Geboortetegel gegraveerd als kraamkado

Origineel kraamcadeau met geboortekaartje

  • Vanaf:  €26,95
  • Een bijzonder baby cadeau - gepersonaliseerd - snelle levering

Een origineel kraamcadeau voor de geboorte van een kindje 

Is er in uw omgeving een baby geboren? En bent u op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een jongen, meisje, tweeling of een tweede kind? Dan is het een leuk idee om een geboortetegel met het geboortekaartje te laten graveren. Een leuke geboortespiegel met daarop het kaartje en de naam van het kindje, is niet alleen origineel maar ook nog eens erg persoonlijk. Naast onze geboortespiegels is het ook mogelijk om een glasbokaal te laten graveren als baby cadeau. Zo kunt u de moeder en vader verrassen met een prachtig gepersonaliseerd cadeau.

Kraamcadeau tips

Op deze pagina vindt u tal van tips en voorbeelden voor een origineel kraamcadeau. Onze kraamcadeautjes zijn neutraal van kleur en daardoor geschikt voor zowel de geboorte van een jongen of meisje. Bekijk onze voorbeeld foto's om leuke ideeen op te doen. Een gepersonaliseerd geboorte cadeau besteld u eenvoudig online en laat u verzenden naar uw thuis adres, direct naar de ouders of een postnl punt.

 


Een aantal leuke ideeën voor een origineel kraamcadeau met naam

Een origineel kraamcadeau voor een meisje
Award rond gegraveerd als geboortecadeau
Een origineel kraamcadeau voor een meisje

Deze prachtige ronde award graveerde wij voor de geboorte van Liza het werd een prachtig geboortegeschenk waar haar ouders erg blij mee waren. Voor het graveren van deze award gebruikte wij de afbeelding en het lettertype van het geboortekaartje, haar geboortegegevens werden in een boog om de levensboom met vlinders en hartjes geplaatst. Deze prachtige award is gemaakt van dik glas, en de onderzijde van de award is afgevlakt waardoor deze goed kan blijven staan op iedere ondergrond.

Een origineel kraamcadeau
Spiegel 20x20 als geboortespiegel
Een origineel kraamcadeau

Voor de geboorte van Odin graveerde wij dit bijzondere cadeau. De 20x20 spiegel met afgeronde hoeken werd gegraveerd als geboortespiegel waarbij wij gebruikt maakte van het geboorte kaartje. De voetjes die op de kaart waren afgedrukt hebben wij op de spiegel gegraveerd en het gedichtje dat aan de binnenzijde geschreven stond hebben wij mee genomen in ons ontwerp. Hierdoor is er een bijzonder cadeau ontstaan. Deze prachtige spiegel kunt u cadeau geven tijdens de kraamvisite, op een kraamfeest of tijdens de babyborrel. Het is een waardevol cadeau dat door de vader en moeder zeker gewaardeerd zal worden.

Een origineel kraamcadeau voor een jongen
Award Clear als kraamcadeau
Een leuk kraamcadeau idee

Bij het graveren van de glasbokaal voor Finn kregen wij de vrije hand, het ging namelijk om het kindje van vrienden van ons. De vrije hand krijgen tijdens het maken van zo'n mooi geschenk is altijd fijn. De voetjes waren op de voorzijde van het geboortekaartje gedrukt, wij hebben deze meerdere malen naast elkaar geplaatst waardoor er een mooi speels effect ontstaat. Voor de tekst hielden wij het lettertypen van het geboortekaartje aan. Wilt u dit ook voor uw bestelling, laat het ons dan even weten wij zoeken er dan het juiste lettertypen bij. De naam van Finn graveerde wij groter dan de andere geboortegegevens van hem zodat deze er mooi uitspringt. Deze prachtige glasbokaal Clear heeft nog steeds een bijzondere plek in de woonkamer bij Finn thuis.

