Bent u op zoek naar een bijzonder kado? Dan bent u bij Origineel kadootje aan het juiste adres. Wij graveren unieke kado's voor diverse gelegenheden. U kunt het kado geheel naar wens laten graveren. Op onze inspiratie pagina's vindt u diverse voorbeelden van eerder gemaakte bestellingen. 

 

Kraamkado's

Een kraamkado helemaal naar wens gemaakt. Dat kan bij ons. Laat het geboortekaartje graveren op een spiegel voor een unieke geboortetegel. Of laat een prachtige award graveren voor de geboorte van dit kleine wonder.

Bekijk meer

Huwelijksjubileum

1 jaar of 50 jaar getrouwd het is een bijzondere gebeurtenis waar een mooi kado bij hoort. Verras het bruidspaar met prachtige gegraveerde champagneglazen of met een mooie kristallen vaas gegraveerd met een incriptie.

Bekijk meer

Huwelijksbedankjes

Gaan jullie trouwen en willen jullie de getuigen, ceremoniemeester of gasten bedanken met een origineel bedankje. Dat kunnen wij verzorgen. Een prachtige gegraveerde pennenhouder voor de getuigen? Of mooie glazen!

Bekijk meer

Kado bruidspaar

Een huwelijk is een emotionele aangelegenheid. Wil je een mooi aandenken aan deze bijzondere dag kado geven? Verras de bruid en bruidegom dan met mooie kristallen glazen met hun namen en trouwdatum. Of een kristallen hart dat een mooie plaatst in huis kan krijgen.

Bekijk meer

Verjaardagskado

Er is er één jarig! Een verjaardag, wat moet je nu weer kopen? Een mooi gepersonaliseerd glas voor het favoriete drankje van de jarige. Of een heerlijk theepakketje voor de theeleut. Uiteraard wordt alles volledig naar wens gegraveerd zodat je een persoonlijk kado kan geven.

Bekijk meer

Zakelijke geschenken

Bent u op zoek naar relatiegeschenken? Deze kunnen wij voor u verzorgen. Wij hanteren geen minimale afname dus ook een enkel geschenk kunt u bij onze bestellen. Alles kan volledig naar wens gegraveerd worden. Zo heeft u altijd een uniek geschenk. Grote aantallen nodig? Wij maken graag een passende offerte. 

Bekijk meer

Ter Nagedachtenis

Na het overlijden van een dierbare kan het erg fijn zijn om een mooie aandenken te hebben. Wij kunnen dit aandenken voor u graveren. Zo heeft u een blijvend herinnering aan uw geliefde.

Bekijk meer

Valentijnskado

Verras de liefde van je leven met een mooi gegraveerd kado. Een champagnepakket om heerlijks samen te genieten van een glas bubbels. Of een mooie bokaal met een romantisch gedicht.

Bekijk meer

Moederdagkado

Zet mama even in het zonnetje met moederdag. Dit kan met een mooie gepersonaliseerd kado. Een mooie spiegel met gedicht of een wijnpakket waar mama even heerlijk van kan genieten.

Bekijk meer

Vaderdagkado

Wil je vader dit jaar een keer iets anders kado geven voor vaderdag dan sokken of een stropddas neem dan even een kijkje op onze vaderdagpagina voor leuke vaderdag inspiratie.

Bekijk meer

Sinterklaaskado

Is de stoomboot weer gearriveerd? Dan is het kadootjes tijd. Laat leuke sinterklaaskado's graveren. Een bierpul met naam voor papa. Of een wijnglas speciaal voor mama, het kan bij ons. Sint pakt het stevig voor je in!

Bekijk meer

Kerstkado

Een uniek kerstkado dat is vaak lastig te vinden. Wij graveren prachtige kerstkado's o.a. kerstballen voor baby's eerste kerst. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kerstbal met naam te laten maken.

Bekijk meer

1

Loading...