Wijn cadeau

Een cadeau voor de wijn liefhebber
Wilt u de wijn liefhebber eens goed in het zonnetje zetten. Dat kan met één van onze wijn cadeaus, deze kunt u volledig laten personaliseren waardoor het geschenk origineel en persoonlijk wordt. Laat een prachtig wijnpakket graveren als huwelijkscadeau, als relatiegeschenk of gewoon omdat iemand het echt verdiend om een mooi cadeau te krijgen. Laat bijvoorbeeld onze wijnset Decanter graveren met een geluks wens, de namen en trouwdatum van het bruidspaar en u kunt een prachtig geschenk geven aan het bruidspaar. Opent een dierbare een eigen zaak, laat dan een wijnpakket graveren met het logo van het nieuwe bedrijf. De wijn kan gedronken worden na de opening, en de glazen blijven een mooi aandenken aan dit bijzondere moment.

Een origineel wijn cadeau
Wanneer u kiest voor één van onze cadeaus geeft u altijd een uniek geschenk weg. Omdat onze wijn cadeaus volledig afgestemd kunnen worden op de ontvanger valt het altijd in de smaak, en zal er nog jaren genoten worden van de prachtige glazen, karaf en de fles wijn. Onze ervaring is dat de fles nooit wordt leeggedronken omdat de ontvanger het cadeau zo bijzonder vindt dat ze de fles liever bewaren.

26 artikel(en)

per pagina
   

26 artikel(en)

Wat zijn de mogelijkheden
De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. U kunt onze kado's laten graveren met een persoonlijke tekst, een afbeelding of een combinatie hiervan. Dit geeft u de mogelijkheid om een echt origineel kado weg te geven. Het zal de ontvanger versteld laten staan, want zoiets krijg je niet dagelijks. Onze ervaring is dat mensen nog jaren genieten van deze kado's.

Wijn cadeau laten bezorgen
Wij werken in Krimpen aan den Ijssel maar leven landelijk, en onze geschenken gaan zelfs internationaal! Uw kado laten bezorgen is dus geen enkel probleem. U kunt ervoor kiezen om het pakket thuis of op uw werk te laten bezorgen. Maar wij kunnen het pakket ook direct bij de ontvanger bezorgen. Haalt u het liever op bij een afhaalpunt van Postnl ook dit is mogelijk, u kunt hiervoor kiezen tijdens het afrekenproces. Wij bezorgen het dan op de gewenste bestemming

Niet de juiste wijn?
Wij hebben een klein assortiment aan wijnen. Omdat we een klein bedrijf hebben is het niet mogelijk om een groot assortiment te voeren. Maar wij kunnen wel alle soorten wijnen leveren. Vindt u niet de juiste wijn, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor de juiste fles in het kado!

Een wijnkado met logo
Wilt u een logo laten graveren op één van onze producten ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. U kunt via het bestelformulier eenvoudig een logo uploaden. Deze graveren wij eventueel in combinatie met een mooie tekst,

Loading...