Een gepersonaliseerd baby cadeau
Spiegel 15x15 als baby cadeau
Een origineel kraamcadeau

Voor de geboorte van Janey graveerde wij deze 15x15 spiegel, het is een mooie geboortespiegel geworden waarbij wederom de afbeelding van het kaartje is gebruikt. Hierdoor is er een origineel kraamcadeau ontstaan dat de kraamtranen op een positieve manier zal laten vloeien. Onze 15x15 spiegel laat u volledig naar wens graveren zodat er een kraamcadeau ontstaat dat goed bij de vader en moeder passen. Zo is het cadeau niet alleen heel erg persoonlijk maar ook nog eens uniek. De kans is erg klein dat de ouders twee van dezelfde geboortetegels cadeau krijgen.

Een mooi kraamcadeau voor een meisje
Glasbokaal Leo als origineel kraamcadeau
Een origineel kraamcadeau voor prematuur geboren baby

Ook het geboortegeschenk voor Macey komt uit onze "persoonlijke collectie" en mochten wij deze glasbokaal Leo maken als geboortegeschenk voor Macey. Zij werd met 28 weken geboren en dit zijn spannende tijdens geweest. Het is niet hoe ouders zich de kraamweken voorstellen, gelukkig kwam Macey er bovenop. Maar doordat alles onverwachts is verlopen was er voor haar geen geboortekaartje. Wij gebruikte voor haar kraamcadeau dus een plaatje uit ons eigen collectie en graveerde het met een leuk gedichtje. Ook dit cadeau werd warm ontvangen en heeft nog steeds een mooi plek in huis.

Ronde spiegel gegraveerd als kraamkado
Kleine ronde spiegel gegraveerd als persoonlijk geboortecadeau
Een persoonlijk geboortecadeau

Deze kleine ronde spiegel is simpeler gegraveerd dan de voorgaande geboortetegels. Maar dat maakt het cadeau er niet minder om, de naam Martijn is groot gegraveerd en daaronder is de geboortedatum in een boog om een leuke afbeelding uit onze collectie gegraveerd. Het is een origineel kraamcadeau, en ook jaren later zal deze spiegel nog een mooi aandenken zijn aan de dag dat Martijn geboren werd.

Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Gepersonaliseerde spiegel als geboorte cadeau
Een gepersonaliseerd cadeau

Nadat Joey Keano werd geboren mochten wij deze unieke spiegel met naam graveren. De tekst werd gegraveerd in een sierlijk lettertypen en er werd een plaatje uit onze collectie van twee baby voetjes gebruikt. De indeling van de spiegel werd door de klant bepaald en heeft enorm leuk uitgepakt. Wilt u ook een gepersonaliseerde spiegel graveren, bekijk dan al onze spiegels.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Een origineel kraamcadeau voor een meisje
Spiegel met tekst en afbeelding
Een origineel kraamcadeau voor een jongen
Een gepersonaliseerd baby cadeau
Glasbokaal gegraveerd als kraamcadeau
Een prachtige geboortetegel
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Slider

Door de jaren heen hebben wij enkele honderden baby cadeaus gegraveerd. Hierboven ziet u een kleine impressie van bestellingen die wij de afgelopen jaren voor onze klanten maakte. Naast kraamcadeaus graveren wij ook kraambedankjes, deze zijn erg leuk om mee te geven aan de kraamviste. Uiteraard kunnen wij deze bedankjes ook maken voor een babyshower


 

Kraamcadeau met geboortekaartje

Ouders besteden vaak veel tijd aan het uitzoeken van het geboortekaartje, en dat is ook heel logisch. De geboorte van een kindje is een bijzonder moment, en dit kondigen papa en mama graag op een mooie manier aan. Het kaartje past dan ook helemaal bij het gezin en ouders zijn er meestal erg trotst op. Dan is een gepersonaliseerd cadeau met geboortekaartje cadeau krijgen natuurlijk wel heel erg leuk! Het geboortekaartje laat u eenvoudig graveren op een van onze spiegels of op een mooie bokaal of award. Zo is het kaartje vereeuwigd in het glas. Dit is een bijzonder en origineel cadeau dat ouders zeker zal ontroeren, en dat een leven lang mee gaat. Wij kunnen bijna alle kaartjes graveren, alleen een kaartjes waarbij een foto in de achtergrond is verwerkt kan voor ons een behoorlijke uitdaging zijn. Mocht het kaartje dat u heeft aangeleverd niet geschikt zijn om te graveren op de geboortetegel dan nemen wij contact met u op. Vaak kunnen wij andere delen van het kaartje wel graveren en kan er eventueel voor een andere afbeelding gekozen worden die u dan op de geboortetegel kunt laten graveren.

