Wel of geen Moederdag cadeau

Moederdag komt er weer aan en dan zien wij vaak de vraag verschijnen geef jij jouw moeder wel of geen cadeau? Jonge vaders vragen zich regelmatig af of ze nou echt een cadeautje moeten kopen voor de eerste moederdag van hun vrouw en de grootste vraag is natuurlijk ieder jaar weer wat geef je voor moederdag. Moederdag is een mooi moment om jouw mama even in het zonnetje te zetten,maar hoort daar perse een moederdag cadeau bij? Wij deden onderzoek, en vroegen mama's wat hun mening was. Kan je dit jaar het cadeautje overslaan of moet je toch gewoon gaan shoppen? Je leest er alles over in dit blog bericht.

Een moederdag cadeau hoort en gewoon bij


Als je dacht dat je er misschien mee weg kwam om dit jaar geen cadeautje te kopen, helaas dan moet ik je teleurstellen. 89% van de vrouwen die wij vroegen of ze een moederdag cadeau belangrijk vinden zei JA! Het gaat bij veel vrouwen niet om de waarde van het cadeau, een zelf geknutseld werkstukje van de kinderen. Een handafdruk op een canvas of een ontbijtje op bed met mooie tekeningen van de kinderen wordt door de meeste mama's heel erg gewaardeerd. Maar een cadeautje op deze dag vinden ze er toch echt bij horen.

De eerste moederdag het meest belangrijkst


Uit ons onderzoek blijkt ook dat 75% van de vrouwen de eerste moederdag het allerbelangrijkst vinden. Ook al kan de kleine dan nog niet zelf een cadeau kopen, het wordt heel erg gewaardeerd wanneer papa gaat shoppen om een mooie herinnering maakt of laat maken. Vooral de persoonlijke cadeau vallen bij de jonge moeders in de smaak. Laat bij ons bijvoorbeeld een geboortetegel graveren met het geboortekaartje van de kleine. Het is een origineel moederdag cadeau, dat erg persoonlijk is en mooi is om weg te geven. Maar ook een theepakket gegraveerd met een handafdruk van de kleine zal heel erg gewaardeerd worden. Een ander gewaardeerd cadeau door jonge moeders: UITSLAPEN!

Een moederdag cadeau voor Oma


Moeders die zelf inmiddels Oma zijn geworden vinden een cadeau van hun kleinkind(eren) erg leuk om te krijgen. Ook dan worden de zelf geknutselde werkjes weer heel erg gewaardeerd. Maar een middagje uit met de kinderen en kleinkinderen staat ook erg hoog op het lijstje van "beste moederdagcadeaus" Gepersonaliseerde cadeaus vallen ook heel erg in de smaak bij Oma's. Laat bijvoorbeeld een mooie foto van de kinderen en kleinkinderen graveren op een fotolijst of op een spiegel. Oma's worden ook heel gelukkig van een theeglas met een mooie boodschap van hun kleinkinderen.

Hoe persoonlijker het cadeau is hoe meer het gewaardeerd wordt door de moeders. Het is voor hen erg belangrijk dat er tijd aandacht en liefde besteed is aan het uitzoeken van het cadeautje

Een persoonlijk moederdag cadeau hoort er dus gewoon bij! Was je nog niet toegekomen aan shoppen voor jouw mama, neem dan eens een kijkje op onze moederdag cadeau pagina of bekijk onze Moederdag cadeau top 10 voor leuke cadeau ideeën en inspiratie!