Laat hier uw bierglazen graveren

Bierglas of bierglazen graveren 

  • Vanaf:  €10,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 reviews - snelle levering

Een uniek cadeau voor de bier liefhebber
Vorig jaar werd er maar liefst 9.989.825 hectoliter gewone pils gedronken, speciaal bieren en alcoholvrij bier waren in dit onderzoek nog niets eens meegenomen. Dus met een cadeau dat iets te maken heeft met bier zit het bij de bier liefhebber als snel goed. Gegraveerde bierglazen zijn dan ook erg leuk om cadeau te geven. Bij Origineel kadootje laat u een bierglas graveren precies zoals u dit wenst. 

Laat een bierglas graveren
Wij hebben een mooi assortiment bierglazen, die geheel naar wens gegraveerd kunnen worden. Laat bijvoorbeeld een glas graveren met een naam als Vaderdag cadeau, huwelijkscadeau, kerstcadeauverjaardagscadeau, of kies voor een bierglas met logo als relatiegeschenk. De glazen laat u eenvoudig naar wens graveren, dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding of een logo. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u graveren.

Onze merken
Wij verkopen o.a. glazen en bierpullen van het merk Schott Zwiesel, Royal Leerdam en Arcoroc. De bierglazen van Schott Zwiesel zijn gemaakt van Tritan kristalglas, deze speciale vorm van kristalglas zorgt er voor dat de glazen steviger zijn dan een normaal glas, ze zijn krasbestendig en hebben een schitterende glans.

 

De mogelijkheden qua graveren
Glas graveren geeft vele mogelijkheden, een bierglas met naam, foto, logo, een slogan, een favoriete uitspraak of een mooie tekst het is allemaal mogelijk. Een gegraveerd bierglas is een bijzonder cadeau voor de bierliefhebber, en u kunt het bierglas volledig laten personaliseren zodat het bierglas perfect bij de ontvanger past.

Bierglas met naam graveren
Een bierglas met naam is persoonlijk en uniek, zeker wanneer de ontvanger een bijzondere naam heeft zal dit bier cadeau echt in de smaak vallen. Met een bijzondere naam is het vaak lastig om een artikel te krijgen waar jouw naam op staat, juist dan is het extra leuk om een gepersonaliseerd bierglas te krijgen. Een bierglas met naam besteld u heel eenvoudig, ga naar het gewenste glas. Kies bij de graveer opties het lettertype uit, zodat de naam gegraveerd wordt in een lettertype dat bij de ontvanger past, vul de naam in die u wilt laten graveren en plaatst uw bestelling in uw winkelmandje. Wij graveren de bierpul of het glas dan met de naam van de ontvanger zodat u een prachtig gepersonaliseerd glas weg kunt geven. Dit cadeau zal de bierliefhebber zeker kunnen waarderen.

Bierglas met logo graveren
Een bierglas met logo kan een mooi relatiegeschenk zijn, maar een bierglas met logo weggeven kan ook een goede manier zijn om de naamsbekendheid van uw brouwerij, slijterij of bar te vergroten. Wij kunnen bijna ieder logo op de bierglazen graveren, het logo stuurt u eenvoudig mee met uw bestelling. Kies het juiste bierglas en upload het logo via het bestelformulier. Twijfelt u of uw logo geschikt is neem dan gerust contact met ons op zodat wij het kunnen beoordelen.

Bierglazen laten graveren voor een bier proeverij
Wilt u bierglazen laten graveren voor een bier proeverij dan behoort dit ook tot één van de vele mogelijkheden die graveren met zich meebrengt. Toch worden gegraveerde glazen minder geschikt bevonden voor proeverijen omdat de gravure storend kan zijn bij het beoordelen van de kleur van het bier en haar helderheid. Wilt u toch bierglazen laten graveren voor een proeverij dan raden wij u aan om te kiezen voor bierglazen op een voetje. U kunt de gravure dan op het voetje laten plaatsen. Zo zijn de glazen toch gegraveerd maar staan ze het proeven niet meer in de weg.

