Laat hier uw waxinelichthouder graveren

Waxinelichthouder graveren

  • Vanaf:  €5,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 reviews - snelle levering

Gegraveerde waxinelichthouder altijd leuk als cadeau
Een gegraveerde waxinelichthouder, olielamp of windlicht is altijd bijzonder om cadeau te geven. U kunt onze waxinelichthouders geheel naar wens laten graveren. Laat de waxinelichthouder bijvoorbeeld graveren als bedankjes voor een huwelijk, babyshower of geboorte. Onze olielampen zijn gegraveerd erg geschikt als huwelijkscadeau, als bedankje voor de getuigen en ceremoniemeester of ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Onze windlichten zijn prachtig om cadeau te geven voor een huwelijksjubileum, bijvoorbeeld als cadeau voor 25 jarig huwelijk, maar de windlichten zijn ook erg mooi als Moederdag cadeau.

Wat zijn de mogelijkheden
Onze waxinelichthouders, olielampen en windlichten kunt u volledige naar wens laten graveren zodat er een persoonlijk cadeau ontstaat. U kunt ze laten graveren met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of foto of met een bedrijfslogo. Deze kunt u allemaal in het glas laten graveren. Op de waxinelichthouders kan maar een korte tekst gegraveerd worden omdat deze niet erg groot zijn. Wilt u een lange tekst laten graveren, zoals bijvoorbeeld een gedicht dan adviseren wij om te kiezen voor een windlicht omdat daar meer ruimte op is om een lange tekst te graveren. Heeft u een eigen afbeelding die u op de waxinelichthouders wilt laten graveren, dan kunt u deze meesturen met uw bestelling. Wij graveren de foto of het logo dan voor u in het glas.

 

Waxinelichthouder graveren als bedankjes
Bent u op zoek naar originele bedankjes voor een huwelijksjubileum, huwelijk, babyshower of zoekt u leuke kraambedankjes? Dan zijn onze kleine waxinelichtshouders hiervoor erg geschikt. Als babyshower bedankjes kunt u ze laten graveren met de afbeelding van de uitnodiging, of een leuk plaatje uit onze collectie. Laat daarbij nog een mooie bedankt tekst en de naam van de aanstaande moeder graveren om de bedankjes helemaal af te maken.

Wilt u mooie kraambedankjes laten maken die u aan de kraamvisite mee kunt geven of organiseert u voor de geboorte van uw kindje een kraamfeest of babyborrel en wilt u na afloop van dit feest mooie bedankjes meegeven aan de gasten. Dan zijn de waxinelichthouders hiervoor erg geschikt, de waxinelichthouders laat u volledig personaliseren bijvoorbeeld met de naam van uw kindje, of met de afbeelding van het geboortekaartje een combinatie van naam en foto behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog gepersonaliseerde huwelijksbedankjes, of viert u binnenkort een huwelijksverjaardag en bent u op zoek naar mooie bedankjes voor dit huwelijksjubileum dan zijn onze waxinelichthouders originele cadeautjes om mee te geven aan de gasten. Laat ze door ons volledig personaliseren met jullie namen en trouwdatum en geeft jullie gasten deze originele trouwbedankjes mee naar huis. Het is een mooi aandenken aan die voor jullie zo bijzondere dag.

Andere originele bedankjes zijn onze gegraveerde mini potjes, mini weckflesjes en onze lovely small champagneglazen.

Windlicht graveren als cadeau
Onze waxinelichthouders zijn erg geschikt om te graveren als bedankjes, als cadeau voor baby's eerste kerst of als klein cadeautje voor een verjaardag. Bent u op zoek naar een iets luxer cadeau. Dan zijn de windlichten ook erg mooi om cadeau te geven. Zeker voor gelegenheden zoals een huwelijk, als origineel cadeau voor een huwelijksverjaardag of als zakelijk geschenk. Verras het bruidspaar bijvoorbeeld met een persoonlijk huwelijkscadeau door een windlicht te laten personaliseren met hun namen en trouwdatum, daarbij kunt u nog een mooie afbeelding, foto of de trouwkaart laten graveren. Voor een huwelijksjubileum zijn de windlichten vooral erg leuk voor mensen die al wat langer getrouwd zijn, bijvoorbeeld als cadeau voor bijvoorbeeld als cadeau voor een 12,5, 25 of 50 jarig huwelijk. Ook hiervoor kunt u weer een mooie tekst laten graveren of kiest u er voor om het windlicht te voorzien van een korte gelukswens en de namen van het bruidspaar. Ons windlicht is ook erg geschikt als zakelijk geschenk, het is een origineel cadeau bij de opening van een bedrijf. Laat het windlicht voor de opening van een eigen zaak graveren met het logo van het bedrijf en u kunt de eigenaar van dit nieuwe bedrijf verrassen met een origineel cadeau. Daarnaast zijn de windlichten erg mooi als zakelijk kerstgeschenk, als cadeau voor een bedrijfsjubileum of als cadeau voor een pensioen. 

Niet gevonden wat u zocht
Heeft u niet de juiste waxinelichthouders, olielamp of windlicht gevonden, zoekt u een ander model of wilt u zelf glas aanleveren om te laten graveren. Of heeft u vragen over het graveren van een logo of tekst, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van juiste product en denken graag met u mee.

Loading...