Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk

Cadeau huwelijksjubileum

  • Vanaf €10,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

 

Voor een origineel huwelijksjubileum cadeau bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Origineel kadootje verzorgt voor huwelijkjubilea zoals 1, 5, 12,5, 25 en 50 jaar getrouwd cadeaus met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Uiteraard bepaald u zelf welke tekst en/of afbeelding wij graveren. Hierbij kunt u denken aan de namen trouwdatum en jubilea datum. Maar ook aan een mooi gedicht. Op deze manier heeft u altijd een uniek en persoonlijk cadeau in handen. En tevens een cadeau dat nog jaren zal schitteren!

Altijd een origineel cadeau!
Onze geschenken zijn altijd uniek omdat u ze volledig kunt laten personaliseren, hierdoor past het altijd bij de ontvanger. Laat bijvoorbeeld een spiegel graveren met een gedichtje over het het huwelijk, daaronder kunt u de namen van het bruidspaar laten graveren. Of laat een kristallen wijnset personaliseren met de namen, trouwdatum en jubileum dat. Zo kan het het bruidspaar nog lang nagenieten van dit mooie cadeau.


Door ons gemaakte jubilea geschenken

Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk
Windlicht als cadeau voor 50 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie cadeau

Een 50 jarig huwelijk is een bijzonder gelegenheid. Wilt u een persoonlijk cadeau geven voor een 50 jarig huwelijk, dan is dit windlicht bijzonder geschikt. Het kan een mooie plaatst krijgen in de kamer maar kan ook buiten geplaatst worden. Uw cadeau zal op deze manier niet snel in de kast beladen. U kunt het windlicht geheel naar wens laten graveren.

Klokje gegraveerd als kado voor 45 jarig huwelijk
Klokje als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie cadeau

Dit klokje van glas is gegraveerd als cadeau voor een 45 jarig huwelijk. Bijzonder om cadeau te geven en cadeau te krijgen. U kunt het klokje geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder en persoonlijk cadeau ontstaat. Het klokje heeft een afmeting van 10x7x 3 cm. Verras het bruidspaar op hun jubileumdag met dit bijzonder cadeau

Decoschaal gegraveerd als cadeau voor 12,5 jarig huwelijkado
Decoschaal als cadeau voor 12,5 jarig huwelijk.
Een leuk cadeau idee voor 12,5 jarig huwelijk

Een bijzondere schaal die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De schaal kunt u vullen met snoepjes, of er een mooi plantje in zetten. Deze decoschaal is gegraveerd als cadeau voor een 12,5 jarig huwelijk. Bijzonder om cadeau te geven om te krijgen. U kunt de schaal geheel naar wens laten graveren, zo ontstaat er een bijzonder cadeau.

Wijnpakket gegraveerd als cadeau voor 20 jarig huwelijk
Wijnpakket als cadeau voor 20 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie cadeau

Een mooi cadeau voor een 20 jarig huwelijk is dit wijnpakket met kristallen glazen. U heeft bij onze pakketten keuze uit rode of witte wijn in het pakket. U kunt het wijnpakket geheel naar wens laten graveren, waardoor er een bijzonder jubileum cadeau ontstaat. Het pakket wordt geleverd in een feestelijke verpakking, waardoor u het direct cadeau kunt doen.

Champagneglazen gegraveerd als kado voor 25 jarig huwelijk
Champagneglazen als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met deze champagne glazen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Dan zijn deze champagneglazen erg geschikt. U kunt de glazen naar wens laten graveren. Zo ontstaat er snel een persoonlijk cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Uiteraad kunt u de glazen ook voor een ander jubilea laten graveren.

Fotolijst gegraveerd als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Fotolijst als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit cadeau

Deze verzilverde fotolijst is gegraveerd als cadeau voor een 25 jarig huwelijk. De fotolijst is gegraveerd met een gedicht, en de namen. U kunt deze fotolijst geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder cadeau ontstaat. Ook is het mogelijk om alleen een gravuren langs de onder of boven rand te plaatsen, zodat er ook nog een foto in de lijst kan.

Kristallen Iceberg gegraveerd als cadeau voor 25 jarig huwelijk
Kristallen Iceberg als cadeau voor 25 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit cadeau

Deze kristallen Iceberg is gegraveerd met een kort gedichtje over het huwelijk. Daarnaast zijn de namen, de trouwdatum en jubilea datum en een afbeelding uit onze collectie gegraveerd. De kristallen Iceberg kunt u geheel naar wens laten graveren als cadeau voor een huwelijksjubileum.

Wijnset Decanter gegraveerd als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Wijnset Decanter gegraveerd als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit cadeau

Deze mooie wijnset Decanter is gegraveerd als cadeau voor een 45 jarig huwelijk. Op de glazen zijn de namen en jubilea datum gegraveerd. Op de karaf is een kort gedicht gegraveerd. U kunt de wijnset geheel naar wens laten graveren.

Vaas Y als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Vaas gegraveerd als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit cadeau

Deze vaas rond is gegraveerd met de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en jubilea datum. Onze vazen kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder cadeau ontstaat.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Windlicht gegraveerd als cadeau voor huwelijksjubileum
Klokje
Decoschaal
Wijnpakket
Champagne glazen
Fotolijst
Kristallen Iceberg
Wijnset Decanter
Vaas
Slider


Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als jubilea geschenk. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

Loading...