Laat een pensioen cadeau maken

 Cadeau pensioen

  • Vanaf €9,95
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 14 jaar ervaring

Op onze pagina cadeau pensioen vindt u leuke er originele cadeaus die geschikt zijn om cadeau te geven aan iemand die met pensioen gaat,Gaat een collega, uw man of vrouw, of één van uw medewerkers binnenkort met pensioen en zoekt u nog een mooi cadeau voor zijn of haar pensioen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een "pensioen cadeau". Wanneer iemand een lange tijd bij het bedrijf heeft gewerkt is een blijk van waardering enorm fijn wanneer je het bedrijf verlaat. Het is natuurlijk heerlijk om te kunnen genieten van de pensionering maar iedereen vindt het fijn om een passend afscheidscadeau te krijgen. Maar wat is nou een mooi cadeau om te geven wanneer iemand 65 wordt en het bedrijf gaat verlaten?

Cadeau pensioen laten maken
Laat een gepersonaliseerd cadeau maken! Het ligt er natuurlijk heel erg aan welke functie iemand had, wat een passend geschenk is. Maar een gepersonaliseerd cadeau kan altijd. Laat bijvoorbeeld een mooie set glazen graveren met een bedankt tekst, of kies voor één van onze wijnpakketten die u kunt laten graveren met een persoonlijke tekst. Wanneer u daarbij het logo van het bedrijf waar hij of zijn heeft gewerkt is uw pensioen cadeau helemaal af. Andere leuke geschenken voor een pensionering zijn een kristallen whiskey set, een wijnkaraf of een gegraveerde vaas.

30 artikel(en)

per pagina
   

30 artikel(en)

Cadeau pensioen collega
Heeft u de afgelopen jaren samengewerkt met een collega die u enorm waardeert en gaat deze man of vrouw binnenkort met pensioen? Verras hem of haar met een geweldig cadeau. Als onze geschenken laat u volledig personaliseren, zo is het geschenk voor uw collega altijd uniek. Laat als cadeau voor een man een mooie set bierglazen graveren met een leuke lieve of juist grappige tekst of kies voor een mooie whiskeykaraf. Voor de vrouwelijke collega is een set gegraveerde wijnglazen of een snoeppot een geweldig cadeau. Heeft de persoon in kwestie de afgelopen jaren veel op kantoor gewerkt dan is een gegraveerde pennenhouder of press papier een leuk idee om als pensioen cadeau te geven. 

Cadeau pensioen vader
Gaat uw vader binnenkort met pensioen en wilt u hem een geweldig cadeau geven voor zijn pensionering. Verras hem dan met een gepersonaliseerd bierpakket of kies of laat voor uw vader een champagnepakket graveren. Zo kan hij toosten op de jaren dat hij gewerkt heeft en op de toekomst met veel vrije tijd. Andere leuke ideeën voor uw vader zijn een wijnpakket

Pensioen cadeau pakket
Zoek u een pensioen cadeau pakket? Onze wijnpakketten en champagnepakketten zijn een leuke optie. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een pakket samen stellen, u kunt bij ons iets laten graveren om het pakket mee aan te vullen. Laat bijvoorbeeld een glas graveren, of laat een mooie foto op een wijnfles graveren. Zo zijn onze cadeaus een mooie aanvulling op het pakket.

Niet gevonden wat u zocht?
Heeft u niet het juiste geschenk gevonden op onze cadeau pensioen pagina of twijfelt u of uw wensen wel mogelijk zijn om uit te voeren? Neem gerust contact met ons op wij helpen u graag verder bij het vinden van het perfecte cadeau. Heeft u een groot bedrijf en verlaten er jaarlijks regelmatig collega's het bedrijf? Wij kunnen u interessante staffelkortingen aanbieden bij grotere afname. Deze korting geldt als vanaf 10 stuks!

Loading...