Laat hier uw bierglazen graveren

Bierglas graveren 

  • Vanaf:  €10,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Een uniek cadeau voor de bier liefhebber
Vorig jaar werd er maar liefst 9.989.825 hectoliter gewone pils gedronken, speciaal bieren en alcoholvrij bier waren in dit onderzoek nog niets eens meegenomen. Dus met een cadeau dat iets te maken heeft met bier zit het bij de bier liefhebber als snel goed.Gepersonaliseerde bierglazen zijn dan ook erg leuk om cadeau te geven.

Laat een bierglas graveren
Wij hebben een mooi assortiment bierglazen, die geheel naar wens gegraveerd kunnen worden. Laat bijvoorbeeld een glas graveren met een naam als verjaardagscadeau, of kies voor een bierglas met logo als relatiegeschenk.De glazen laat u eenvoudig naar wens graveren, dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of een logo.U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u graveren.

Onze merken
Wij verkopen o.a. glazen en bierpullen van het merk Schott Zwiesel, Royal Leerdam en Arcoroc. De bierglazen van Schott Zwiesel zijn gemaakt van Tritan kristalglas, deze speciale vorm van kristalglas zorgt er voor dat de glazen steviger zijn dan een normaal glas, ze zijn krasbestendig en hebben een schitterende glans.

 

8 artikel(en)

per pagina
   

8 artikel(en)

Bierglas met naam
En bierglas met naam is persoonlijk en uniek, zeker wanneer de ontvanger een bijzondere naam heeft zal dit cadeau écht in de smaak vallen. Met een bijzondere naam is het vaak lastig om een artikel te krijgen waar jouw naam op staat. Het is dan extra leuk om een gepersonaliseerd bierglas te krijgen.

Bierglas of bierpul
U kunt bij ons zowel bierglazen als bierpullen laten graveren, de keuze hierin is zeer persoonlijk. De bierpullen zijn erg robuust en geschikt voor een halve liter bier. Ze zijn hierdoor meer geschikt voor de "zuipschuit". De bierglazen zijn wat dat betreft dan weer meer geschikt voor de fijnproever. Beide glazen zijn natuurlijk erg leuk om cadeau te geven en te krijgen.

Onze glazen voor de horeca
Al onze bierglazen zijn geschikt voor horeca gebruik. Wilt u voor uw bar of restaurant een mooi bierglas met logo laten graveren dan is dit uiteraard mogelijk. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig glazen gegraveerd voor restaurants, hotels en andere horeca gelegenheden. Een bierglas met uw logo erin gegraveerd geeft net dat beetje extra's. Heeft u grote aantallen nodig, bij al onze producten staan staffelprijzen vermeld. Vindt u niet het juiste glas binnen uw budget. Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Loading...