Bij Origineel kadootje ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een uniek cadeau voor haar verjaardag. We begrijpen hoe belangrijk het is om een speciaal geschenk te geven dat haar echt zal verrassen en blij maken.

Een cadeau voor Oma's verjaardag

Voor de verjaardag van Oma hebben we een speciaal assortiment samengesteld, waaronder ons favoriete theepakket. Laat het theeglas graveren met haar naam, een persoonlijke tekst of een lief gedichtje om je liefde voor haar over te brengen. Het theepakket bestaat uit een mooi theeglas, een heerlijk doosje thee en een verrukkelijk doosje chocolade. Een perfect geschenk om haar te laten genieten van ontspannen momenten met een warme kop thee. Maar dat is nog niet alles, want naast het theepakket hebben we ook prachtige borrelglazen die je kunt laten graveren met een speciale boodschap. Zo kan Oma tijdens haar verjaardag genieten van een heerlijk drankje in een gepersonaliseerd glas, terwijl ze herinneringen deelt met haar geliefden. Als alternatief kun je ook kiezen voor een prachtig gegraveerde vaas, waarbij je mooie bloemen kunt toevoegen om haar dag nog specialer te maken. Of misschien wil je haar verrassen met een ander mooi cadeau voor Oma van Origineel kadootje. Wat je ook kiest, met een persoonlijk en zorgvuldig uitgekozen cadeau laat je Oma zien hoeveel ze voor je betekent. 

Een cadeau voor moeders verjaardag

Als verjaardagscadeau voor jouw moeder streven we naar iets feestelijks en memorabels. Kies bijvoorbeeld voor een van onze wijnpakketten die je kunt laten graveren. Je hebt de keuze uit pakketten met wijnglazen van glas of kristal, van het gerenommeerde merk Schott Zwiesel. Laat de glazen graveren met de naam van je moeder, een foto of een afbeelding uit onze collectie. Een ander prachtig cadeau idee voor haar verjaardag zijn gegraveerde champagneglazen, waarmee jullie samen kunnen toosten op weer een jaar erbij. Naast wijnglazen en champagneglazen bieden we ook de mogelijkheid om bierglazen te laten graveren als uniek cadeau voor moeders verjaardag. Kies uit een breed assortiment aan bierglazen, variërend van klassieke pilsenerglazen tot speciaalbierglazen. Laat de bierglazen graveren met een persoonlijke boodschap, haar naam of een speciale datum om het geschenk extra bijzonder te maken. Zo kan je moeder tijdens haar verjaardag genieten van haar favoriete bier in een gepersonaliseerd glas, terwijl ze omringd is door geliefden die haar speciale dag vieren.

Een cadeau voor de verjaardag van een vriendin

Voor de verjaardag van je beste vriendin willen we iets echt origineels aanbieden, zo zijn onze prachtige champagnepakketten een bijzonder verjaardagscadeau oor haar. Kies uit verschillende soorten champagne en glazen en laat de glazen graveren met haar favoriete quote, uitspraak of een mooie foto van jullie samen. Andere leuke ideeën zijn een mooie set gegraveerde wijnglazen, een spiegel gegraveerd met een foto van jullie samen of een elegante gegraveerde wijnkaraf. Maar dat is nog niet alles! Naast deze opties bieden we ook een scala aan andere gepersonaliseerde geschenken die perfect zijn voor je vriendin. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige kerstbal met haar naam erop gegraveerd, waarmee ze haar kerstboom kan versieren en elke kerst aan jullie vriendschap kan denken. 

Een cadeau voor de verjaardag van een collega

Is je favoriete collega binnenkort jarig en is ze een echte snoepkont? Dan is een gegraveerde snoeppot een fantastisch cadeau om aan haar te geven. Je kunt de pot laten graveren met het logo van jullie bedrijf of met een grappige tekst die haar glimlach bezorgt tijdens een lange werkdag. Maar wist je dat we nog veel meer gepersonaliseerde geschenken aanbieden? Een ander leuk idee is bijvoorbeeld een prachtig gegraveerde wijnkaraf, zoals onze wijnkaraf Lotto of de WMF Decanter. Met deze elegante karaffen kan je collega haar favoriete wijnen serveren in stijl tijdens speciale gelegenheden of gezellige avonden thuis. Maar wat deze geschenken echt speciaal maakt, is dat we ze kunnen personaliseren met een foto, tekst of afbeelding naar keuze. Stel je eens voor: een prachtige wijnkaraf met een foto van het team, een inspirerende quote of het logo van jullie bedrijf, gegraveerd op het glas. Het is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een blijvende herinnering aan de goede tijden die jullie samen hebben gedeeld op de werkvloer. Of misschien wil je liever een persoonlijke boodschap graveren om haar te feliciteren met haar verjaardag en haar te bedanken voor haar harde werk en toewijding. Of je nu kiest voor een gegraveerde snoeppot, wijnkaraf of een ander gepersonaliseerd geschenk, met een attent en betekenisvol cadeau laat je jouw collega zien hoeveel ze voor je betekent.

 

Een cadeau voor de vrouwelijke ondernemer

Voor de vrouwelijke ondernemer die altijd op zoek is naar stijlvolle en functionele accessoires voor haar kantoor, is een klok met haar eigen logo een prachtig cadeau-idee. Laat een elegante klok graveren met haar bedrijfslogo of een inspirerende boodschap, zodat ze elke dag gemotiveerd aan haar taken kan beginnen en haar tijd effectief kan beheren. Maar dat is nog niet alles! Naast de gepersonaliseerde klok bieden we ook een scala aan andere geschenken die perfect zijn voor de vrouwelijke ondernemer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kristallen pennenhouder die je kunt laten graveren met haar naam of een motiverende quote? Deze luxueuze en praktische accessoire voegt een vleugje elegantie toe aan haar bureau en helpt haar om haar kantoor netjes georganiseerd te houden. Een andere geweldige optie is een whiskykaraf die je kunt laten graveren met haar initialen of het logo van haar bedrijf. Deze verfijnde karaf is niet alleen een eyecatcher in haar kantoor of thuisbar, maar ook een symbool van haar succes en ondernemerschap. Perfect om te genieten van een welverdiende borrel na een lange werkdag of om indruk te maken op zakelijke partners tijdens vergaderingen en diners.

Tot slot

Of je nu kiest voor een theeglas, wijnglas, wijnpakket, snoeppot of een gepersonaliseerde klok, een gegraveerd geschenk wordt altijd goed ontvangen. Ons glaswerk kan worden gepersonaliseerd met een afbeelding, tekst, logo of gedicht naar keuze. Bestel eenvoudig online en laat het cadeau thuis bezorgen, direct bij haar bezorgen of kom het ophalen op onze locatie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam. Met een uniek en persoonlijk cadeau van Origineel kadootje maak je haar verjaardag echt onvergetelijk.