Laat hier uw wijnglazen graveren

Wijnglazen graveren 

  • Vanaf:  €8,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Het perfecte cadeau voor de wijn liefhebber
Zoekt u een mooi cadeau voor de wijnliefhebber, dan zijn gegraveerde wijnglazen het perfecte cadeau. Een wijntje drinken uit een gepersonaliseerd wijnglas maakt het gewoon net wat feestelijker. Laat bijvoorbeeld wijnglazen graveren met een naam, en een leuke afbeelding iets wat met de hobby van de ontvanger te maken heeft doet het altijd goed. Het is een geweldig verjaardagscadeau, kerstcadeau of gegraveerd met een logo ook erg mooi als relatiegeschenk.

Wat zijn de mogelijkheden
De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt het wijnglas laten graveren met een naam, een korte tekst, afbeelding denk hierbij bijvoorbeeld aan de afbeelding van een trouwkaart of een logo. Wij hanteren geen minimaal aantal teksten, en rekenen een vaste prijs. Zo weet u waar u aan toe bent als u bij onze glazen laat graveren

Grote aantallen
Wilt u een groot aantal wijnglazen laten graveren, dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bij al onze producten staan staffelkortingen vermeld, zo ziet u direct wat de kosten zouden zijn. Vindt u niet het gewenste wijnglas binnen uw budget. Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag mee bij het vinden van het juiste wijnglas binnen uw budget.

Wijnglas met tekst
Een wijnglas laten graveren met tekst behoort tot 1 van de vele mogelijkheden. Zoals eerder al genoemd hanteren wij geen minimaal aantal tekens voor onze bestellingen. Echter is het wel verstandig om rekening te houden met het oppervlak van het wijnglas. Een tekst van 100 woorden past er simpelweg niet op. Als richtlijn houden wij voor een wijnglas met alleen tekst circa 5 regels tekst aan, wilt u bij de tekst ook een afbeelding laten graveren dan houden wij een richtlijn van circa 3 regels aan. Wilt u meer tekst op het glas laten graveren dan adviseren wij een strak lettertypen zoals Arial of Daniela, deze lettertypen zijn klein ook goed leesbaar.

Wijnglas met logo
Wijnglazen gegraveerd met logo zijn erg mooi om weg te geven als relatiegeschenk. Van dit cadeau weet u zeker dat het in de kast beland, maar het zal er ook regelmatig uitgehaald worden. Dit in tegenstelling tot veel andere relatiegeschenken die in de kast blijven liggen. Laat uw logo subtiel op de wijnglazen graveren om echt indruk te maken op uw zakelijke relaties.

Gravure op het voetje
Bij al onze wijnglazen kunt u ook een gravure in de voet van het glas laten plaatsen, dit kan bijvoorbeeld een datum zijn maar ook een logo kunt u in het voetje laten graveren. U kunt dit aangeven bij wensen op het bestelformulier, dan zorgen wij ervoor dat de gravure in het voetje geplaatst wordt.

Glas of Kristal
In ons assortiment vindt u zowel wijnglazen van glas als wijnglazen van kristal. Beide soorten kunnen wij goed graveren, onze kristallen glazen zijn loodvrij. Zo beland er geen lood in uw wijn, lood kan de smaak van de wijn beïnvloeden en is ook niet goed voor de gezondheid. Onze kristallen wijnglazen zijn van het merk Schott Zwiesel, wij verkopen glazen uit de Mondial, Taste en Diva serie. De kristallen glazen zijn gemaakt van een special soort kristalglas hierdoor zijn de glazen kras- en stootbestendig. Hierdoor gaat uw cadeau langer mee. De glazen hebben ook nog eens een prachtige glans, waardoor het echt een luxe cadeau wordt.

Verschil tussen graveren en bedrukken
Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook wijnglazen kunnen bedrukken. Het antwoord hierop is simpelweg, nee dat kunnen wij niet. Er is een groot verschil tussen graveren en bedrukken. Bij bedrukken wordt er inkt aangebracht op het wijnglas, bij glasgraveren wordt er in het glas gegraveerd, eigenlijk is deze gravure een kras in het glas. Bedrukking kan in de loop van de tijd vervagen of zelf verdwijnen van het glas, terwijl een gravure vooral tijd op de wijnglazen aanwezig zal blijven.

Kunnen de glazen in de vaatwasser
Al onze wijnglazen zijn vaatwasser bestendigd, toch raden wij het af om de glazen in de vaatwasser te doen. De gravure op het glas is eigenlijk een beschadiging in het glas. Hierdoor worden de glazen ook iets zwakker. De hoge temperaturen in de vaatwasser kunnen er op lange termijn voor zorgen dat het glas breekt. Het glas met de hand afwassen blijft dan ook ons advies. En beland het toch een keer in de vaatwasser, dan kan dit natuurlijk geen kwaad.

Loading...