Een kerstbal als kraamcadeautje

Het is misschien een beetje vreemd wanneer een kindje in de zomer wordt geboren. Maar toch is een gegraveerde kerstbal het hele jaar door een leuk cadeau. Bij het optuigen van de kerstboom kan de kerstbal dan direct opgehangen worden. En niets is tijdens de feestdagen zo bijzonder als het ophangen van baby's eerste kerstbal. Ook de kerstballen kunt u volledig laten personaliseren, dit kan met naam en geboortedatum. Maar ook hier kan weer het geboortekaartje gebruikt worden.

Kraamcadeau moeder

Het is natuurlijk erg leuk om veel cadeautjes te krijgen voor de baby. Maar met net een bevalling achter de rug, slapeloze nachten en constant voeden is een cadeau voor alleen de moeder ook erg fijn om te krijgen. Zo staat moeders even in het zonnetje en dat kan er fijn zijn wanneer er net een kindje in geboren. Maar wat is dan een origineel cadeau voor de kersverse moeder? Geef haar een heerlijk gepersonaliseerd theepakket, deze kunt u laten graveren met een mooie of grappige quote over het moederschap. Geeft de mama geen borstvoeding, dan kunt u ook een wijnpakket met kristallen wijnglazen laten graveren zodat ze na 9 maanden geen alcohol kan genieten van een heerlijk wijntje, zowel de wijnglazen en wijnfles laat u eenvoudig personaliseren, zodat het cadeau echt is afgestemd op de moeder. Waarschuw haar wel even dat ze rustig aan moet doen met de wijn, deze kan na 9 maanden best hard aankomen.

Kraamcadeau voor een jongen en meisje

Het handige van glas is dat het neutraal van kleur is daardoor zijn al onze cadeaus geschikt voor zowel een jongen als een meisje. En dat is dan weer ontzettend handig wanneer u snel een cadeau wilt uitzoeken zo hoeft u niet lang na te denken over verschillende kleuren. U kunt het kraamcadeau met naam eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Toch zien wij dat er wel een verschil is in een kraamcadeau voor een jongen of een meisje. Wij zetten de verschillend op een rijtje.

Kraamcadeau voor een meisje

Ondanks dat wij niet in kleur werken zien we toch vaak een verschil in de keuze van het product dat als baby cadeau wordt gegraveerd. Voor de geboorte van een meisje wordt er vaak gekozen voor een sierlijke vorm. Zoals bijvoorbeeld onze kleine ronde spiegel, de ronde award, het glazen bord of ons kristallen hart. De vormen van deze producten zijn wat zachter en daardoor erg leuk als cadeau voor een meisje. Bij de geboorte van een meisje wordt er vaker gekozen voor het laten graveren van het geboortekaartje. Een kraamcadeau met geboortekaartje is een bijzonder geschenk dat nog jaren zal schitteren in de baby kamer.

Kraamcadeau voor een jongen

Een origineel cadeau voor een jongen vinden kan best lastig zijn. Wij zien dat bij de geboorte van een baby jongetje er vaak gekozen wordt voor de meer robuuste vormen. Daarom is de glasbokaal Leo erg populair voor een jongen maar ook een kristallen Iceberg of een spiegel 15x15 zijn bijzonder kraamcadeaus voor om de geboorte van een jongen mee te vieren. Wordt er bij een meisje vaak gekozen voor het graveren van een geboortekaartje zien wij dat er voor een jongen vaker gekozen wordt voor een kraamcadeau met naam en een stoere afbeelding uit onze collectie. Maar ook voor een jongetje is een cadeau met geboortekaartje natuurlijk een bijzonder cadeau.

