Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk

Huwelijksjubileum cadeau


Laat een jubileum cadeau graveren

Voor een origineel huwelijksjubileum cadeau bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Origineel kadootje verzorgt voor huwelijksverjaardagen zoals 1, 5, 12,5, 25 en 50 jaar getrouwd cadeaus gepersonaliseerde cadeaus, die u kunt laten graveren met een persoonlijke tekst, foto of afbeelding. Laat bijvoorbeeld een mooi gedicht graveren met daaronder de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Zo ontstaat er een bijzonder cadeau voor dit huwelijksjubileum, waar het bruidspaar nog lang veel plezier van zal hebben.

Altijd een origineel cadeau!

Onze geschenken zijn altijd uniek omdat u ze volledig kunt laten personaliseren, hierdoor past het altijd bij de ontvanger. Laat bijvoorbeeld een spiegel graveren met een gedichtje over het het huwelijk, daaronder kunt u de namen van het bruidspaar laten graveren. Of laat een kristallen wijnset personaliseren met de namen, trouwdatum en jubileum datum. Zo kan het het bruidspaar nog lang nagenieten van dit mooie huwelijksjubileum cadeau.

Voor een origineel huwelijksjubileum cadeau bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Origineel kadootje verzorgt voor huwelijkjubilea zoals 1, 5, 12,5, 25 en 50 jaar getrouwd cadeaus met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Uiteraard bepaald u zelf welke tekst en/of afbeelding wij graveren. Hierbij kunt u denken aan de namen trouwdatum en jubilea datum. Maar ook aan een mooi gedicht. Op deze manier heeft u altijd een uniek en persoonlijk cadeau in handen. En tevens een cadeau dat nog jaren zal schitteren!

 


 Laat een origineel huwelijksjubileum cadeau maken

Windlicht gegraveerd als kado voor 50 jarig huwelijk
Windlicht als cadeau voor 50 jarig huwelijk
Een mooi huwelijksjubileum cadeau voor 50 jarig huwelijk

Een 50 jarig huwelijk is een bijzonder gelegenheid. Wilt u een persoonlijk cadeau geven voor een 50 jarig huwelijk, dan is dit windlicht een bijzonder cadeau. Het kan een mooie plaatst krijgen in de kamer maar kan ook buiten geplaatst worden. Uw cadeau zal op deze manier niet snel in de kast beladen. U kunt het windlicht geheel naar wens laten graveren.

Klokje gegraveerd als kado voor 45 jarig huwelijk
Klokje als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Leuk cadeau idee voor 45 jarig huwelijk

Dit klokje van glas is gegraveerd als cadeau voor een 45 jarig huwelijk. Bijzonder om cadeau te geven en cadeau te krijgen. U kunt het klokje geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder en persoonlijk cadeau ontstaat. Het klokje heeft een afmeting van 10x7x 3 cm. Verras het bruidspaar op hun jubileumdag met dit bijzonder cadeau

Decoschaal gegraveerd als cadeau voor 12,5 jarig huwelijk
Decoschaal als cadeau voor 12,5 jarig huwelijk.
Een leuk cadeau idee voor 12,5 jarig huwelijk

Een bijzondere schaal die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De schaal kunt u vullen met snoepjes, of er een mooi plantje in zetten. Deze decoschaal is gegraveerd als cadeau voor een 12,5 jarig huwelijk. Bijzonder om cadeau te geven om te krijgen. U kunt de schaal geheel naar wens laten graveren, zo ontstaat er een bijzonder cadeau.

Wijnpakket gegraveerd als cadeau voor 20 jarig huwelijk
Wijnpakket als cadeau voor 20 jaar huwelijk
Een mooi geschenk voor een huwelijksverjaardag

Een mooi cadeau voor een 20 jarig huwelijk is dit wijnpakket met kristallen wijnglazen. U heeft bij onze pakketten keuze uit rode of witte wijn in het pakket. U kunt het wijnpakket geheel naar wens laten graveren, waardoor er een bijzonder jubileum cadeau ontstaat. In dit voorbeeld zijn de wijnglazen gegraveerd met de namen van het bruidspaar, met daaronder de tekst 20 jaar getrouwd en daaronder de trouwdatum en jubileum datum. Op de wijnfles is er nog een leuke afbeelding bij gegraveerd. Alles wordt geleverd in een feestelijke verpakking, waardoor u het direct cadeau kunt doen.

Champagneglazen gegraveerd als kado voor 25 jarig huwelijk
Champagneglazen als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met deze champagne glazen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Dan zijn deze champagneglazen erg geschikt. U kunt de glazen naar wens laten graveren. Zo ontstaat er snel een persoonlijk cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Uiteraad kunt u de glazen ook voor een ander jubilea laten graveren.

