Waarom wij onze cadeautjes niet inpakken

Vaak krijgen we de vraag of wij de cadeautjes kunnen inpakken en dat zou je natuurlijk ook wel verwachten bij een bedrijf met de naam Origineel kadootje. En we zouden het geweldig vinden om de meet geweldige cadeau pakketten samen te stellen. We hebben er natuurlijk wel een aantal in ons assortiment. Maar ik zou graag over de top gaan met leuke dingen. Een theeglas, met een mooie theepot met gezellige soorten thee in een mooie folie, strikken en linten erbij. Het lijkt me geweldig. En geloof me we hebben in het verleden veel geprobeerd, heel veel. Maar het punt blijft we werken met glas, en dat is breekbaar. En veel van onze pogingen eindiging in scherven bij de klant.

Je cadeau niet ingepakt, maar wel heel bezorgd

We weten natuurlijk allemaal hoe het er bij de pakket diensten aan toegaat. Ook al is de bezorger nog zo voorzichtig en stuitert wel eens een doos van een lopende band of door de bus. Of er valt een zwaar pakket op onze zendingen. Dingen waar we inmiddels allemaal wel eens mee te maken hebben gehad. Belangrijk voor ons is dat die prachtige gegraveerde glazen heel bij onze klanten aankomen. En daarvoor testen we al jaren onze verpakkingen, en onze verpakking methode. En dat testen betekend dat een doos van de trap af moet kunnen vallen en alsnog heel aankomen. Zo hebben we een succesvolle inpak methode ontwikkeld, waardoor het grootste gedeelte van onze producten heel aankomst bij de klant. Ja het gaat wel eens mis, maar dan krijg je van ons een nieuw pakketje opgestuurd. Het zit dus veilig ingepakt, maar niet echt gezellig.

Leuke inpak tips voor jou

Omdat we ook vaak de vraag krijgen van klanten hoe ze hun cadeau leuk kunnen inpakken, ga ik daar de komende weken werk van maken. We gaan op zoek naar leuke, lieve, grappig én duurzame manieren om jou te laten zien hoe je thuis je gegraveerde glazen, spiegel of karaf mooi kan inpakken om zo pas echt een geweldig cadeau weg te geven.

Er komen leuke cadeau pakketten aan


Tja ik heb de afgelopen tijd iets te vaak op Pinterest gezetten, simpelweg omdat ik het niet kan uitstaan dat we niet een heel uitgebreid assortiment aan geweldige cadeau pakketten verkopen. En zoals altijd op Pinterest heb ik daar heel veel leuke ideeën opgedaan voor nieuwe cadeau pakketjes! Dus yes yes yes als ze de verzendproef doorstaan dan komen er hele leuke pakketjes aan. We richten ons nu op moederdag, en ik hoop ze nog volgende week online te hebben! Dus er is nog hoop voor ingepakte cadeautjes.