Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje

Huwelijksbedankjes

  • Vanaf €5,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring


Willen jullie voor jullie trouwdag graag unieke gepersonaliseerde huwelijksbedankjes voor de gasten, ouders, getuigen of ceremoniemeester? Wij kunnen persoonlijke en unieke bedankjes verzorgen binnen ieder budget. Ons ruime assortiment glaswerk kunt u laten graveren als huwelijksbedankjes. Al ons glaswerk kan gegraveerd worden met persoonlijke teksten en afbeelding. Eventueel kan voor de afbeelding ook de afbeelding van jullie trouwkaart gebruikt worden. Zo worden jullie huwelijksbedankjes extra persoonlijk en dus extra leuk om kado te geven. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een eigen ontwerp voor jullie bedankjes. Wij maken graag jullie trouwdag compleet met mooie bedankjes.

 

 


Door ons gemaakte huwelijksbedankjes

Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankje
Waxinelichthouder gegraveerd als huwelijksbedankje
Een mooi bedankje voor de gasten

Deze kleine waxinelichthouder hebben wij gegraveerd met de namen en trouwdatum van het bruidspaar. Mooi om weg te geven als bedankje aan jullie gasten. Of als klein bedankje voor jullie getuigen of ceremoniemeester.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Mooi als huwelijksbedankje voor de ceremoniemeester

Een olielamp of waxinelichthouder krijgt altijd een mooi plekje in huis. Deze olielamp is gegraveerd met de "Ja ik wil" van de trouwkaart, dit is in een wit vlak geplaatst. Deze olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaan er snel bijzonder en persoonlijke huwelijksbedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of een mooi kado voor jullie ouders op jullie trouwdag.

Bierglazen gegraveerd als huwelijksbedankje
Standaard bierglazen als bedankjes
Mooi bedankje voor de getuigen

Deze bierglazen zijn gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen. De glazen zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart, bedankt, namen en trouwdatum.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Huwelijksbedankje olielamp Bol
Mooi als huwelijksbedankje voor de ceremoniemeester

Zijn jullie op zoek naar bijzonder bedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of ouders? Dan is deze olielamp misschien iets voor jullie om weg te geven als bedankje. De olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er bijzondere en persoonlijke bedankjes ontstaan. Deze olielamp is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie, namen, datum en een bedankt tekst.

Vaas gegraveerd als huwelijksbedankje
Vaas als huwelijksbedankje voor de getuige
Leuk als kado voor de Getuige

Een bijzonder huwelijksbedankje voor jullie getuigen. Deze vaas is gegraveerd met een bedankt tekst, en de namen en trouwdatum van het bruidsbaar. Met daarnaast een afbeelding uit onze collectie. Een vaas krijgt gemakkelijk een plekje in huis. Uiteraard kunt u deze vaas geheel naar wens laten graveren als huwelijksbedankje. Ook leuk als huwelijksbedankje voor de ceremoniemeester.

Award gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeetser
Award gegraveerd als huwelijksbedankje
Bedank je ceremoniemeester met dit kado

Waarschijnlijk heeft jullie cermoniemeester veel gedaan om jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Deze bijzondere award is dan ook een heel erg mooi huwelijksbedankjes om jullie ceremoniemeester te bedanken voor zijn of haar inzet. De award kunt u geheel naar wens laten graveren.

Glazen gegraveerd als cadeau voor de ceremoniemeester
Glazen gegraveerd als huwelijksbedankje
iedere ceremoniemeester zijn eigen glas

Mooie huwelijksbedankjes voor de ceremoniemeester. Laat 1 van onze glazen geheel naar wens graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Op dit theeglas en de bierpul is een foto van het bruidsbaar en de ceremoniemeester gegraveerd. Zo kunnen jullie na jullie trouwdag een bijzonder bedankje aan jullie ceremoniemeester geven.

Mini champagne budget gegraveerd als cadeau voor de getuige
Mini champagnepakket gegraveerd als huwelijksbedankje
samen toosten op jullie huwelijk

Dit mini champagnepakket is gegraveerd als huwelijksbedankje voor de getuigen. Het pakket wordt geleverd in een mooie houten verpakking. Het pakket kunt u geheel naar wens laten graveren, zo heeft u snel een persoonlijk en origineel huwelijksbedankje voor de getuigen.

Kristallen pennenhouder gegraveerd als cadeau voor de getuigen
Mooie pennenhouder als huwelijksbedankje voor de getuige
voor de getuige

Zonder de handtekening van jullie getuigen zouden jullie niet kunnen trouwen. Daarom is deze pennenhouder een bijzonder huwelijksbedankje. Jullie getuigen kunnen er hun handtekening mee zetten en hebben een mooie herinnering aan jullie trouwdag

Waxinehouder gekapt glas als huwelijksbedankje
handgemaakt

Deze waxinelichthouder wordt door ons met de hand gekapt waardoor er een mooie vorm ontstaat. De waxine is een leuke huwelijksbedankje voor jullie getuigen, ceremoniemeester of als bedankjes voor jullie ouders. De waxinelichthouder kunt u geheel naar wens laten graveren.

Glazen als huwelijksbedankjes voor de gasten
eenvoudig, bedankt!

Willen jullie de gasten een mooie huwelijksbedankjes meegeven na jullie trouwdag. Dan zijn deze longdrinkglazen zeer geschikt als huwelijksbedankjes. De glazen kunnen geheel naar wens gegraveerd worden, met of zonder witte streep. Het is ook mogelijk om jullie namen en trouwdatum te graveren.

Champagnepakket als bedankje voor de ceremoniemeester
bedankt met bubbels

Dit mooie champagnepakket is gegraveerd met een hart met daarin bedankt en de namen van het bruidspaar. Het pakket kunt u naar wens laten graveren. Zo ontstaat er een mooi huwelijksbedankje.

Snoeppot gegraveerd als bedankje voor de ouders
mooie snoeppot

Een mooi bedankje voor jullie ouders kan niet achterblijven op jullie trouwdag. Deze snoeppot is een bijzonder huwelijksbedankje, waar jullie ouders nog jaren plezier van kunnen hebben. De snoeppot kan geheel naar wens gegraveerd worden. Zo ontstaat er een bijzonder bedankje.

Olielamp als bedankje voor de ceremoniemeester
rond gegraveerd

Laat deze olielamp naar wens graveren als huwelijksbedankje voor jullie ceremoniemeester. De olielamp heeft een diameter van 14 cm.

Award als huwelijksbedankje voor de getuige
Kris kras gegraveerd

Willen jullie de getuigen verassen met bijzonder huwelijkbedankjes dan is deze rond award erg geschikt. De award heeft een diameter van 13,5 cm. De award op de foto is gegraveerd met de namen van het bruidspaar kris kras over de award. Wilt u liever een andere gravure dat is mogelijk. U kunt de award geheel naar wens laten graveren zodat er bijzonder huwelijksbedankjes ontstaat.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Waxinelichthouder
Olielamp
Bierglazen
Olielamp
Vaas rond
Award
Bierpullen gegraveerd als cadeau voor de getuigen
mini champagne pakket
Pennenhouder
Waxinehouder gekaptglas
longdrinkglas
champagne pakket
snoeppot bubble
olielamp discus
award rond
Slider


 

Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als kraamkado of kraambedankje. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

Loading...