Kerstbal gegraveerd als kerstkado voor baby's eerste kerst

Kerstkado

  • Vanaf €10,95
  • Altijd een uniek kado - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Een gepersonaliseerd kerstkado geven is een origineel kado geven
Een bijzonder kerstkado vinden is vaak lastig, ook al staan de winkels vol met de meest prachtige kado's, toch zit vaak dat ene kerstkadootje er dan net niet bij. Met een gepersonaliseerd kerstkado van Origineel kadootje heeft u altijd een schot in de roos. U kunt het kado volledig afstemmen op de ontvanger. Een glas gegraveerd met zijn of haar naam, een zakelijk kerstgeschenk gegraveerd met een logo en een zakelijke kerstgroet, of een gepersonaliseerde "mijn eerste kerstbal" wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Een gepersonaliseerd kerstkado geven is dus altijd een origineel kado geven.

De mogelijkheden
Ons gehele assortiment glaswerk kunt u naar wens laten graveren. Dit kan met een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam, een gedicht of een kerstgroet. Daarnaast is het ook mogelijk om een leuke afbeelding, foto of logo te laten graveren op één van onze producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en het kado is altijd uniek en persoonlijk.

Onze bestseller
Met stip op nummer één staan onze kerstballen, deze zijn erg leuk als kerstkado voor baby's eerste kerst, maar kunnen ook gegraveerd worden als zakelijk kerstgeschenk. Op nummer twee staan onze bierglazen, een gepersonaliseerd bierglas is leuk als kado voor de echte bierliefhebber. En op nummer 3 staan onze wijnglazen!

 


Door ons gemaakte Kerstkado's

Kei gegraveerd als gedenksteen voor overleden hond
Bierpul gegraveerd als Kerstkado
Leuk als kerstkado

Een leuk kerstkado voor mannen. Deze bierpul is gegraveerd met een naam en een leuke afbeelding.

Waxinelicht ter nagedachtenis aan overleden kat
Kerstbal frost gegraveerd als kerstkado
Mooi kado voor het nieuwe gezinslid

Deze kerstbal is gegraveerd als kerstkado voor baby's eerste kerst voorzien het jaartal en de naam. Onder de afbeelding staan de namen van de afzender gegraveerd.

Olielamp ter nagedachtenis aan Oma
Snoeppot club gegraveerd als kerstkado
een kerstwens om uit te snoepen

De snoeppot is gegraveerd als kerstkado, u kunt deze snoeppot zelf nog vullen met wat lekkers, of bij het bestellen kiezen voor een van onze vullingen.

Leistenen hart ter nagedachtenis aan overleden hond
Kerstbal gegraveerd als kerstkado
leuk kerstkado

Deze kerstbal is gegraveerd als kerstkado met een naam en afbeelding

Windlicht gegraveerd ter nagedachtenis aan overleden vriendin
Waxinehouders gegraveerd als kerstkado
Mooi als kerstkado

Deze waxinelichthouders zijn gegraveerd als kerstdecoratie. Uiteraard is het mogelijk om ze ook te voorzien van een naam of persoonlijke tekst

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Bierpul
Kerstbal
Snoeppot club
Kerstbal
Waxinelicht houder
Slider


Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als kerstkado. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

Kerskado voor mannen
Een leuk en origineel kerstkado vinden voor mannen is meestal niet zo eenvoudig. Bent u een uitgekeken op de aftershave, sokken en boxershorts en wilt u dit jaar een origineel kerstkado geven aan de mannen in uw leven? Dan zijn onze geschenken het overwegen meer dan waard. Laat voor de bier liefhebber een bierpakket graveren, daarin stoppen wij natuurlijk zijn favoriete bier en een bierflute gegraveerd met zijn naam, of zelfs met zijn eigen label. Dit is uiteraard een heel mooi kado voor onder de kerstboom. Of kies voor een stoere bierpul, gegraveerd met zijn naam, en een afbeelding die iets te maken heeft met zijn hobby. Is de man in kwestie geen bier liefhebber, maar houdt hij meer van whiskey dan zullen onze whiskey cadeau hem versteld doen staan. Laat een whiskeyglas graveren met zijn eigen label, of verras hem met een prachtige gegraveerde whiskey set van bohemia kristalglas. Op onze pagina kerstkado's voor mannen vindt u meer inspiratie voor een origineel kado. 