Een origineel kraamcadeau voor een tweeling

Een tweeling, dat is voor de ouders al een hele uitdaging. Maar voor een tweeling moeten ook de cadeaus in tweevoud gegeven worden. Of toch niet? Wanneer u ervoor kiest om kleertjes of een gepersonaliseerde knuffel cadeau te geven is het natuurlijk wel leuk als beide kindjes deze spullen krijgen. In het geval van onze geboortetegels kunt u gerust 1 geboortetegel of geboortespiegel laten maken. Vaak kiezen de ouders van een tweeling ervoor om voor de geboorte van hun kindjes maar 1 geboortekaartje te versturen. Dit kaartje kunt u vervolgens door ons laten verwerken in het glas. Wij adviseren om als cadeau voor een baby te kiezen voor een product dat kan worden neergezet. Bijvoorbeeld ons kristallen hart, de glasbokaal Leo of het glazen bord. Zo kan het cadeau ook worden neergezet in de woonkamer. Dit is vooral handig als de babys al vanaf de geboorte een eigen kamertjes hebben, wat overigens zelden gebeurt.

Kraamcadeau bestellen

Wilt u voor de geboorte van een baby een origineel kraamcadeau bij ons bestellen dan kan dit heel eenvoudig. Zoek in onze webshop het artikel dat u wilt laten graveren. Wilt u het geboortekaartje gebruiken dan kunt u deze inscannen of er een duidelijke foto van maken met uw telefoon. Maak u een foto zorg er dan voor dat u uw telefoon recht boven het kaartje houdt. Houdt u uw telefoon schuin dan zal de tekst en afbeelding ook wat schuin zijn op de foto. En dan kunnen wij er geen mooie gravure van maken. Gebruik bij voorkeur ook een witte achtergrond, dit kan simpel door er een veel wit papier onder te leggen. Heeft u het bestand ingescand of er een duidelijke foto van gemaakt dan kunt u deze meesturen met uw bestelling. Lukt het u niet om het bestand digitaal aan te leveren dan kunt u het kaartje ook per post naar ons toesturen. Wij sturen deze dan weer samen met uw bestelling terug. Vul alle gegevens duidelijk in wanneer u gaat bestellen en geef in het vakje wensen m.b.t gravure duidelijk in wat uw wensen zijn, dit kan bijvoorbeeld een indeling zijn maar ook dat u de naam groter gegraveerd wilt hebben. Plaats uw bestelling in uw winkelmandje en reken af. Wij versturen het cadeau 1 dag voor de gewenste leverdatum. Mochten er onduidelijkheden over uw bestelling zijn dan nemen wij altijd contact met u op.

Kraamcadeau met naam morgen in huis

Omdat al onze cadeaus gepersonaliseerd worden hanteren wij standaard een levertijd van 5 werkdagen. Maar de geboorte van een baby is niet iets wat u vooraf kunt plannen. Dat begrijpen wij heel goed en gelukkig kunnen wij vaak ook sneller leveren. Is het kindje vandaag geboren en wilt u het cadeau morgen al in huis hebben? Neem dan even contact met ons op. Vaak hebben wij voldoende ruimte op onze planning om het cadeau de volgende dag al te leveren. Zo kunt u de ouders de volgende dag al verrassen met een origineel cadeau.

Niet gevonden wat u zocht of heeft u nog vragen?

Heeft u niet het juiste product gevonden, neem dan ook even een kijkje in de webshop. Daar vindt u onze volledige assortiment glaswerk, kristal en spiegels terug die u naar wens kunt laten graveren. Mocht u dan nog niet het juiste product vinden of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een origineel cadeau.


 

Bekijk ook:

Bekijk onze geboortetegels

Geboortetegels

Wilt u een mooie geboortetegel laten maken voor de geboorte van een kindje, bekijk dan onze geboortetegels. 

 

Bekijk onze geboortetegels

Peter en meter geschenken

Meter Peter geschenken

Bent u op zoek naar leuk cadeaus voor de Meter en Peter of de Peetoom en Peettante, neem dan een kijkje op deze pagina

 

Bekijk onze Meter Peter geschenken

Kraamcadeau voor moeder

Kraamcadeau voor moeder

Wilt u de kersverse moeder in het zonnentje zetten met een leuk kraamcadeau voor haar, bekijk dan snel deze pagina

 

Bekijk onze kraamcadeaus voor moeder

 
Loading...