Laat hier uw klok graveren

Klokken graveren 

  • Vanaf:  €49,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Een gegraveerd klok is een cadeau dat eigenlijk altijd bij de gelegenheid past. Laat bijvoorbeeld een klok graveren met een logo als relatiegeschenk. Een gegraveerde klok voor uw zakelijke relaties is het overwegen meer dan waard. Bijvoorbeeld rond de jaarwisseling, als u uw zakenrelaties als blijk van waardering iets wilt geven. Niets leuker dan een warme groet en het logo en uw bedrijf op één van onze klokken. Uniek, persoonlijk en een cadeau dat de ontvangers niet snel zullen vergeten.

De bruid en bruidegom kiezen ook vaak voor 1 van onze klokjes als cadeau voor hun getuigen of ceremoniemeester. Deze hebben immers de mooiste dag van jullie leven mogelijk gemaakt en een origineel bedankje is dan zeker op zijn plaats.

Onze klokken passen in iedere interieur en zijn niet opzichtig. Het cadeau kan dus altijd een mooi plekje krijgen in huis of op kantoor. Onze klokken laat u geheel naar wens graveren. Alles is mogelijk een klein gedichtje, namen trouwdatum een logo, eigenlijk zijn er geen beperkingen voor dit unieke cadeau.

Heeft u vragen over het laten graveren van één van onze klokken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice wij helpen u graag verder met het uitzoeken van het ultieme cadeau.

 

8 artikel(en)

per pagina
   

8 artikel(en)

Loading...