontvanger. Leuker kan toch niet? U laat bij Origineel kadootje eenvoudig glazen naar wens graveren, een glas met een naam of logo het kan allemaal. Laat als cadeau voor het bruidspaar mooie kristallen champagneglazen graveren met hun namen en trouwdatum, misschien de afbeelding van hun trouwkaart erbij? Dat maakt het cadeau echt af. Voor Vaderdag kunt u een stoere bierpul laten maken voor de beste vader ter wereld! Een gravure op het voetje van een wijnglas of op de bodem van een whiskyglas, ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Deze glazen graveren wij
Wij bieden een ruim assortiment glazen van zowel glas als kristal. In ons assortiment vindt u wijnglazen, champagneglazen, whiskeyglazen, bierglazen, theeglazen, borrelglazen en waterglazen. Deze kunnen wij voorzien van een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of een eigen logo, dit kan heel eenvoudig door ons bestelformulier in te vullen. Wij maken de gravure volledig volgens uw wensen, zodat u een prachtig gegraveerd glas ontvangt.

Grotere aantallen nodig? Wij bieden mooie staffel kortingen op al onze producten! Vindt u niet wat u zocht neem dan gerust even contact met ons op. 

  • Glazen met logo 
  • Wilt u glazen laten graveren met een logo, dat is mogelijk. U kunt het logo uploaden via het bestelformulier. Deze vindt u terug op de pagina van het product. Regelmatig krijgen wij de vraag aan welke eisen het logo moet voldoen. Wij stellen hier geen specifieke eisen aan, en kunnen bijna ieder logo graveren. Houdt er rekening mee dat het logo minimaal net zo groot is als de gewenste gravure, heeft u dit niet beschikbaar neem dan even contact met ons op.Wij kunnen u helpen met het bewerken van het logo zodat deze geschikt wordt om te graveren. Een glas met logo is zeer geschikt als relatiegeschenk, vooral rond de feestdagen is het een ideaal cadeau voor uw zakelijke relaties. Wilt u er ook een flesje wijn of champagne bij dan zijn onze drankpakketten ook een leuke optie. Een set gegraveerde glazen zijn ook zeer geschikt om weg te geven aan iemand die net een nieuwe zaak is gestart. 

Glazen met tekst

Al onze glazen kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst, dit kan een naam zijn maar ook een kort gedichtje behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor een lange tekst op de glazen dan adviseren wij u om te kiezen voor een strak lettertypen. Omdat een langere tekst vaak kleiner gegraveerd moet worden, kan bij een sier lettertypen de tekst al snel onduidelijk worden. Bij een strak lettertypen zoals Arial of Daniela blijft de tekst goed leesbaar en zal uw cadeau optimaal gegraveerd worden.

Glazen met foto
Ook is het mogelijk om onze glazen te laten graveren met een foto. Wij zetten deze foto om naar een tekening, zodat het geschikt wordt om te graveren. Glazen gegraveerd met een foto zijn erg leuk als verjaardagscadeau, zeker als ze gegraveerd worden met een foto van een huisdier of van de kinderen. Het cadeau kan dan bijna niet meer stuk.

Graveren in het voetje of op de bodem van het glas
Wilt u een datum in het voetje van een wijnglas of champagneglazen laten graveren, dat kan bij Origineel kadootje. Ook kunt u bij bepaalde glazen zoals de meeste onze whiskeyglazen een gravure in de bodem van het glas laten plaatsen. Zowel graveren in de bodem als op het voetje is zeer geschikt wanneer u de gravure subtiel op het cadeau verwerkt wilt hebben.

Glas graveren door middel van zandstralen
Wij graveren onze glazen door middel van zandstralen. Met een speciale folie maken wij voor ieder glas een sjabloon. Deze zelfklevende folie wordt aangebracht op het glas. Met schilderstape wordt de rest van het glas afgeplakt, zodat het glas beschermt is. In de straalcabine worden de glazen onder hoge druk gezandstraald. Hierna worden de folie en het schilderstape verwijderd en het glas afgewassen. De gravure staat nu perfect in het glas.

Zo doen wij dat

In onderstaande video laten wij zien hoe wij champagneglazen graveren. 

Onze merken
In ons assortiment vindt u o.a. de merken Schott Zwiesel, Luminarc, Arcoroc, Royal Leerdam, Libbey, Luigi Bormioli, Durobor, Krosno en Bohemia. Al deze merken kunt u geheel naar wens laten graveren, zo ontstaat er een persoonlijk en origineel cadeau.

Wereldwijde levering
Amsterdam, Rotterdam Londen of Tokio, het maakt voor ons niet uit al ons glaswerk kunt u wereldwijd laten afleveren. Dit kan bij u thuis, op het werk of op één van de afhaallocaties van Postnl. Mocht een product breken tijdens de reis, stuur ons dan even een e-mail, u ontvangt dan kosteloos een nieuw glas.

Zelf glaswerk aanleveren
Heeft u zelf glazen die wilt laten graveren? Ook dit kunt u door ons laten verzorgen. De prijs voor het laten graveren van de glazen is afhankelijk van het aantal glazen, en van de gewenste grote voor de gravure. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Loading...