Welkom op ons blog

Mijn naam is DeeDee Lauman en samen met mijn partner Rob Ivens ben ik eigenaar van glas graveer bedrijf Origineel kadootje. Ons avontuur begon 13 jaar geleden, totaal vanuit het niets. Ik had glas graveren al een aantal jaren als hobby en kreeg regelmatig te horen dat ik daar meer mee moest doen. Regelmatig graveerde ik cadeaus voor verjaardagen of bruiloften, en door alle positieve reactie besloot ik uit eindelijk ook echt om er meer mee te gaan doen. Er kwam een simpel website en zo was Origineel kadootje geboren.

De eerste jaren graveerde ik naast mijn vaste baan in de gehandicaptenzorg. Maar toen het aantal opdrachten steeds verder toe nam besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mijn vaste baan op te zeggen. Nog geen jaar later stopte Rob ook met zijn vaste baan in de bakkerij. Inmiddels werken wij al weer 8 jaar fulltime samen aan ons bedrijf. En in 2016 werd ons geluk compleet gemaakt met de geboorte van ons zoontje Chase Bae.

Onze bedrijfsnaam verraad het natuurlijk al wij maken voornamelijk cadeau artikelen. En ik gebruik ons blog dan ook om te bloggen over de feestelijke momenten in het leven.

Veel plezier op ons blog!

Loading...