Fotolijst gegraveerd als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Fotolijst als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit 25 jaar getrouwd cadeau

Deze verzilverde fotolijst is gegraveerd als cadeau voor een 25 jarig huwelijk. De fotolijst is gegraveerd met een gedicht, en de namen. U kunt deze fotolijst geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder cadeau ontstaat. Ook is het mogelijk om alleen een gravuren langs de onder of boven rand te plaatsen, zodat er ook nog een foto in de lijst kan.

Kristallen Iceberg gegraveerd als cadeau voor 25 jarig huwelijk
Kristallen Iceberg als cadeau voor 25 jarig huwelijk
Een origineel cadeau voor 25 jaar getrouwd echtpaar

Deze kristallen Iceberg is een prachtig cadeau voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is. Op de Iceberg is een kort gedichtjes over 25 jaar huwelijk gegraveerd. De namen van het bruidspaar, hun trouwdatum en jubileum datum is gegraveerd met daaronder een afbeelding uit onze collectie. U kunt deze prachtige Iceberg laten graveren voor iedere huwelijksverjaardag, deze is ook leuk als cadeau voor een 12,5 of 50 jarig huwelijk.

Wijnset Decanter gegraveerd als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Wijnset Decanter gegraveerd als cadeau voor 45 jarig huwelijk
Een bijzonder cadeau voor 45 jarig huwelijk

Deze mooie wijnset Decanter is gegraveerd als cadeau voor een 45 jaar huwelijk. Op de glazen zijn de namen en jubilea datum gegraveerd. Op de karaf is een kort gedicht gegraveerd. U kunt de wijnset geheel naar wens laten graveren.

Vaas Y als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Vaas gegraveerd als cadeau voor 25 jaar huwelijk
Verras het echtpaar met dit cadeau

Deze vaas rond is gegraveerd met de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en jubilea datum. Onze vazen kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er een bijzonder cadeau ontstaat.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Windlicht gegraveerd als cadeau voor huwelijksjubileum
Klokje gegraveerd als cadeau 45 jaar getrouwd
Decoschaal als cadeau 12,5 jarig huwelijk
Een origineel cadeau huwelijksverjaardag
Champagne glazen gegraveerd als huwelijksjubileum cadeau
Fotolijst als 25 jaar getrouwd cadeau
Kristallen Iceberg gegraveerd als huwelijkjubileum cadeau
Cadeau idee 45 jarig huwelijk
Vaas als 50 jaar getrouwd cadeau
Slider


 

Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als jubileum cadeau. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

 

Welke huwelijksverjaardagen zijn er, en hoe heten deze jubileum jaren

Ieder jaar dat een bruidspaar getrouwd is, is een huwelijksverjaardag deze hebben ook allemaal hun eigen unieke naam. De namen van deze verjaardagen zijn vaak gelijkt aan materialen. Niet iedere huwelijksverjaardag wordt uitgebreid gevierd. De belangrijkste huwelijksverjaardagen die gevierd worden zijn: 


10 jaar getrouwd: tinnen huwelijksverjaardag 
12 ½ jaar getrouwd: koperen huwelijksverjaardag 
15 jaar getrouwd: kristallen bruiloft
20 jaar getrouwd: porseleinen bruiloft
25 jaar getrouwd: zilveren huwelijksverjaardag
30 jaar getrouwd: parelmoeren bruiloft
40 jaar getrouwd: smaragden huwelijksverjaardag
50 jaar getrouwd: gouden jubileum
60 jaar getrouwd: diamanten bruiloft
65 jaar getrouwd: briljanten jubilieum
70 jaar getrouwd: platina bruiloft

Uiteraard is iedere huwelijksverjaardag bijzonder, en wordt dit vaak ieder jaar gevierd. Zo kan het bruidspaar even terug kijken op de mooie jaren die ze inmiddels als man en vrouw doorbrengen. Ook een mooi geschenk is bij een jubileum op zijn plaatst. Dit kan een cadeau zijn dat van de man aan de vrouw gegeven wordt of andersom. Maar dit kan ook een cadeau zijn dat gegeven wordt tijdens het feest. Wij helpen u graag bij het vinden van een origineel huwelijksjubileum cadeau.

