Bord

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 27,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 25,16 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 23,76 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 22,36 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 200 voor € 20,97 per stuk en bespaar 25%

Glazen bord laten graveren
Dit glazen bord is gegraveerd erg leuk als cadeau, onze klanten kiezen er vaak voor om dit bord te laten graveren als kraamcadeau. Zo ontstaat er een prachtige geboortetegel van glas. Maar dit bord kunt u ook voor andere gelegenheden laten graveren, het is bijzonder geschikt als zakelijk cadeau, valentijnscadeau, huwelijkscadeau of als huwelijksjubileum cadeau.


Geboortetegel van glas
Bent u op zoek naar een geboortetegel van glas, dan is dit glazen bord de perfecte geboortetegel. Het bord kunt u naar wens laten graveren. Veel van onze klanten kiezen ervoor om dit bord van glas te laten graveren met de afbeelding van het geboortekaartje. Zo ontstaat er een origineel kraamcadeau dat zowel de vader als moeder van het kindje enorm kunnen waarderen. Zo'n geboortetegel is niet alleen een origineel kraamcadeau maar het is ook een mooi cadeau voor Opa en Oma, of voor de Peter en meter. Deze zullen ook erg blij zijn met zo'n bijzonder geboortegeschenk.


Over dit glazen bord
Dit bord is gemaakt van helder glas dat wij door middel van zandstralen volledig kunnen matteren, zo ontstaat er mooi mat glas en de tekst en afbeelding blijven van helder glas. Het glazen bord heeft een diameter van 23 cm. In tegenstelling tot traditionele geboortetegels wordt dit glazen bord geleverd met een standaard waar het bord op geplaatst kan worden. Hierdoor kan hij overal geplaatst worden. 


Is dit niet het product dat u zocht? Bekijk dan onze spiegel rond klein, spiegel 15x15, spiegel 15x30 frost of bekijk onze geboortetegels

Loading...