Bij het organiseren van een bruiloft wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt. En hoewel liefde het allerbelangrijkste is, wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste trends. Hieronder vind je de populairste trends voor 2023 die je kunt overwegen bij het organiseren van jouw bruiloft.

Groene Bruiloften

Steeds meer bruidsparen willen hun bruiloft op een duurzame manier vieren. Ze kiezen voor producten en diensten die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Dit betekent bijvoorbeeld dat er wordt gekozen voor ecologische catering of decoraties gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Onze producten van glas zijn geweldig als duurzame huwelijksbedankjes of een gweldig huwelijkscadeau Ook het vervoer naar en van de bruiloft kan op een groene manier worden geregeld, door bijvoorbeeld te kiezen voor een elektrische auto of fietsen.

Intieme Bruiloften

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een intiemere bruiloft, met slechts een select gezelschap van vrienden en familie. Hierdoor is er meer tijd om met elkaar te praten en te lachen, en wordt de dag extra bijzonder en persoonlijk. Bovendien is het ook nog eens voordeliger omdat er minder gasten zijn.

Mooie Locaties

Een prachtige locatie kan het verschil maken tussen een gewone bruiloft en een onvergetelijke. Of het nu gaat om een landgoed, historische locatie of buitenlocatie met uitzicht op zee, kies voor een plek die bij jou en je partner past. Denk bijvoorbeeld aan jullie favoriete plekje waar jullie vaak komen, of een plek waar jullie samen speciale herinneringen hebben.

Unieke Catering

Jouw bruiloft is een uniek feest en daar hoort ook unieke catering bij. Probeer bijvoorbeeld eens een foodtruck, street food of pop-up restaurant. Of denk aan een High Tea, Brunch of Barbecue. Maak het jouw eigen feest en zorg dat jouw gasten de lekkerste hapjes en drankjes krijgen.

 

Gepersoonlijke Decoraties

Personalisatie is één van de grootste bruiloftstrends van 2023. Bruidsparen willen graag hun eigen persoonlijkheid en stijl weerspiegeld zien in hun bruiloft. Dit geldt ook voor de decoratie van het feest. Hieronder vind je enkele ideeën voor personaliseerde decoraties voor je bruiloft.

Monogrammen en Initialen

Monogrammen en initialen zijn een populaire manier om een personal touch aan je bruiloft te geven. Je kunt ze op allerlei manieren integreren in je decoratie, zoals op het tapijt voor de ceremonie, op tafelkaarten en op ballonnen. Of gebruik onze glazen als persoonlijke touch op een bruiloft. Deze kunnen wij graveren met jullie monogrammen en initialen.

Foto's van samen

Foto's van het bruidspaar samen zijn een mooie manier om herinneringen te bewaren en te delen met je gasten. Je kunt deze foto's op allerlei manieren integreren in je decoratie, zoals op tafelkaarten, op fotowanden en op het altaar. Een ander geweldig idee is het laten graveren van jullie trouwfoto op een kristallen hart als mooi aandenken aan jullie trouwdag.

Persoonlijke Quotes en Teksten

Persoonlijke quotes en teksten zijn een manier om jouw verhaal te vertellen en om je liefde en verbondenheid te tonen. Je kunt deze quotes en teksten integreren in je decoratie, zoals op de achtergrond van de ceremonie, op tafelkaarten en op ballonnen.

 

Samenvatting

In 2023 zijn er veel verschillende bruiloftstrends waar bruidsparen uit kunnen kiezen. Of je nu kiest voor persoonlijke decoraties, een foodtruck op jullie receptie of een thema-bruiloft, het belangrijkste is dat jullie bruiloft jullie verhaal verteld en jullie persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Onthoud, dat deze trends slechts suggesties zijn en dat jullie uiteindelijk moeten kiezen wat het beste bij jullie past. Laat je inspireren door deze bruiloftstrends en maak van jullie dag een onvergetelijke en unieke gebeurtenis!