Bierpakket gegraveerd als sinterklaaskado

Sinterklaaskado

  • Vanaf €10,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 14 jaar ervaring

Dit jaar een origineel sinterklaaskado?
Waar verrast de sint ons dit jaar mee? Zijn dit de standaard sinterklaascadeautjes, of kiest de Sint dit jaar voor een origineel kadootje? Bij ons laat Sint de cadeaus naar wens graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of met een logo. Zo geeft Sint een origineel sinterklaaskado!

Voor mannen
Een leuk sinterklaascadeau voor mannen is vaak lastig om te vinden. De verlanglijstjes zijn vaak niet al te creatief, en weer sokken en boxershort geven is de sint nu ook wel beu! Laat voor sinterklaas een leuk bierpakketje graveren met de naam van de ontvanger. Zo kan hij het hele jaar genieten van zijn biertje uit een gepersonaliseerd bierglas! Of laat voor de mannen die van whiskey houden een geweldig whiskeyglas graveren met een eigen label! Zo kan het sinterklaaskado voor mannen echt niet meer stuk. Het blijft wel glas natuurlijk dus laat het niet te hard door de schoorsteen vallen!

Voor vrouwen
Is de Sint nog op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin, zus of moeder, ook deze kunnen wij natuurlijk verzorgen. Laat een mooie wijnglas graveren met haar naam erop of een theepakketje volledig gepersonaliseerd voor de theeleut. Zo is er ook voor de vrouwen een mooi cadeau op Sinterklaas avond. Bekijk ook onze originele sinterklaascadeaus pagina, met tips over het vinden van een unieke en origineel cadeau.

>

Door ons gemaakte sinterklaaskado's 

Geef een biercadeau voor vaderdag
Bierpakket van de Sint
Geniet iedere keer weer van dit leuke cadeau

Van dit leuke kado wordt de bierliefhebber echt gelukkig. Zijn of haar favoriete merk bier in het pakket, en een bierglas gegraveerd met een persoonlijke tekst! Geniet het hele jaar van dit uniek cadeau.

Whiskeyglas gegraveerd als sinterklaas cadeautje
Verrast door sinterklaas met een mooi whiskeyglas
Een sinterklaascadeau voor het leven

Laat een prachtig whiskeyglas graveren met een persoonlijk label. Dit is een kado waar de ontvanger nog jaren lang plezier van heeft!

Een origineel sinterklaascadeau
Longdrinkglas als Sinterklaascadeau
Glas met je favoriete merk

Dit longdrink glas is gegraveerd met het alfa logo en de naam Sander. Leuk als sinterklaascadeau

Een uniek cadeau voor sinterklaas
Een whiskey karaf met persoonlijk label
Volledig gepersonaliseerd

Deze whiskey karaf is gegraveerd met een persoonlijk label, erg leuk als sinterklaaskado. Dit cadeau zal nog jaren schitteren, volgend jaar kan Sinterklaas een set whiskey glazen cadeau geven, om de set compleet te maken.

Bierpul gegraveerd als sinterklaascadeau
Een sinterklaas cadeautje met naam
Een leuk sinterklaascadeau voor de bier liefhebber

Geef een bierpul met naam! Onze bierpullen kunnen gegraveerd worden met iedere gewenste naam, zo is het cadeau altijd uniek.

Een uniek cadeau van de Sint
Gepersonaliseerde bierglazen
Een geweldig cadeau voor de bier lief hebber

Deze bierglazen Oan zijn onzettend leuk om te laten graveren voor de Sinterklaas. Laat de glazen graveren met een naam, grappige tekst of een foto. Zo heeft de ontvanger altijd zijn eigen glas, waar niemand anders uit mag drinken.

Geef een kerstbal met naam cadeau
Gepersonaliseerde kerstbal
Het cadeau voor sinterklaasavond

Bij een kerstbal denkt u natuurlijk eerder aan de kerst dan aan sinterklaasavond. Toch is het leuk om zo'n kerstbal al met sinterklaas te geven. Dan kan deze namelijk gelijk de kerstboom in zodra deze wordt neergezet.

Wijnglazen gegraveerd met naam als sinterklaascadeau
Wijnglazen gegraveerd met naam
Een leuk geschenk voor de wijn liefhebber

Verras de wijn liefhebber op sinterklaas avond met dit originele kado, wijnglazen met eigen naam! Super leuk als sinterklaascadeau

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Geef een biercadeau
Een uniek whiskey cadeau
Longdrinkglas met logo
Een uniek cadeau voor sinterklaas
Geef een bierpul
Gepersonaliseerde bierglazen
Kerstbal met naam
Geef een wijn cadeau
Slider


Favoriete geschenken voor sinterklaasavond
Onderstaande producten zijn favoriete producten in ons assortiment als sinterklaaskado. Deze kunnen volledig naar wens gegraveerd worden ,dit kan bijvoorbeeld met een naam, leuke afbeelding of een logo. Wat u laat graveren bepaald u helemaal zelf, wij starten met een blanco glas en maken hier iets moois van. Vindt u niet het gewenste artikel, wij hebben nog veel meer producten die u kunt laten graveren! Bekijk ons volledige assortiment in de webshop.

Loading...