Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 16 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD   
         

>>>>>> ivm vakantie zijn wij gesloten van  8-8-2022 t/m 18-8-2022 <<<<<<

 
Pennenhouder gekapt glas gegraveerd als huwelijks bedankje voor de getuige

Pennenhouder gekapt glas

Snoeppot Club gegraveerd als Valentijnskado

Snoeppot Club

Theepakket met theeglas

Dit theepakket bestaat uit een Theeglas Bock inclusief gravure volgens uw wensen, een pakje Alex Meijer Fairtrade rooibos thee, een pakje Alex Meijer Fairtrade groene thee en een doosje heerlijke After Eight mint chocolade.

€ 28,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
78412236

Bestel een persoonlijk cadeau

1. Kies het juiste lettertypen voor uw tekst.
2. Kies een afbeelding, upload uw foto, logo of een leuk plaatje of kies één van onze afbeeldingen onder het kopje afbeeldingen.
3.Vul de tekst die u wilt laten graveren in op het bestelformulier. Heeft u speciale wensen dan kunt u dit invullen in het vakje wensen. Laat u dit vak leeg dan zullen wij het product naar eigen inzicht graveren.
4. Bestel, en wij maken uw cadeau in orde!

Niet gevonden wat u zocht, neem contact op met onze klantenservice.

Lettertypen

Kies hier het gewenste lettertypen en vul deze in op het bestelformulier.

Deze lettertypen kunt u laten graveren

Afbeeldingen

Kies de juiste afbeelding voor uw bestelling, vul het nummer dat onder de afbeelding staat in op het bestelformulier. 

Theepakket met gegraveerd theeglas

Is één van uw vriendinnen of vrouwelijke familieleden binnenkort jarig en heeft ze alles al? Wilt u uw moeder verrassen met moederdag maar kunt u niets leuks verzinnen? Dan is dit geweldige theepakket met gegraveerd theeglas, twee pakjes heerlijke thee en zalige chocolaatjes een geweldig cadeau. Natuurlijk is theedrinken niet alleen aan vrouwen voorbehouden, dus ook als u regelmatig thee drinkt met een mannelijke collega of vriend is dit leuke pakket geweldig om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als persoonlijke verrassing, maar ook als kerstpakket is dit leuke theepakket uitermate geschikt.

Theepakket met gegraveerd theeglas als zakelijk geschenk

Heeft u een bedrijf waar overwegend vrouwelijke klanten komen en vindt u het leuk die klanten te verrassen met een prachtig geschenk? Dan is dit leuke theepakket een geweldig cadeau om hen even lekker in het zonnetje te zetten. Het bijbehorende theeglas wordt geheel naar uw wensen gegraveerd en kan een persoonlijke maar ook een zakelijke boodschap bevatten. Een lieve wens of een zakelijk logo of merknaam, alles is mogelijk als u dit glas wilt laten graveren. Ook als kerstpakket is dit leuke theepakket een welkom cadeau.

Theepakket met gegraveerd theeglas als persoonlijke verrassing

Is oma de liefste van de hele wereld en wilt u haar graag bedanken voor alle mooie momenten in uw leven? Heeft u er al heel veel leuke theeleut avondjes opzitten met uw vriendin en wilt u haar daarvoor bedanken? Om welke gelegenheid het ook gaat, een persoonlijke verrassing in de vorm van een theepakket met een gegraveerd theeglas wordt altijd in dank ontvangen. Tijdens gezellige theedrink momenten komen veel leuke anekdotes naar boven, dat weet iedereen. Laat daarom een bijzonder moment vereeuwigen of maak een lief gebaar door een leuke spreuk. Wat u ook doet, het is altijd goed met dit leuke theepakket met gegraveerd theeglas.

Omschrijving Theepakket met gegraveerd theeglas

Dit theepakket bestaat uit een Theeglas Bock inclusief gravure volgens uw wensen, een pakje Alex Meijer Fairtrade rooibos thee, een pakje Alex Meijer Fairtrade groene thee en een doosje heerlijke After Eight mint chocolade. Het theepakket is verpakt in een rieten plantenmand (zonder plant). Wilt u het Theeglas Bock laten graveren? Laat u inspireren door onze afbeeldingen of lever zelf een afbeelding of foto aan en kies een mooi lettertype voor de tekst.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpeg, jpg, bmp, tiff, gif, ai, png, eps, pdf, doc

Gewenste leverdatum
  
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

70000+
16 JAAR
1500+
100%
99%