Snoeppot gegraveerd om de meter te vragen

Peter en Meter geschenken

  • Vanaf:  €10,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 positieve reviews - snelle levering

Peter en Meter geschenken geheel naar wens gegraveerd
De term Peter en Meter is in Nederland niet zo bekend, maar in België wordt er vaak een Peter en Meter aangesteld voor de kinderen. In Nederland noemen we dit Peetoom en Peettante. Bent u op zoek naar mooie geschenken voor de Peter en Meter, dan bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Laat prachtige geschenken geheel naar wens graveren, dit kan bijvoorbeeld een geboortetegel zijn mooie voorbeelden hiervan vindt u op onze kraamcadeau pagina, of een leuk glas gegraveerd voor de allerliefste Peter of Meter. Zo kan het favoriete drankje uit een prachtig glas genuttigd worden. 

Peter en Meter vragen met originele geschenken
Willen jullie de Peter en Meter vragen met een mooi cadeau. Ook dit kunnen wij verzorgen. Voor de Meter kunt u denken aan een leuke snoeppot of theeglas gegraveerd met de vraag wil jij mijn Meter zijn? Voor de Peter is een bierglas of whiskeyglas met de vraag wil jij mijn Peter zijn natuurlijk erg leuk om als cadeau te geven. 

 


  Voorbeelden van eerder gemaakte Meter Peter geschenken

Whiskyglas om de Peter mee te vragen
Vraag de Peter met een persoonlijk glas
Een leuke manier om de Peter te vragen

Dit is wel een heel bijzondere manier om de Peter te vragen. Pak ons standaard whiskeyglas mooi in, misschien met een fles whiskey erbij om het geschenk compleet te maken. En jullie hebben een origineel geschenk om jullie aanstaande Peter mee te verrassen. Het whiskey glas kunt u volledig naar wens laten graveren zo is het cadeau altijd uniek!

Theeglas gegraveerd als cadeau voor de Meter
Geef de Meter een thee cadeau
Zo kan ze genieten van een heerlijk kopje thee

Meter zijn is natuurlijk geweldig, maar die kleintjes kunnen ook erg vermoeiend zijn. Even ontspannen met een kopje thee is dan natuurlijk heerlijk. En met dit bijzondere theeglas is het ook nog eens feestelijk genieten! U kunt het theeglas Bock laten graveren met een persoonlijke tekst of leuke afbeelding zo is het altijd een origineel cadeau.

Een leuke manier om de Meter te vragen
De Meter op een zoete manier vragen
Een cadeau voor de echte zoetekauw

Is de aanstaande Meter een echte zoetekauw? Dan is deze snoeppot Club een leuke manier om de Meter te vragen. Zo heeft ze altijd een mooi aandenken aan dit feestelijke moment, en een mooie pot voor het opbergen van haar snoep of koek. De pot laat u uiteraard geheel naar wens graveren.

Vraag de Peter en Meter met champagne
Vraag de Peter en Meter met bubbels
Een feestelijk cadeau

Willen jullie de Peter en Meter vragen met een feestelijk cadeau. Dan is ons champagnepakket met kristallen Diva champagneglazen hiervoor heel erg geschikt. Het champagnepakket wordt geleverd met 2 mooie kristallen glazen van het merk schott zwiesel, en kan volledig naar wens gegraveerd worden. Zo kunnen jullie de Peter en Meter op een originele manier vragen.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Vraag jullie Peter op een originele manier
Geef de Meter een ontspannend cadeau
Een leuke manier om de Meter te vragen
Een mooi champagne cadeau
Slider

 


 

Favoriete cadeaus voor de Peter en Meter

Onderstaande producten zijn de best verkochte producten als cadeau voor de Peter en Meter. Al deze producten kunt u geheel naar wens laten graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een leuke afbeelding (bijvoorbeeld de afbeelding van het geboortekaartje) of met een combinatie van tekst en afbeelding. Waar u ook voor kiest, uw cadeau is altijd uniek en origineel! 

 

12 artikel(en)

per pagina
   

12 artikel(en)

Loading...