Laat hier uw schalen graveren

Schalen graveren 

  • Vanaf:  €14,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 reviews - snelle levering

Een gegraveerde schaal altijd leuk als cadeau
Een schaal kunt u voor iedere gelegenheid laten graveren, het is een origineel cadeau dat niet snel gegeven zal worden. U hoeft dus niet bang te zijn dat het cadeau dubbel gegeven wordt. U laat bij ons de schalen eenvoudig graveren met een persoonlijk tekst, afbeelding, foto of een logo.

Een uniek huwelijkscadeau
Wanneer u uitgenodigd bent voor een huwelijk kan het lastig zijn om een origineel cadeau te bedenken. U wilt de bruid en bruidegom iets geven waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben en wat ze niet snel zullen krijgen of voor zichzelf zullen kopen. En dan is een gegraveerde schaal het ultieme cadeau. U kunt de schaal laten graveren met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. Zo ontstaat er een mooi aandenken aan de trouwdag, en door de fraaie vormgeving van onze schalen vinden ze eenvoudig een plek binnen iedere interieur.

Een schaal als zakelijk cadeau
Laat een schaal graveren met logo en u geeft een bijzonder zakelijk cadeau aan uw relaties. De schalen kunnen eenvoudig geplaatst worden op de balie of op kantoor. Een gegraveerde schaal is een mooi cadeau voor de opening van een eigen zaak, een bedrijfsjubileum of als zakelijk geschenk voor die bijzonder relatie die u graag wilt bedanken.

3 artikel(en)

per pagina
   

3 artikel(en)

Loading...