Waxinelichthouder gegraveerd ter nagedachtenis aan overleden kat.

 

Cadeau ter nagedachtenis 

  • Vanaf €8,95
  • Volledig gepersonaliseerd - Een mooi aandenken - 14 jaar ervaring

Een mooi ter nagedachtenis cadeau laat u geheel naar wens maken

Het overlijden van een dierbare laat een groot verdriet achter. Vele kiezen ervoor om een plekje in huis te maken ter nagedachtenis aan een overleden persoon of huisdier. Naast cadeau artikelen verzorgen wij ook gedenkproducten. Op deze manier heeft u een persoonlijk product ter nagedachtenis aan uw dierbare. U kunt onze producten laten graveren met een persoonlijk gedicht maar ook alleen met naam en data, net wat u wenst. Wilt u persoonlijk advies neem dan gerust contact met ons op.

Wij leveren geen grafmonumenten of urn platen. Omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het plaatsen van dit soort monumenten. Tevens beschikken wij niet over de materialen om dit soort monumenten te bewerken.


Door ons gemaakte Gedenkartikelen

Kei gegraveerd als gedenksteen voor overleden hond
Kei ter nagedachtenis aan overleden hond
Mooi als gedenkteken in de tuin of bij het graf

Deze zwerfzei is gegraveerd als gedenkartikel. Zo is er een mooie gedenksteen voor de hond ontstaan. De zwerfkei kan buiten geplaatst worden zodat er een mooi plekje ter herinnering aan de overleden hond ontstaat. De zwerfkei kunt u geheel naar wens laten graveren.

Gedenksteen huisdieren
Gedenkstenen ter nagedachtenis aan overleden katten
Een bijzondere herinnering aan overledene

Deze mooie foto kregen wij toegestuurd van een klant. De gedenkstenen zijn gegraveerd als herinnering aan haar overleden katten. De stenen zijn gegraveerd met naam, de geboortedatum en sterfdatum van de katten. Ze krijgen een mooi plekje bij de grafjes.

Waxinelicht ter nagedachtenis aan overleden kat
Waxinelicht ter nagedachtenis aan overleden kat
Mooi als gedenklichtje bij het graf om naast een foto

Dit waxinelichtje is gegraveerd ter nagedachtenis aan een overleden kat. Een mooie manier om een kaarsje te branden ter herinnering.

Olielamp ter nagedachtenis aan Oma
Olielamp Bol ter nagedachtenis aan Oma
Voor Oma

Deze olielamp graveerde wij na het overlijden van mijn Oma. Tijdens de crematie heeft de olielamp op de kist gestaan. Nu heeft de olielamp een mooi plekje in onze slaapkamer naast de lijst die wij graveerde na het overlijden van mijn Opa.

Leistenen hart ter nagedachtenis aan overleden hond
Leistenen hart ter nagedachtenis aan een overleden hond
Mooi als aandenken

Dit leistenen hart is gegraveerd ter nagedachtenis aan een overleden hond. Een mooie en persoonlijke herinnering.

Windlicht gegraveerd ter nagedachtenis aan overleden vriendin
Windlicht ter nagedachtenis aan vriendin
Mooi als gedenkartikel

Dit windlicht is gemaakt ter nagedachtenis aan een goede vriendin en geliefde collega. Het windlicht heeft tijdens de begravenis van Leontine een mooie plekje naast haar foto gekregen en staat inmiddels bij haar ouders thuis.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Kei als gedenksteen hond
Gedenkstenen met naam
Waxinelichthouder
Olielamp Bol
Leistenen hart
Windlicht
Slider


Gerelateerde producten

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, spiegels en kristal graveren als gedenkartikel. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren.

Klik hier voor ons volledige assortiment

12 artikel(en)

per pagina
   

12 artikel(en)

Loading...