Geboortetegel gegraveerd als kraamkado

Geboortetegels


Geef een geboortetegel cadeau

De geboorte van een baby is een bijzonder moment, waar we allemaal even bij stil staan, warm van worden en op dat moment alleen nog maar liefde kunnen voelen. Het is ook vaak het moment dat we druk gaan shoppen om een mooi cadeau voor de baby te vinden. Dit kunnen natuurlijk leuke kleertjes zijn, een lief knuffeltje of een mooie boek. Dit zijn allemaal leuke cadeaus, maar onze gepersonaliseerde geboortetegels zijn originele kraamcadeaus, waar niets tegen op kan. Een gepersonaliseerd kraamcadeau laat u eenvoudig door ons maken.

Een geboortetegel laten maken
Een geboortetegel laten maken is heel te bestellen via onze website. Het is handig om van te voren te bedenken wat u op de tegel of geboortespiegel wilt laten graveren. Gebruikelijk is om de naam, de geboortedatum, geboortetijd, het gewicht en de lengte op de geboortetegel te laten graveren. De laatste jaren worden kindjes in het ziekenhuis steeds minder vaak gemeten, dus als de lengte niet bekend is kunt u deze weg laten. Staat er een gedichtje in het geboortekaartje, dan zullen de ouders het zeker bijzonder vinden om dit gedichtje terug te zien op de geboortetegel. En als u dan ook de afbeelding van het geboortekaartje laat graveren dan kan het cadeau echt niet meer stuk.


Door ons gemaakte geboortetegels en geboortespiegels

Een prachtige spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Spiegel 20x20 gegraveerd als geboorte tegel
Een mooie geboortespiegel

Deze 20x20 spiegel is gegraveerd als geboortetegel. Op deze geboortetegel is de afbeelding van het geboortekaartje gegraveerd. Een bijzonder kraamcadeau om de kersverse ouder mee te verrassen. De spiegel is ook erg leuk als cadeau voor Opa & Oma.

Award gegraveerd als geboortetegel
Award rond gegraveerd als kraamcadeau
Een mooi alternatief voor een geboortetegel

Deze prachtige award is gemaakt aan de hand van het geboortekaartje, waardoor er een bijzonder cadeau is ontstaan. In tegenstelling tot traditionele geboortetegels kan deze award overal neergezet worden. De award staat stabiel op de vlakke voet van het glas. En kan hierdoor ook veilig op de babykamer geplaatst worden.

Spiegel 15x15 gegraveerd als geboortetegel
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Een mooie geboortetegel

Deze spiegel 15x15 is gegraveerd met de voorkant van het geboortekaartje. Hierdoor is er een bijzondere geboorte tegel ontstaan.

Een mooi kraamcadeau voor een meisje
Glasbokaal gegraveerd als geboortetegel
Mooi als kraamcadeau

Deze glasbokaal Leo is gegraveerd als kraamcadeau voor een te vroeg geboren kindje. Omdat er geen geboortekaartje was is er gekozen voor een leuk plaatje en voor de tekst is er gekozen voor een leuk gedicht waarin de geboorte gegevens zijn verwerkt.

Ronde spiegel gegraveerd als kraamkado
Ronde spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Een bijzondere geboortespiegel

Deze kleine ronde spiegel is gegraveerd als kraamcadeau. Een bijzonder cadeau om de kersverse ouders mee te verrassen maar ook erg leuk als kado voor Opa & Oma.

Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Leuk als kraamcadeau

Deze 20x20 spiegel is gegraveerd met naam, de geboortegegeven en een afbeelding van 2 voetjes. Leuk als kraamcadeau

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Een mooi kraamcadeau
Een bijzonder kraamcadeau
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Glasbokaal gegraveerd als kraamcadeau
Een prachtige geboortetegel
Spiegel gegraveerd als kraamcadeau
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment spiegels graveren als geboortetegel. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

9 artikel(en)

per pagina
   

9 artikel(en)

Loading...