Onze glazen voor de horeca
Al onze bierglazen zijn geschikt voor horeca gebruik. Wilt u voor uw bar of restaurant een mooi bierglas met logo laten graveren dan is dit uiteraard mogelijk. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig glazen gegraveerd voor restaurants, hotels en andere horeca gelegenheden. Een bierglas met uw logo erin gegraveerd geeft net dat beetje extra. Heeft u grote aantallen nodig, bij al onze producten staan staffelprijzen vermeld. Vindt u niet het juiste glas binnen uw budget. Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Hoe kiest u het juiste glas
Ondanks dat er heel wat biertjes per jaar zo achterover worden geslagen is ook voor bier het juiste glas van belang. Het zorgt ervoor dat de smaken van het bier beter tot hun recht komen, en er nog meer genoten kan worden van het bier. En met veel verschillende soorten bier zijn er ook verschillende glazen voor deze bieren. Maar welk glas moet u dan kiezen voor welk bier? Wij leggen het in het kort uit.

Pils kan het beste gedronken worden uit een fluitje of een vaasje. In ons bierpakket vindt u een fluitje dat uiteraard naar wens gegraveerd kan worden.Pils kan ook gedronken worden uit een glas op een voetje, zoals ons standaard of kristallen bierglas. De glazen zijn geschikt voor de dikke schuimkraag van het bier, en het dunne glas voelt prettig aan de mond.

Een Weizer drinkt u uit een bierglas met een zandsloper vorm. Wanneer de Weizer goed wordt uitgeschonken kan de schuimkraag boven het glas uitsteken. Ons bierglas Oan is geschikt voor het schenken van Weizer.

Abdij en Amber bieren drinkt u uit kelk. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de aroma's van het bier je goed bereiken als je een slok neemt. Momenteel hebben wij geen kelk bierglazen in het assortiment. De vorm van het glas leent zich minder goed voor het graveren. Omdat deze bierglazen taps toelopen, is er maar minimale plaats voor de gravure. Wilt u toch graag bierglazen die geschikt zijn voor het serveren van Abdij en Amber bieren neem dan even contact met ons op.

Bokbier drinkt u het beste uit een tulpvormig glas. Deze bierglazen zorgen ervoor dat de smaken goed in het glas blijven en geeft de mogelijkheid tot een dikke schuimkraag door het smaller worden van het glas aan de bovenkant. Ons bierglas Breugel is zeer geschikt voor het serveren van Bokbier.

Voor welke gelegenheden
Uiteraard is er voor de bierliefhebber altijd wel een goed moment te bedenken om gegraveerde bierglazen cadeau te geven. Maar gegraveerde bierglazen zijn bijzonder geschikt als Vaderdagkado. Laat het glas graveren met de naam van je vader, een foto van de kleinkinderen of een afbeelding die te maken heeft met zijn hobby. Het vaderdagkado zal door vader zeker gewaardeerd worden. Of laat de bierglazen graveren als kerstkado voor de man, als relatiegeschenk of als verjaardagskado. De mogelijkheden zijn eindeloos. En een gegraveerd bierglas blijft dan ook het ultieme cadeau voor de echt bierliefhebber.

De levertijd voor een gegraveerd bierglas
Het zou handig zijn als de bierglazen volledig gegraveerd uit de machine komen rollen. Maar dit is bij ons niet het geval. Wij graveren door middel van zandstralen en hier komt veel handwerk bij kijken. Wanneer u kiest voor het graveren van een eigen afbeelding zoals logo of een foto dan zijn wij nog iets langer met uw bestelling bezig omdat wij deze afbeeldingen moeten bewerken zodat ze geschikt zijn om te laten graveren. Wij hanteren daarom een levertijd van 5 werkdagen. Meestal is eerder leveren wel mogelijk, maar dit afhankelijk van de drukte op het moment. Heeft u het glas eerder nodig neem dan even contact met ons op.

Grote aantallen
Wilt u een groot aantal bierglazen laten graveren, ook dit is mogelijk bij Origineel kadootje. Bij al onze glazen vindt u staffelkortingen, zo kunt u eenvoudig grote aantallen via onze website bestellen. Vindt u niet het juiste glas in ons assortiment of vallen onze glazen niet binnen uw budget? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste bierglazen binnen uw budget.

 

 


 

Bekijk ook:

Loading...