Favoriete huwelijksjubileum cadeaus

Bij iedere huwelijksjubileum past een cadeau wij zetten voor de meest gebruikelijk huwelijksverjaardagen de best verkochte cadeaus voor u op een rijtje:

Beste verkochte cadeau 12,5 jaar getrouwd

Bent u op zoek naar een leuk cadeau idee voor een 12,5 jarig huwelijk? Dan is een set gegraveerde glazen een mooi geschenk om weg te geven voor deze huwelijksverjaardag. Kies bijvoorbeeld voor de mooie kristallen Diva wijnglazen, of laat een set standaard wijnglazen graveren. Voor dit jubileum kiezen onze klanten ook vaak voor het laten graveren van een klokje. Dit is een bijzonder aandenken aan het 12,5 jarig huwelijksjubileum.

Best verkocht 25 jaar getrouwd cadeau

Een 25 jarig huwelijk is natuurlijk een bijzonder aangelegenheid en veel mensen kiezen er dan ook voor om voor deze zilveren huwelijksverjaardag een cadeau met champagne te geven. Ons best verkochte 25 jaar getrouwd cadeau is ons champagnepakket met kristallen champagneglazen. U kunt zowel de glazen als de fles champagne volledig naar wens laten graveren. Laat op de fles bijvoorbeeld de afbeelding van de trouwkaart of een gedicht graveren, laat de glazen graveren met de namen van het bruidspaar hun jubileum datum en hun trouwdatum. Andere favorite cadeaus voor 25 jaar huwelijk zijn ons wijnpakket met kristallen mondial glazen en onze kristallen Diva champagneglazen. Maar u kunt voor dit bijzonder huwelijksjubileum natuurlijk ook een spiegel of karaf laten graveren.

Best verkocht 50 jaar getrouwd cadeau

Wanneer u een 50 jarig huwelijk mag bijwonen, bijvoorbeeld van uw ouders of van vrienden is dit natuurlijk heel bijzonder. Ons best verkocht 50 jaar getrouwd cadeau is onze klok staand. Wanneer mensen 50 jaar getrouwd zijn heeft u toch vaak te maken met wat oudere mensen, en dan is dit klokje een mooi huwelijksjubileum cadeau. U laat hem eenvoudig naar wens graveren, met een persoonlijke gelukswens of met hun trouwfoto. Andere mooie geschenken zijn een gegraveerde vaas of een wijnpakket.

Geef gegraveerde champagneglazen cadeau

Een jubileum daar moet natuurlijk op getoost worden, en hoe bijzonder is het om dit te doen met gepersonaliseerde champagneglazen? In ons assortiment vindt u zowel kristallen glazen als glazen van glas en wij leveren champagneglazen is verschillende prijs klasse zo valt het geschenk altijd binnen het budget. Laat de champagneglazen graveren met de namen van het bruidspaar hun trouwdatum en jubileumdatum en u heeft een prachtig huwelijksjubileum cadeau.

Geeft u liever een nuttig cadeau?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een cadeau geeft waar het bruidspaar ook nog iets aan heeft. Gelukkig zijn al onze producten gemaakt voor dagelijks gebruik. Een gegraveerde vaas is bijvoorbeeld een erg mooi cadeau voor een huwelijkjubileum. U kunt de vaas laten graveren met een persoonlijke tekst, misschien een mooi gedicht dat te maken heeft met het huwelijksjubileum of u laat de vaas graveren met de namen, trouwdatum en jubilea datum met daarbij een leuke afbeelding zodat er een origineel huwelijksjubileum cadeau ontstaat. Een vaas vind makkelijk een mooi plekje in huis, en zal waarschijnlijk dezelfde dag al op tafel staan met de vele bloemen die het stel tijdens het feest heeft gekregen.

Andere leuke opties voor een origineel huwelijksjubileum cadeau zijn een gegraveerde snoeppot, een mooie spiegel gegraveerd met gedicht, een wijnpakket of een prachtige bokaal.

Een handige tip

Glas blijft natuurlijk een kwetsbaar product, waarschijnlijk geeft u dit cadeau op de locatie van het jubileumfeest en moet het nog mee terug naar huis vervoerd worden samen met andere cadeaus en bloemen. Het is daarom aan te raden om de noppenfolie waarin wij de bestelling versturen te bewaren. U kunt deze klein opvouwen in uw tas. Wanneer het jubileum cadeau door het bruidspaar is uitgepakt, kunnen zij het glaswerk weer inpakken in de noppenfolie en zo veilig mee naar huis nemen.

Niet gevonden wat u zocht

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht, bekijk dan ook even onze webshop. Hier vindt u ons volledige assortiment glaswerk dat u volledig naar wens kunt laten graveren. En kunt u het dan nog niet vinden neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Loading...