Gratis verzending vanaf €50,- (NL) 15 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD
Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje

Een origineel cadeau voor ieder gelegenheid

  • Altijd een persoonlijk cadeau - altijd uniek

Heeft u binnenkort een feestje, waarvoor een origineel cadeau echt noodzaak is en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan heeft u op deze pagina waarschijnlijk de oplossing gevonden. Want wij hebben tal van leuke ideeën voor een echt origineel cadeau. Of het nou gaat om een kraamcadeau, een Valentijnscadeau of een uniek huwelijkscadeau wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Onze cadeaus worden volledig gepersonaliseerd, zodat het cadeau goed is afgestemd op de ontvanger.

Gepersonaliseerde cadeaus
Gepersonaliseeerde cadeaus zijn de afgelopen jaren erg populair en dat is voor ons ook heel logisch. Het is gewoon erg leuk om bijvoorbeeld een cadeau te krijgen met jouw naam erop, of een cadeau dat speciaal is gemaakt voor de geboorte van jou kindje. Bij Origineel kadootje laat u een cadeau eenvoudig graveren, met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Zo geeft u altijd een uniek cadeau weg, waar de ontvanger nog jaren van kan genieten

Praktisch cadeau
Naast het feit dat onze cadeaus gewoon heel erg leuk zijn, is het ook een praktisch cadeau. De meeste van onze producten zijn gebruiksvoorwerpen zoals glazen en karaffen. Hierdoor zal uw cadeau niet snel in de kast belanden of er in ieder geval wel regelmatig uitgehaald worden om het te gebruiken. Zo geeft u dus een origineel en handig cadeau weg.


 

Cadeau Inspiratie
Om u op weg te helpen bij het vinden van een origineel cadeau maakte wij onze inspiratie pagina's. Deze pagina's zijn per gelegenheid ingedeeld zodat u inspiratie kunt opdoen voor een bijzonder cadeau. 

Kraamcadeau

Wanneer er een baby geboren wordt geven we graag een origineel kraamcadeau. Maar wat is nou echt leuk om te geven? Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam valt altijd in de smaak bij de ouders. Geef bijvoorbeeld een geboortetegel met daarop het geboortekaartje gegraveerd als kraamcadeau, of overweeg een kerstbal met naam. Beide kraamcadeau's zijn persoonlijk en origineel. 

Bekijk meer

Huwelijksjubileum

1, 12,5 of 25 jaar getrouwd zijn bijzonder gebeurtenissen in het leven en daar hoort ook zeker een origineel cadeau bij! Een bijzonder huwelijksjubileum cadeau is een mooie set gegraveerde champagneglazen, met de namen van het bruidspaar, hun trouwdatum en jubileumdatum. Of laat een kristallen vaas met inscriptie graveren. Geef daar een mooie bos bloemen bij om het cadeau helemaal af te maken.

Bekijk meer

Huwelijksbedankjes

Originele huwelijksbedankjes vinden is niet altijd even makkelijk, zeker als het gaat om een origineel cadeau voor de getuigen of ceremoniemeester. Een origineel cadeau voor de getuigen is een gegraveerde pennenhouder, ze kunnen er ook direct hun handtekening mee zetten! Denk voor de getuigen aan een set gegraveerde champagneglazen, of een wijnpakket gegraveerd als bedankje.

Bekijk meer

Cadeau bruidspaar

Een huwelijk is een emotionele aangelegenheid. Wil je een mooi aandenken aan deze bijzondere dag kado geven? Verras de bruid en bruidegom dan met mooie kristallen glazen met hun namen en trouwdatum. Of een kristallen hart dat een mooie plaatst in huis kan krijgen.

Bekijk meer

Verjaardagscadeau

Er is er één jarig! Een verjaardag, wat moet je nu weer kopen? Een mooi gepersonaliseerd glas voor het favoriete drankje van de jarige. Of een heerlijk theepakketje voor de theeleut. Uiteraard wordt alles volledig naar wens gegraveerd zodat je een persoonlijk kado kan geven.

Bekijk meer

Zakelijke geschenken

Bent u op zoek naar relatiegeschenken? Deze kunnen wij voor u verzorgen. Wij hanteren geen minimale afname dus ook een enkel geschenk kunt u bij onze bestellen. Alles kan volledig naar wens gegraveerd worden. Zo heeft u altijd een uniek geschenk. Grote aantallen nodig? Wij maken graag een passende offerte. 

Bekijk meer

Ter Nagedachtenis

Na het overlijden van een dierbare kan het erg fijn zijn om een mooie aandenken te hebben. Wij kunnen dit aandenken voor u graveren. Zo heeft u een blijvend herinnering aan uw geliefde.

Bekijk meer

Valentijnscadeau

Verras de liefde van je leven met een mooi gegraveerd cadeau. Een champagnepakket om heerlijks samen te genieten van een glas bubbels. Of een mooie bokaal met een romantisch gedicht.

Bekijk meer

Moederdag cadeau

Zet mama even in het zonnetje met moederdag. Dit kan met een mooi gepersonaliseerd cadeau. Een mooie spiegel met gedicht of een wijnpakket waar mama even heerlijk van kan genieten.

Bekijk meer

Vaderdag cadeau

Wil je vader dit jaar een keer iets anders kado geven voor vaderdag dan sokken of een stropddas neem dan even een kijkje op onze vaderdagpagina voor leuke vaderdag inspiratie.

Bekijk meer

Sinterklaas cadeau

Is de stoomboot weer gearriveerd? Dan is het cadeautjes tijd. Laat leuke sinterklaascadeaus graveren. Een bierpul met naam voor papa. Of een wijnglas speciaal voor mama, het kan bij ons. Sint pakt het stevig voor je in!

Bekijk meer

Kerstcadeau

Een uniek kerstcadeau dat is vaak lastig te vinden. Wij graveren prachtige kerstcadeaus o.a. kerstballen voor baby's eerste kerst. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kerstbal met naam te laten maken.

Bekijk meer

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
15 JAAR
1500+
100%
99%