Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 19 JAAR ERVARING3 werkdagen levertijd

 

Graveerservice

Zo door de jaren heen krijgen hebben wij regelmatig van onze klanten de vraag gekregen of het mogelijk is om zelf glaswerk aan te leveren. Het antwoord daarop is heel simpel ja! Ook eigen glaswerk kunnen wij voor je graveren.Staat er een set mooie glazen die je wilt laten graveren met een logo of een persoonlijke tekst. Dan kan je deze bij ons langs brengen of naar ons opsturen. Wanneer je het opstuurt zorg er dan wel voor dat de producten goed verpakt zijn want met een doos scherven kunnen wij niet heel veel. Geef van tevoren even door dat wij de spullen kunnen verwachten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf langs te brengen, dan kunnen we direct je wensen met je bespreken. En kunnen wij aan de slag met het graveerwerk.

Wat kunnen wij graveren

Iedere vorm van glas, kristal of spiegels kunnen wij graveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een partij wijnflessen graveren met bedrijfslogo. Maar ook glazen en karaffen kan je door ons laten graveren. Heb je een product dat je wilt laten voorzien van een gravure maar weet je niet zeker of dit mogelijk is? Neem dan even contact met ons op, Wij helpen je graag verder.

Wat is de minimale afname voor jullie graveerservice

Wij hanteren net als bij ons eigen assortiment geen minimale afname. Je kan dus gerust met één product langs komen, maar je mag ook een hele pallet laten afleveren. Wij graveren het allemaal met liefde voor je.

Wat zijn de kosten voor jullie graveerservice

De kosten voor een gravure zijn afhankelijk van het product, de grote van de gravure en hoe ingewikkeld de gravure is. Wij hanteren hier niet één standaard prijs voor. Laat ons even weten wat je wilt laten graveren en hoe groot het op het glaswerk moet komen. Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prijsopgave maken. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent qua prijs.

Het risico

Ondanks dat wij ons vak verstaan is er natuurlijk altijd een risico verbonden aan het graveren van glaswerk. Een product kan breken of de gravure kan mislukken. Wij doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Maar helaas komt dit wel eens voor. Daarom is het laten graveren van eigen glaswerk dan ook voor eigen risico.

Voordelen voor bedrijven.

Origineel kadootje werkt al een aantal jaren samen met diverse bedrijven o.a. slijterijen, bloemisterijen, en bedrijven in relatiegeschenken en kerstpakketten. Het voordeel voor u als ondernemer is dat u deze extra service aan kunt bieden aan uw klant. Wanneer de klant de mogelijkheid heeft om direct via uw onderneming het product te laten graveren, is het aantrekkelijker om direct het product bij u te bestellen. En niet verder te zoeken. U de order binnen, wij het graveerwerk.

Wederverkopers

Naast een graveerservice bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid om onze producten te verkopen. Zo leveren wij aan een chocolaterie gegraveerde bonbonnières, maken wij in opdracht van diverse weddingplanners vele bedankjes voor bruid & bruidegom en hebben wij inmiddels 11 vaste verkooppunten in Nederland. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Heeft u een leuk idee, of bent u op zoek naar een bedrijf dat geschenken voor u kan graveren neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
19 JAAR
1500+
100%
99%