Geef een drankje cadeau

Dranken

 

  • Vanaf:  €15,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 reviews - snelle levering

Bent u op zoek naar een origineel drank cadeau? Zoek dan niet verder, onze drank cadeaus zijn origineel, uniek en persoonlijk zo verrast u iemand dus met een echt origineel cadeau! In ons assortiment vindt u Prachtige champagnes van het merk Piper Heidsieck, mooie wijnen van het wijnhuis Chatêau de Thenon en mooie drankpakketten, die u volledig kunt laten personaliseren met een naam, foto of een logo.

Een gegraveerd drank cadeau

Bent u voor uw zakelijke relaties op zoek naar een bijzonder cadeau, laat dan eens een fles champagne graveren met uw bedrijfslogo. Zo geeft u een origineel zakelijk geschenk waar de ontvanger zeker van zal genieten. Of laat een wijnpakket graveren als verjaardagscadeau, bijvoorbeeld met een naam of een kort gedichtje. Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor Vaderdag, dan zijn onze bierpakketten erg leuk als cadeau voor vader. Ook deze wij volledig naar wens graveren, zodat er een bijzonder cadeau ontstaat. Of geeft het bruidspaar een origineel huwelijkscadeau door een champagnepakket te laten graveren.

Drankpakket als cadeau

Glas graveren biedt veel mogelijkheden, daardoor kan er van een drankpakket altijd een origineel cadeau gemaakt worden. Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de getuigen dan is een gegraveerd champagnepakket zeker een mooi cadeau. U kunt zowel de fles champagne als de champagneglazen laten graveren. Laat de glazen en fles champagne graveren met een mooie bedank tekst, jullie namen en trouwdatum om het cadeau volledig te laten personaliseren. Een champagnepakket is ook een mooi cadeau voor de ceremoniemeester of als huwelijkscadeau voor jullie ouders. Zoek u een leuk verjaardagscadeau voor een man of een origineel Vaderdagcadeau overweeg dan eens om een bierpakket te laten graveren. Onze wijnpakketten zijn dan weer erg geschikt als zakelijk cadeau, bijvoorbeeld voor een jubileum of als cadeau voor de opening van een eigen zaak maar de wijnpakketten zijn ook erg leuk als moederdagcadeau, verjaardagscadeau voor een vrouw of als kraamcadeau voor de moeder. U laat al onze drankpakketten eenvoudig naar wens graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding, foto of een logo. Zo is uw drank cadeau altijd uniek en persoonlijk.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Wilt u liever een ander drankje in uw pakket, of bent u op zoek naar een speciaal merk wijn of champagne? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen bijna alle soorten wijn, champagne en bier voor u bestellen. En bekijken graag samen met u de mogelijkheden, zodat u een perfect cadeau kunt overhandigen.

Loading...