Zet de jarige en de kleine ondernemers in het zonnetje

Verjaardagsfeestjes kunnen op het moment vanwege het corona virus niet doorgaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer maar dat is nog geen goede reden om de jarige te vergeten. Want op je verjaardag wil je natuurlijk wel in het zonnetje gezet worden, dat kan nu even niet persoonlijk maar ook vanaf een afstand kan jij de jarige verrassen met mooie bloemen, een cadeaubon of met één van onze gepersonaliseerde cadeaus.

Bestel een cadeaubon bij je favoriete restaurant

De horeca wordt keihard getroffen door deze crisis, wil je niet alleen iets leuks doen voor de verjaardag van een geliefde. Maar ook direct je favoriete restaurant steunen? Bestel een cadeaubon! Veel restauranthouders bieden op het moment cadeaubonnen aan. Vraag ze of ze deze bon voor je willen bezorgen, per post kunnen versturen of hem digitaal kunnen afleveren. Zo heeft het feestvarken alvast iets om naar uit te kijken. Daarnaast steun je daarmee op dit moment ook je favoriete restaurant door ze nu wat omzet te bezorgen. En als deze crisis weer voorbij is kunnen jullie gezellig uit eten! En dat is in een tijd dat we vooral binnen zitten toch een geweldig vooruitzicht!

Stuur bloemen

Ook de sierteeltsector zit het alles behalve mee, er worden op het moment ontzettend veel bloemen weggegooid. En eerlijk is eerlijk wij vinden dat doodzonde.Juist nu de zon heerlijk schijnt en het er echt op begint te lijken dat het voorjaar begint door te breken is het heerlijk om een mooie bos bloemen op tafel te hebben. Dus hop bel de lokale bloemisterij en vraag of ze een mooie bos kunnen afleveren bij de jarige. Zo kan hij of zij heerlijk thuis werken met uitzicht op een mooi boeket. Daarnaast steun jij hiermee je lokale bloemisterij.

Of bestel een cadeautje bij ons!

Ook wij zien onze omzet drastisch dalen. En dat vinden we in deze tijd ook niet gek we hebben immers een bedrijf in cadeau artikelen en alle feestje zijn gecanceld. En ook ons staat een grote uitdaging te wachten. Maar gelukkig is onze webshop 24/7 open. En maken wij ook graag een prachtig verjaardagscadeau voor de persoon die jij lief hebt. Een mooie gegraveerde vaas voor de verjaardag van je moeder die je weer perfect kunt combineren met een prachtige bos bloemen. Een mooi bierpakketje voor die goede vriend die nu even niet zijn verjaardag kan vieren. Of een heerlijk wijnpakket voor je lieve collega. Het kan bij ons allemaal, daarnaast kan jij je cadeau's laten personaliseren met een geweldige tekst, foto of een leuke afbeelding.

Let's shine together