Unieke geschenken voor de whisky liefhebber graveren wij geheel naar wens

Whiskey cadeau graveren

  • Vanaf:  €9,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Een uniek cadeau voor de whiskey liefhebber

Even ontspannen na een drukke dag met een goed glas whiskey is natuurlijk heerlijk. Maar ontspannen met een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk geweldig, het maakt het simpelweg net allemaal even iets leuker!

Voor zo'n origineel whiskey cadeau bent u bij origineel kadootje aan het juiste adres.Laat een whiskeyglas, whiskeykaraf of een whiskeyset geheel naar wens graveren. Zo kunt u een uniek cadeau weggeven. De glazen , karaffen en sets kunnen kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke tekst, een afbeelding of een logo. Onze kristallen sets en glazen zijn loodvrij, zo kunt u de whiskey dus veilig bewaren. 

Zet onze karaffen niet in de zon, de karaf zelf kan daar natuurlijk wel tegen. Maar het is niet zo goed voor de whiskey. Door de warmte en licht oxideert de whiskey sneller. Oxidatie veroorzaakt op langere termijn veranderingen in kleur, geur en smaak van de whisky. En dat willen we natuurlijk niet. 

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met onze klantenservice wij helpen u graag verder. 

 

Whisky glazen graveren
Bent u op zoek naar een niet al te duur cadeau voor de whiskey liefhebber, dan bieden onze whisky glazen uitkomst. Het laten graveren van de glazen kost tussen de €9,95 en €18,95. Dit is uiteraard inclusief het glas en de gravure. Wij hanteren één vaste prijs, alleen voor een eigen logo, foto of andere afbeelding die u zelf aanlevert betaald u een kleine toeslag van €0,75. Afbeeldingen uit onze collectie zijn bij de prijs inbegrepen u betaald hiervoor geen extra toeslag. Een gegraveerd whiskyglas kan een mooie aanvulling zijn op een bestaande whiskey collectie. Maar het is ook een mooi cadeau voor de beginnende whiskey drinker. Het glas zal waarschijnlijk regelmatig gebruikt worden door de ontvanger. In ons assortiment glazen vindt u onder andere The Glencairn whisky glas, het is het eerste whiskyglas dat werd erkend door de Schotch Whisky Association. Tegenwoordig is het glas erkend door de volledige Schotse, Ierse en Wales’ whiskyindustrie, net als de meeste Amerikaanse distillery’s als hét standaard glas voor single malt en gerijpte blended whisky. Het glas wordt wereldwijd gebruik op whiskyfestivals als proefglas. Dit glas valt bij de echte liefhebber zeker in de smaak!

Whiskey set als cadeau
De whiskey sets in ons assortiment zijn van het Tsjechische merk Bohemia. Bohemia Crystal Glass is een belangrijke leverancier van hoogwaardige kristallen producten. De kracht van Bohemia zit hem in de complexiteit van de producten en de prachtige kwaliteit die zij leveren. De whiskey sets zijn loodvrij, en gemaakt van 24% kristal. De sets zijn van hoge kwaliteit, en zijn een ware eye catcher. Eigenlijk mag zo'n prachtige set niet ontbreken in de collectie van een whiskey liefhebber. De sets laat u eenvoudig naar wens graveren, zo geeft u een echt origineel cadeau weg.

Het whiskey cadeau laten bezorgen
Uw cadeau thuis laten bezorgen? Dat kan, wij leveren wereldwijd! U kunt er voor kiezen om het cadeau bij u thuis, op het werk, bij de ontvanger of bij één van de afhaalpunten van Postnl te laten bezorgen. Bent u bang dat het glas breekt tijdens het verzenden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij spenderen veel tijd aan het zorgvuldig inpakken van onze bestellingen. Hierdoor komt bijna alles heel aan bij onze klanten. Mocht er onderweg toch iets breken, stuur ons dan even een e-mail, met een foto van de scherven en uw factuurnummer. Wij sturen u dan een nieuw artikel toe, dit gebeurt uiteraard op onze kosten!

Grote aantallen nodig?
Bent u op zoek naar grote aantallen bijvoorbeeld voor een whiskey proeverij, een festival, bar of restaurant. Ook voor grote aantallen kunt u bij ons terecht. Bij al onze producten vindt u mooie staffelkortingen. Vindt u hier niet het gewenste product, of past het niet binnen uw budget. Neem dan gerust even contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Loading...