Een prachtig huwelijksbedankje voor de getuige

Cadeau ceremoniemeester

  • Vanaf €10,95 
  • Geen minimale afname - Geen opstartkosten - 13 jaar ervaring

Deze bruiloft werd mede mogelijk gemaakt door....
de ceremoniemeester natuurlijk! Jullie ceremoniemeester heeft waarschijnlijk alles op alles gezet om er voor te zorgen dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld was. Dankzij zijn of haar fantastische inzet kunnen jullie straks terug kijken op één van de mooiste dagen van jullie leven. Een mooi cadeau als bedankje mag dan ook zeker niet ontbreken.

Maar wat geef je cadeau?
Daar hebben wij natuurlijk het antwoord op. Al 13 jaar graveren wij unieke cadeaus voor de ceremoniemeester, en ze vallen altijd in de smaak. Al jaren lang staat onze kristallen award met stip op nummer één. De award kan volledig gepersonaliseerd worden, een mooi voorbeeld hiervan is de award met de tekst " 's werelds beste ceremoniemeester" laat daar jullie namen en trouwdatum bij graveren en jullie kunnen een geweldig cadeau geven. Of laat 2 kristallen champagneglazen met een persoonlijke tekst graveren, misschien kunnen jullie daar ook nog mee toasten op jullie bruiloft tijdens de speech om je ceremoniemeester te bedanken.

 


Door ons gemaakte cadeaus voor de ceremoniemeester

Award gegraveerd als huwelijksbedankje
Ons meest verkochte ceremoniemeester bedankje

Waarschijnlijk heeft jullie cermoniemeester veel gedaan om jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Deze bijzondere award is dan ook een heel erg mooi huwelijksbedankjes om jullie ceremoniemeester te bedanken voor zijn of haar inzet. De award kunt u geheel naar wens laten graveren.

Huwelijksbedankje olielamp Bol
Mooi als huwelijksbedankje

Zijn jullie op zoek naar bijzonder bedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of ouders? Dan is deze olielamp misschien iets voor jullie om weg te geven als huwelijksbedankjes. De olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren zodat er bijzondere en persoonlijke bedankjes ontstaan. Deze olielamp is gegraveerd met een afbeelding uit onze collectie, namen, datum en een bedankt tekst.

Standaard bierglazen als huwelijksbedankjes
ook leuk voor de ceremoniemeester

Deze bierglazen zijn gegraveerd als huwelijksbedankjes voor de getuigen. De glazen zijn gegraveerd met de afbeelding van de trouwkaart. Verras jullie gasten, getuigen of ouders op jullie trouwdag met een bijzondere gegraveerde huwelijksbedankjes. Laat deze glazen geheel naar wens graveren.

Olielamp gegraveerd als huwelijksbedankje
Mooi als huwelijksbedankje voor de cermoniemeester

Een olielamp of waxinelichthouder krijgt altijd een mooi plekje in huis. Deze olielamp is gegraveerd met de "Ja ik wil" van de trouwkaart, dit is in een wit vlak geplaatst. Deze olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. Zo ontstaan er snel bijzonder en persoonlijke huwelijksbedankjes voor jullie getuigen, ceremoniemeester of een mooi kado voor jullie ouders op jullie trouwdag.

Glazen gegraveerd als huwelijksbedankje
gravure met foto

Mooie huwelijksbedankjes voor de ceremoniemeester. Laat 1 van onze glazen geheel naar wens graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Op dit theeglas en de bierpul is een foto van het bruidsbaar en de ceremoniemeester gegraveerd. Zo kunnen jullie na jullie trouwdag een bijzonder bedankje aan jullie ceremoniemeester geven.

Waxine gekapt glas als huwelijksbedankje
echt handwerk

Deze waxinelichthouder wordt door ons met de hand gekapt waardoor er een mooie vorm ontstaat. De waxine is een leuke huwelijksbedankje voor jullie getuigen, ceremoniemeester of als bedankjes voor jullie ouder. De waxinelichthouder kunt u geheel naar wens laten graveren.

Champagnepakket als bedankje voor de ceremoniemeester
wie houd er nu niet van bubbels

Dit mooie champagnepakket is gegraveerd met een hart met daarin bedankt en de namen van het bruidspaar. Het pakket kunt u naar wens laten graveren. Zo ontstaat er een mooi huwelijksbedankje.

Olielamp als bedankje voor de ceremoniemeester
gravure in de rondte

Laat deze olielamp naar wens graveren als huwelijksbedankje voor jullie ceremoniemeester. De olielamp heeft een diameter van 18 cm.

Arrow
Arrow
PlayPause
Full screenExit full screen
Award King
olielamp bol
Bierglazen
Olielamp
diverse glazen
Waxinehouder gekapt glas
Champagnepakket
Olielamp discus
Slider

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment glaswerk, kristal en spiegel als huwelijksbedankjes voor jullie ceremoniemeester graveren. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

 


 

Klik hier voor ons volledige assortiment

14 artikel(en)

per pagina
   

14 artikel(en)

Loading...