Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 15 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD                
 

Naast ons eigen assortiment glaswerk biedt Origineel kadootje ook een graveerservice aan voor het graveren van eigen producten. Heeft u zelf mooi glaswerk dat u wilt laten graveren, dat kan bij ons. Het graveren van eigen glaswerk is echter wel op eigen risico, het is raadzaam om 1 of 2 extra artikelen aan te leveren. Want waar gewerkt wordt vallen wel eens spaanders. Voor het graveren van uw eigen glaswerk hanteren wij geen minimale afname. U ontvangt van ons een prijs op maat afhankelijk van een aantal factoren zoals aantal, gewenste gravure, en het te graveren artikel.

Origineel kadootje biedt deze service zowel voor bedrijven als particulieren.

Voordelen voor bedrijven.

Origineel kadootje werkt al een aantal jaren samen met diverse bedrijven o.a. slijterijen, bloemisterijen, en bedrijven in relatiegeschenken en kerstpakketten. Het voordeel voor u als ondernemer is dat u deze extra service aan kunt bieden aan uw klant. Wanneer de klant de mogelijkheid heeft om direct via uw onderneming het product te laten graveren, is het aantrekkelijker om direct het product bij u te bestellen. En niet verder te zoeken. U de order binnen, wij het graveerwerk.

Wederverkopers

Naast een graveerservice bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid om onze producten te verkopen. Zo leveren wij aan een chocolaterie gegraveerde bonbonnières, maken wij in opdracht van diverse weddingplanners vele bedankjes voor bruid & bruidegom en hebben wij inmiddels 11 vaste verkooppunten in Nederland. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Heeft u een leuk idee, of bent u op zoek naar een bedrijf dat geschenken voor u kan graveren neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
15 JAAR
1500+
100%
99%