Kerstkado voor vrouwen
Voor vrouwen is een kerstkado vaak makkelijker gevonden dan voor de man. Maar wilt u, uw vrouw, vriendin, zus of moeder dit jaar verrassen met een gepersonaliseerde kerstkado dan staan wij uiteraard voor u klaar. Is de dame in kwestie misschien een theeleut? Dan zijn onze theepakketjes leuk om haar kado te geven met de kerst. In het pakket vindt u een theeglas, chocolade en verschillende soorten thee, het theeglas kunt u naar wens laten graveren en wij pakken het kerstkado feestelijk voor u in. Bent u op zoek naar een klein kerstkadootje voor de vrouw dan is een gegraveerd theeglas of wijnglas ook een leuke optie. Bent u op zoek naar een mooi kerstkado voor de wijn liefhebbende vrouw, bekijk dan eens onze wijnset Decanter.

Eerste kerst samen
De eerste kerst samen is een bijzonder moment, en natuurlijk wil je voor je geliefde een mooie kerstkado onder de kerstboom. Verras je geliefde met een mooi gegraveerd wijn- of champagnepakket zo kunnen jullie samen toasten op dit mooie moment. Of laat jullie namen vereeuwigen op een glazen hart ornament, deze kunnen jullie nog jaren later ophangen in de kerstboom en zo terug denken aan die bijzondere tijd.

Baby's eerste kerst
Voor de eerste kerst van een kindje kunt u een kerstbal met naam en de geboortedatum laten graveren. Om de kerstbal echt af te maken kunt u daar ook nog een leuke afbeelding bij laten zetten. Denkt u hierbij eens aan de afbeelding van het geboortekaartje! Zo geeft u een heel origineel kerstkado weg, dat door de ouders zeker gewaardeerd zal worden. De kerstbal zal ieder jaar weer vol trotst worden opgehangen in de kerstboom. 

Leuke tafelschikking voor de kerst
Tijdens de kerst staat eten vaak centraal, en daar hoort natuurlijk een mooi gedekte tafel bij. Vaak wordt er versiering gekocht die maar eenmalig gebruikt kan worden en na het diner in de vuilnisbak beland, en dat is toch zonde als u ook mooie versiering kunt laten maken die u mee kunt geven aan uw gasten als kerstkadootje. Laat bijvoorbeeld wijnglazen, een kerstbal of waxinelichtje graveren met de naam van uw gasten. Zo heeft u originele tafelschikking, decoratie én een kerstkado in één!

Zakelijk kerstgeschenk
Wilt u uw zakelijke relaties dit jaar verrassen met een bijzonder kerstgeschenk, dan bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Als onze producten kunnen worden omgedoopt tot een origineel zakelijk kerstgeschenk. Laat voor uw speciale zakelijke relaties een mooi wijn- of champagnepakket graveren. Deze kunt u laten graveren met uw bedrijfslogo, geeft u meerdere pakketten weg? Wij kunnen ieder pakket voorzien van een persoonlijke boodschap. Zo geeft u een zeer persoonlijk zakelijk kerstgeschenk weg, dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Zoekt u een mooie aanvulling op uw kerstpakketten, dan kunt u bij ons bijvoorbeeld een fles wijn of glazen laten graveren met een mooie boodschap voor de feestdagen of het nieuwe jaar.

Kerstballen met naam
Bent u op zoek naar een kerstbal met naam, deze kunt u bij ons laten maken. Al onze kerstballen kunt u laten graveren met een naam, een kort gedichtje of een andere leuke tekst. Tevens is het mogelijk om hier een leuke afbeelding bij te laten graveren, dit kan een afbeelding uit onze collectie zijn, maar u kunt ook een foto of logo op de kerstballen laten graveren. Een kerstbal met naam is vooral leuk om te geven aan mensen met een bijzonder naam, of wanneer er dit jaar in uw omgeving een kindje is geboren is een kerstbal met naam erg leuk om te geven zo krijgt de ontvanger een originele "mijn eerste kerstbal" kado.

Uw kerstkado thuis bezorgd
Al onze geschenken kunt u thuis, op het werk of op een afhaal locatie van Post.nl laten bezorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het afhalen van bestelling kan uitsluitend op werkdag.

Loading...