Gratis verzending vanaf €75,- (NL) 15 JAAR ERVARING3 WERKDAGEN LEVERTIJD                
 

Lees hier al onze blogs

Graveren logo - Laat uw logo graveren in glas

Graveren logo - Laat uw logo graveren in glas

Laat een logo graveren

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij hun logo kunnen graveren in glazen, een spiegel of kerstballen. En vaak horen wij dat het bij andere bedrijven niet mogelijk is omdat hun logo niet aan de vereiste voorwaarden voldoend, of dat het een te ingewikkeld bedrijfslogo is. Gelukkig kunnen wij alle logo's graveren! Wij hebben in het verleden zelfs gewerkt met logo's waarvan het origineel niet meer beschikbaar was. Maar waar bijvoorbeeld nog wel gegraveerde glazen met het bedrijfslogo beschikbaar waren. Uiteraard is ook dit voor ons een uitdaging om tot een mooie gravure te komen. Maar met wat moeite en liefde lukt ook dit!

Meer Lezen

Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Een cadeau voor mannen die alles al hebben

Heb je stad en land afgelopen, alle originele gadgets al gezien maar heb je het perfecte cadeau nog steeds niet gevonden? Heeft jouw man, vriend of collega alles al en ben je weet je echt niet meer wat nou het leukste cadeau is om voor hem te kopen? Ben je het zat om weer aan te komen met een paar sokken, aftershave of blegh weer die doucheschuim omdat je gewoon echt niet meer weet wat je nou weer moet kopen. Soms lijkt het gewoon niet te bestaan leuke cadeaus voor mannen. Maar niet getreurd wij bij Origineel kadootje hebben altijd een origineel cadeau voor die moeilijke man in je leven.

Meer Lezen

Valentijnsdag - Unieke gedichten en alles over valentijncadeaus

Valentijnsdag - Unieke gedichten en alles over valentijncadeaus

Wat is Valentijnsdag


Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, het is een dag waarop we onze geliefde even in het zonnetje zetten. En hem of haar verwennen met mooie bloemen, cadeaus een valentijnskaart of chocolade. Ben je verliefd op iemand maar durf je het hem of haar niet te vertellen, dan kan je op Valentijnsdag anoniem een kaart sturen, met daarin bijvoorbeeld te tekst "van je stille aanbieder". Valentijnsdag is voornamelijk populair onder jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Het grootste aantal Valentijnskaarten wordt dan ook verstuurd door meiden op de middelbare school. Valentijnsdag kent een rijke historie aan verhalen over de oorsprong, maar waar Valentijnsdag precies vandaan komt kan niemand met zekerheid zeggen. Er gaan verschillende verhalen rond over het ontstaan van Valentijnsdag. Al met al heeft Valentijnsdag een mooie rijke historie, en ook al zijn er veel onduidelijkheden, er is ook veel geschiedenis rondom deze feestdag behouden gebleven.

Meer Lezen

Het juiste wijnglas vinden? Wij geven 6 tips voor het vinden van wijnglazen

Het juiste wijnglas vinden? Wij geven 6 tips voor het vinden van wijnglazen

Wijnglazen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wanneer je gewoon voor de gezelligheid een wijntje drinkt of een glas wijn bij het eten drinkt dan maakt het soort glas niet zoveel uit. Meestal zijn dit geen bijzondere wijnen waardoor het soort glas niet van groot belang is. Haal dus gerust grootmoeders kristal uit de kast, onze gegraveerde glazen of de wijnglazen in vrolijke kleuren. Het gaat er tenslotte ook om dat je geniet van het moment, en doe dit vooral met een wijnglas waar je vrolijk van wordt. Echter voor het proeven van wijn, of die dure fles wijn zijn goede wijnglazen wel van groot belang. Het juiste wijnglas laat de wijn simpelweg beter smaken, maar hoe weet je wat het juiste wijnglas is? Het juiste wijnglas vinden is gelukkig makkelijker dan het juiste bierglas vinden, waar ik eerder al een blog over schreef. Zeker met de kerstdagen voor de deur mag het juiste wijnglas niet op jouw tafel ontbreken. Ik vertel je in dit blog meer over het vinden van het juiste wijnglas, en hoe je de wijnglazen het beste kunt opbergen. Met deze tips kan je in de toekomst optimaal genieten van een heerlijk glas wijn.

Meer Lezen

De foute Valentijnsdag

De foute Valentijnsdag

De Foute Valentijn

Het is zover, 14 februari en het moment om de liefde te verklaren aan die leuke date, je wilt het zo origineel mogelijk aanpakken, er mag vooral niets fout gaan.

Meer Lezen

Mijn eerste Valentijn, een verhaal over de eerste liefde van Eve

Mijn eerste Valentijn, een verhaal over de eerste liefde van Eve

Mijn eerste Valentijn

Ik heb geen idee hoe ik zou reageren als over een jaartje of 8, een meisje van 10 jaar een bos roze bloesem voor mijn knappe zoon met Franse naam in mijn brievenbus zou proppen. Echt niet.

Maar ik weet nog heel goed hoe ik als 10-jarige vol zat met briljante ideeën over Valentijnsdag en zou die dag GROOTS uitpakken met een zelfgeschreven gedicht en een grote bos bloemen voor mijn manege crush. Kun je nagaan; paardenmeisje op de manege en daar liep ook nog eens een geweldige jongen rond. In paardrijbroek. Met eigen paard. Om discreet te blijven zal ik zijn naam niet noemen, maar hij kwam ook nog eens uit Frankrijk en -nou ja, die naam klonk ook als een chanson in mijn meisjesoren.

Meer Lezen

Producten 1 tot 6 van 16 in totaal

Pagina
Toon per pagina

Waarom voor ons kiezen

Gratis verzending.

Vanaf 75 euro wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het ultieme cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt! Zo geeft u het ultieme cadeau

Perfecte service

Vindt u niet het juiste product, of weet u niet of uw idee haalbaar is. Wij helpen u graag!

Tevreden klanten

70000+
15 JAAR
1500+
100%
99%