Laat hier uw sets graveren

Sets graveren 

  • Vanaf:  €14,95
  • 14 jaar ervaring - ruim 1400 reviews - snelle levering

Bent u op zoek naar een wat luxer cadeau dan een gegraveerd glas of een gegraveerde karaf, dan kunt u een complete set laten graveren. Dit kan een mooie whisky set, wijnset of waterset zijn. Kiest u voor een set die bij het favoriete drankje van de ontvanger past, en laat u deze set ook nog eens graveren met een persoonlijke tekst, dan zal het cadeau zeker in de smaak vallen. 

Whiskey set van Bohemia Crystal
In ons assortiment vind u diverse whiskey sets van het Tsjechische merk Bohemia. Deze whiskey sets zijn gemaakt van loodvrij kristal en zien er oogverblindend uit. De whiskey sets bestaan uit een karaf en 4 of 6 whiskyglazen. Zowel de karaf als glazen kunt u naar wens laten graveren. Een gegraveerde set is mooi als cadeau voor Vaderdag, als relatiegeschenk of als verjaardagscadeau. Terwijl onze wijnsets dan weer erg leuk als huwelijkscadeau of huwelijksjubileum cadeau zijn. 

Volledig gepersonaliseerd
Al onze sets kunt u volledig naar wens laten graveren zodat er een gepersonaliseerd cadeau ontstaat dat volledig is afgestemd op de persoon waar deze set voor bedoeld is. Het cadeau zal hierdoor zeker in de smaak vallen. U kunt onze sets laten graveren met een eigen tekst, een leuke afbeelding, foto of bedrijfslogo.

4 artikel(en)

per pagina
   

4 artikel(en)

Loading...