Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk

Huwelijksjubileum

  • Vanaf €10,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Voor een origineel huwelijksjubileum kado bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Origineel kadootje verzorgt voor huwelijkjubilea zoals 1, 5, 12,5, 25 en 50 jaar getrouwd kado's met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Uiteraard bepaald u zelf welke tekst en/of afbeelding wij graveren. Hierbij kunt u denken aan de namen trouwdatum en jubilea datum. Maar ook aan een mooi gedicht. Op deze manier heeft u altijd een uniek en persoonlijk kado in handen. En tevens een kado dat nog jaren zal schitteren!

Altijd een uniek kado!

Al onze geschenken worden volledig naar wens gegraveerd. Zo is het kado altijd uniek. 


Door ons gemaakte jubilea geschenken

Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk
Windlicht als kado voor 50 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie kado

Een 50 jarig huwelijk is een bijzonder gelegenheid. Wilt u een persoonlijk kado geven voor een 50 jarig huwelijk, dan is dit windlicht bijzonder geschikt. Het kan een mooie plaatst krijgen in de kamer maar kan ook buiten geplaatst worden. Uw kado zal op deze manier niet snel in de kast beladen. U kunt het windlicht geheel naar wens laten graveren.

Klokje gegraveerd als kado voor 45 jarig huwelijk
Klokje als kado voor 45 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie kado

Dit klokje van glas is gegraveerd als kado voor een 45 jarig huwelijk. Bijzonder om kado te geven en kado te krijgen. U kunt het klokje geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder en persoonlijk kado ontstaat. Het klokje heeft een afmeting van 10x7x 3 cm. Verras het bruidsbaar op hun jubileumdag met dit bijzonder kado.

Decoschaal gegraveerd als kado voor 12,5 jarig huwelijkado
Decoschaal als kado voor 12,5 jarig huwelijk.
Verras het echtpaar met dit mooie kado

Een bijzondere schaal die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De schaal kunt u vullen met snoepjes, of er een mooi plantje in zetten. Deze decoschaal is gegraveerd als kado voor een 12,5 jarig huwelijk. Bijzonder om kado te geven en kado te krijgen. U kunt de schaal geheel naar wens laten graveren, zo ontstaat er een bijzonder kado.

Wijnpakket gegraveerd als kado voor 20 jarig huwelijk
Wijnpakket als kado voor 20 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit mooie kado

Een mooi kado voor een 20 jarig huwelijk is dit wijnpakket met kristallen glazen. U heeft bij onze pakketten keuze uit rode of witte wijn in het pakket. U kunt het wijnpakket geheel naar wens laten graveren, waardoor er een bijzonder jubileum kado ontstaat. Het pakket wordt geleverd in een feestelijke verpakking, waardoor u het direct kado kunt doen.

Champagneglazen gegraveerd als kado voor 25 jarig huwelijk
Champagneglazen als kado voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met deze champagne glazen

Bent u op zoek naar een mooi kado voor een 25 jarig huwelijk. Dan zijn deze champagneglazen erg geschikt. U kunt de glazen naar wens laten graveren. Zo ontstaat er snel een persoonlijk kado voor een 25 jarig huwelijk. Uiterraad kunt u de glazen ook voor een ander jubilea laten graveren.

Fotolijst gegraveerd als kado voor 25 jaar huwelijk
Fotolijst als kado voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit kado

Deze verzilverde fotolijst is gegraveerd als kado voor een 25 jarig huwelijk. De fotolijst is gegraveerd met een gedicht, en de namen. U kunt deze fotolijst geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder kado ontstaat. Ook is het mogelijk om alleen een gravuren langs de onder of boven rand te plaatsen, zodat er ook nog een foto in de lijst kan.

Kristallen Iceberg gegraveerd als kado voor 25 jarig huwelijk
Kristallen Iceberg als kado voor 25 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit kado

Deze kristallen Iceberg is gegraveerd met een kort gedichtje over het huwelijk. Daarnaast zijn de namen, de trouwdatum en jubilea datum en een afbeelding uit onze collectie gegraveerd. De kristallen Iceberg kunt u geheel naar wens laten graveren als kado voor een huwelijksjubileum.

Wijnset Decanter gegraveerd als kado voor 45 jarig huwelijk
Wijnset Decanter gegraveerd als kado voor 45 jarig huwelijk
Verras het echtpaar met dit kado

Deze mooie wijnset Decanter is gegraveerd als kado voor een 45 jarig huwelijk. Op de glazen zijn de namen en jubilea datum gegraveerd. Op de karaf is een kort gedicht gegraveerd. U kunt de wijnset geheel naar wens laten graveren.

Vaas Y als kado voor 25 jaar huwelijk
Vaas gegraveerd als kado voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit kado

Deze vaas rond is gegraveerd met de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en jubilea datum. Onze vazen kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder kado ontstaat.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Windlicht
Klokje
Decoschaal
Wijnpakket
Champagne glazen
Fotolijst
Kristallen Iceberg
Wijnset Decanter
Vaas
Slider


Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als jubilea geschenk. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

Niet het cadeau gevonden wat u zocht? 

Bovenstaande producten zijn slechts een greep uit onze collectie. Vindt u hier niet het product tussen wat u zoekt neem dan even een kijkje in onze webshop. Hier vindt u veel producten die geschikt zijn om te laten graveren als cadeau voor een huwelijkjubileum. Heeft u een speciale wens, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte geschenk. 

Loading...