Laat hier uw spiegel graveren

Spiegel graveren 

  • Vanaf:  €26,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Geef een origineel kado
Een gegraveerde spiegel is een mooi cadeau voor een bruiloft, als kraamcadeau of als relatiegeschenk. Voor het huwelijk kunnen wij een spiegel graveren met de voorkant van de trouwkaart, zo heeft het bruidspaar een mooi aandenken aan hun trouwdag. Voor een geboorte laat u een spiegel graveren met het geboortekaartje, zo kunt u de kersverse ouders verrassen met een schitterend kraamcadeau. En als relatiegeschenken kunnen wij een spiegels maken met het bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos, u laat onze spiegels eenvoudig naar wens graveren

Verschil tussen een frost en heldere gravure
Naast gewone heldere spiegels bieden wij ook Frost spiegels aan,hierbij wordt de volledige spiegel gematteerd en de tekst en/of afbeelding open gelaten. Wij graveren door middel van zandstralen, dit geeft de mogelijkheid om de gravure op de voorkant van de spiegel te plaatsen. Spiegels die gegraveerd worden door middel van lasergraveren worden aan de achterzijde gegraveerd. Hierdoor wordt de folie (het gene dat zorgt voor de spiegeling) beschadigd, deze moeten dus aan de achterzijde geverfd worden anders is de plaatst waar de gravure is geplaatst doorzichtig. Wat natuurlijk niet is mooi is als de spiegel aan de muur hangt omdat de achtergrond er dan doorheen schijnt. Zandstralen geeft een mooie egale en zeer witte gravure, zodat de tekst en afbeelding altijd goed zichtbaar zijn.

Spiegel met eigen tekst
Al onze spiegels kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst, dit kan een gedicht zijn, maar bijvoorbeeld ook de tekst (en afbeelding) van een geboortekaartje. Voor een huwelijk kunt u deze laten graveren met de namen van het bruidspaar de trouwdatum, en misschien het gedichtje uit hun trouwkaart. Zo kunt u een origineel cadeau geven. Vul voor het laten graveren van tekst op het bestelformulier uw tekst in, kies het gewenste lettertypen en uw kunt uw bestelling verzenden.

Zo graveren wij onze spiegels met tekst

In onderstaande video laten wij zien hoe een spiegel met tekst bij ons gezandstraald wordt. 

Spiegel met logo of foto
Een gegraveerde spiegel met logo is zeer geschikt als relatiegeschenk, als cadeau voor de opening van een eigen zaak of om gewoon een mooie spiegel op te hangen in uw bedrijf. Uiteraard kunnen al onze spiegel gegraveerd worden met een logo. U kunt het logo eenvoudig meesturen met uw bestelling, wij graveren deze dan voor u in de spiegel. Een foto laten graveren hoort ook tot één van de vele mogelijkheden. Bij ons wordt de foto omgezet naar een tekening, deze zal dan in de spiegel gegraveerd worden. Zo ontstaat er een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of als mooi aandenken aan een persoon. Twijfelt u of uw foto of logo geschikt is om te laten graveren, neem dan even contact met ons op. Wij bekijken uw bestand, en laten u zo snel mogelijk weten of de foto of het logo gegraveerd kunnen worden.

Gegraveerde spiegel als kraamcadeau
Wanneer er in uw omgeving een baby geboren wordt bent u waarschijnlijk op zoek naar een mooi kraamcadeau. Onze spiegels zijn hiervoor erg geschikt, dat klinkt misschien raar een spiegel geven als kraamcadeau. Maar wij kunnen van al onze spiegels unieke geboortetegels maken. Door de spiegel te graveren met de afbeelding van het geboortekaartje, en de tekst van het kaartje ontstaat er een mooie geboortetegel of geboortespiegel. Uiteraard hoeft u niet perse het geboortekaartje te laten graveren om tot een mooi kraamcadeau te komen. Wij bieden ook een leuke collectie aan afbeeldingen aan die op onze spiegels gegraveerd kunnen worden. Kies voor de tekst op de spiegel een mooi lettertypen uit onze collectie, en laat de naam van het kindje, de geboortedatum het gewicht en de lengte (indien bekend) op de spiegel graveren. Zo ontstaat er een persoonlijk kraamcadeau waar vader en moeder nog jaren van kunnen genieten. Op onze kraamcadeau inspiratie pagina vindt u verschillende voorbeelden van eerder gemaakte geboortetegels. Dus heeft u nog inspiratie nodig dan is het zeker de moeite waar om even een kijkje te nemen op deze pagina. Ook voor onze geboortetegels heeft u de keuze om de spiegels te laten graveren in helder uitvoering, hierbij wordt de tekst en afbeelding in het wit gegraveerd (graveren in kleur is niet mogelijk). Of u laat de geboortetegel graveren in een frost uitvoering, de tekst en afbeelding blijven dan open en de rest van de spiegel wordt mat gezandstraald.

Gegraveerde spiegel als huwelijkscadeau
Een gegraveerde spiegel is ook mooi als cadeau voor het bruidspaar. U kunt de spiegel laten graveren met de namen van de bruid en bruidegom en hun trouwdatum. Als aanvullende tekst kunt u eventueel het gedichtje van hun trouwkaart laten graven. Wanneer u daarnaast ook nog de afbeelding van de trouwkaart laat graveren, dan is het huwelijkscadeau helemaal af. Het bruidspaar heeft zo een mooi aandenken aan hun trouwdag, en hun trouwkaart is vereeuwigd in glas. Deze spiegel zal zeker een mooi plekje in huis krijgen. Op onze huwelijkscadeau inspiratie pagina vindt u verschillende voorbeelden terug voor bijzondere huwelijkscadeaus.

Spiegel laten graveren als relatiegeschenk
Een gegraveerde spiegel is ook erg geschikt als relatiegeschenk, of een mooi cadeau voor de opening van een eigen zaak. Wilt u de spiegel laten graveren als cadeau voor de opening van een eigen zaak, dan kunt u de spiegel laten graveren met het logo van het nieuwe bedrijf, ook onze spiegelklok is hiervoor heel erg geschikt. De spiegel met logo zal zeker een mooi plekje binnen het bedrijf krijgen.

Grote aantallen
Wilt u een groot aantal spiegels laten personaliseren? Ook dit is mogelijk bij Origineel kadootje, bij al onze producten vindt u een staffelkorting. Niets gevonden wat binnen uw budget past? Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Niet gevonden wat u zocht?
Vindt u niet de juiste spiegel of twijfelt u of de gravure die u in gedachten heeft wel kan worden uitgevoerd? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van het perfecte cadeau.

Loading...