Unieke geschenken voor de whisky liefhebber graveren wij geheel naar wens

Whiskey karaf graveren

  • Vanaf:  €72,95
  • 13 jaar ervaring - ruim 1200 reviews - snelle levering

Whiskey karaf cadeau geven
Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor de whiskey liefhebber, dan heeft u met één van onze gegraveerde whiskey karaffen een schot in de roos. Wij bieden in ons assortiment diverse whiskey karaffen, whiskey sets en whiskey glazen aan. Wij bieden zowel karaffen van glas en kristal aan, zodat er een mooi gevarieerd aanbod is. Al deze producten kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaat er een origineel cadeau, dat altijd bij de ontvanger past omdat het volledig gepersonaliseerd is.

Wat kunt u laten graveren
Bijna alles is mogelijk als het om het graveren van glaswerk gaat, u kunt de karaf laten graveren met een persoonlijke tekst, een afbeelding, logo of een leuk plaatje. Laat bijvoorbeeld voor vaderdag een karaf graveren voor de allerbeste vader in de wereld met daarop een foto van de kinderen of kleinkinderen.Het is een mooi cadeau voor vaderdag, en er zal zeker nog jaren gebruik van gemaakt worden. Als relatiegeschenken kunt u karaffen laten graveren met uw bedrijfslogo. Of laat een whiskeykaraf graveren met een persoonlijk label als verjaardagscadeau, zo geef je wel een heel origineel verjaardagscadeau.

 

 

 

Whiskey karaf set
In ons assortiment vindt u prachtige kristallen sets van het Tsjechische merk Bohemia. Bohemia staat bekend om het leveren van exclusieve producten van zeer . hoogwaardige kwaliteit. De Bohemia sets bestaan uit een kristallen karaf en een 6 tal whiskey glazen. De sets zijn gemaakt van 24% loodvrij kristal, en zijn verkrijgbaar in zowel moderne als klassieke designs. Deze mooie whiskey sets zijn ware eye catchers en gegraveerd is het een geweldig cadeau voor de whiskey liefhebber.

Een glazen of kristallen karaf
Voor de smaak van de whiskey maakt het niet uit of u kiest voor een karaf van glas of kristal. Alleen wanneer het kristal lood bevat kan dit de smaak van de whiskey negatief beïnvloeden. Aangezien alle kristallen karaffen in ons assortiment loodvrij zijn hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De keuze voor de karaf is dus geheel afhankelijk van uw smaak. Geeft u de whiskey karaf cadeau, dan is het goed om rekening te houden met de smaak van de ontvanger.

Een losse karaf combineren met één van onze whiskeyglazen
Vindt u een set met 6 glazen iets te veel van het goede en wilt u liever een karaf met één of twee glazen cadeau geven? Dat is ook mogelijk u kunt één van onze losse karaffen goed combineren met onze whiskey glazen. Ook de glazen kunt u geheel naar wens laten graveren, zodat er een mooie cadeau set ontstaat.

Loading...