Geboortetegel gegraveerd als kraamkado

Geboortetegels

  • Vanaf:  €26,95
  • gepersonaliseerde geboortetegels - uniek baby cadeau - 100% kwaliteitsgarantie

Geef een geboortetegel cadeau
De geboorte van een baby is een bijzonder moment, waar we allemaal even bij stil staan, warm van worden en op dat moment alleen nog maar liefde kunnen voelen. Het is ook vaak het moment dat we druk gaan shoppen om een mooi cadeau voor de baby te vinden. Dit kunnen natuurlijk leuke kleertjes zijn, een lief knuffeltje of een mooie voorleesboek. Dit zijn allemaal leuke cadeaus, maar onze gepersonaliseerde geboortetegels zijn originele kraamcadeaus, waar niets tegen op kan.

Een gepersonaliseerde geboortetegel
Een kraamcadeau met de naam van het kindje erop, dat zal de ouders zeker ontroeren. Op een geboortetegeltje hoort natuurlijk de naam van het kindje te staan, zijn of haar geboortedatum, tijd, gewicht en indien bekend de lengte van het kindje. Onze geboortetegels van glas kunt u volledig naar wens laten graveren. Dit betekend ook dat u bijvoorbeeld de afbeelding van het geboortekaartje kunt laten graveren. Zo krijgen de ouder een unieke geboortetegel en een blijvende herinnering aan het geboortekaartje dat ze zorgvuldig hebben uitgekozen.

     

Gerelateerde producten in onze webshop

Getoonde foto's zijn van eerder gemaakte bestellingen. Uiteraard kunnen wij ons gehele assortiment spiegels graveren als geboortetegel. Echter treft u hier enkele gerelateerde producten in onze webshop aan. Alle producten kunnen wij graveren met een persoonlijke tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Ook uw eigen afbeelding kunt u laten graveren. 

8 artikel(en)

per pagina
   

8 artikel(en)

Loading...