Laat uw whiskeyglazen graveren

Whiskeyglazen graveren

  • Vanaf:  €9,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering


Een bijzonder cadeau voor de whiskey liefhebber
Een gegraveerd whiskeyglas is een bijzonder cadeau voor de whiskey liefhebber. Bij Origineel kadootje laat u whiskeyglazen geheel naar wens graveren. Laat whiskeyglazen graveren met een logo als relatiegeschenken. Of laat een whiskeyglas graveren met een persoonlijk label, zo´n glas is erg geschikt als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau of als kerstcadeau.

De mogelijkheden
Al onze whiskeyglazen kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke tekst. Dit kan een naam zijn, maar ook een kort gedichtje of een bedank tekst. Daarnaast is het mogelijk om de glazen te laten graveren met een eigen afbeelding of logo. Bij een eigen afbeelding kunt u denken aan een leuk plaatje of een foto. Uiteraard is ook de combinatie van tekst en afbeelding mogelijk.

Onze bestsellers
Met stip op nummer één staat ons standaard whiskeyglas, het is een eenvoudig glas maar toch sierlijk en van een goede kwaliteit. Op nummer twee staat The glencairn whiskeyglas. Dit glas is zeer geliefd bij whiskey drinkers. Bij Origineel kadootje laat u deze glazen eenvoudig personaliseren.

6 artikel(en)

per pagina
   

6 artikel(en)

Loading...