Geweldige tafeldecoratie voor jullie bruiloft

Jullie bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen van je leven worden. Je jurk is waarschijnlijk al uitgezocht, de locatie geregeld en je getuigen en ceremoniemeester staan tot je beschikking. Misschien heb je al jaren een trouwboek bijgehouden en weet je al precies wat voor tafeldecoratie je wilt voor jullie bruiloft. Maar aangezien je bij ons blog bent uitgekomen ben je waarschijnlijk nog op zoek naar een aantal leuke ideeën voor jullie tafeldecoratie. Ideeën hebben wij hier bij Origineel kadootje altijd genoeg. Dus ik schreef er een aantal voor je uit!

Tafeldecoratie, tafelschikking en een bedankje in één!

De kosten voor een huwelijk kunnen flink oplopen. Maar ook daar hebben wij bij Origineel kadootje een oplossing voor. Zo graveren wij al jaren voor onze klanten glazen met de namen van hun bruiloft gasten. Deze glazen staan mooi op je gedekte tafel, maar ze dienen ook direct als tafelschikking. Zo zijn ze een mooie vervanger voor een naamkaartje op tafel. Overleg met je feestlocatie of ze de glazen voor je kunnen afwassen zodat je ze na afloop kan meegeven aan je gasten als huwelijksbedankjes! Zo sla je 3 vliegen in één klap. Het bespaart je tijd, een hoop geld en je tafel zal er prachtig uitzien.

Een prachtig centerpiece

Wil je elke tafel laten voorzien van een prachtig centerpiece? Dan denken wij direct aan bloemen of maak het wat permanenter en kies voor planten! Laat vazen door ons graveren en vraag je bloemist om ze mooi voor je op te maken. Of ga samen met je vriendinnen en moeder aan de slag om een prachtig opgemaakte vaas te maken. Wanneer je de vazen vult met bloemen zal de gravure minder goed zichtbaar zijn. Ideaal voor als je niet wilt dat het flink in het oog springt. Kies je er voor om ze te vullen met aarde en planten zal de gravure er flink uitspringen en een ware eye catcher worden!

Ik hoor je denken leuk hoor maar dan zit ik na afloop met tig vazen. Nope, je hoeft niet de komende jaren tegen 10, 20 of meer vazen aan te kijken. Geef ze na afloop van jullie trouwdag weg! Het zijn geweldige bedankjes voor de getuigen, ceremoniemeester of geef ze mee aan jullie ouders.

Je tafeldecoratie laten graveren door origineel kadootje

Bij tafeldecoratie denken wij aan glas! Glazen, waxinelichthouders of vazen. Deze worden veel besteld door onze klanten. Maar als we even out off the box denken, dan zijn er natuurlijk vele andere opties. Laat je flessen wijn graveren met de afbeelding van jullie trouwkaart of jullie trouwlogo! Geef ze een mooie plek op de tafel en ze zijn direct al een prachtige eye cather. Daarnaast kan de wijn gewoon genuttigd worden. Vooral voor rode wijn is dit een geweldig idee. Voor je witte wijn kan je prachtige wijnkoeler door ons laten personaliseren en ook dat staat weer geweldig op je tafel.

Ga zelf aan de slag

Ben je zelf creatief en wil je graag zelf aan de slag met jouw tafeldecoratie dan juichen wij dat alleen maar toe. Niets geeft meer voldoening dan zelf mooie dingen maken. Spaar een tijdje lege wijnflessen of bier flesje op. Nodig je vriendinnen uit en maak er een gezellige avond van terwijl jullie aan de slag gaan met het decoreren van de flessen. Dit kan op héél veel verschillende manieren! Bekijk ons Pinterest bord hier even om meer inspiratie op te doen. Ga aan de slag met verf, touw of laat de flessen door ons graveren. Shop bij de Action, Hema of een andere winkel van die leuke ledlampjes met een kurk. Voeg de lampjes toe aan je mooi gedecoreerde flessen. En je hebt geweldige decoratie voor op je tafels of ergens anders in de ruimte. Het is enorm leuk om te doen, maar daarnaast ook nog eens ontzettend duurzaam en heel erg goedkoop! Dat scheelt weer op je bruiloft kosten! Bekijk een aantal van deze ideeën op ons Pinterest bord tafeldecoratie bruiloft

Kan ik mijn eigen spullen laten graveren

Ja dat kan! Wij doen niet snel moeilijk, heb je zelf glaswerk dat je wil laten graveren dan doen wij dat graag voor je. Je kan de spullen naar ons opsturen. Zorg wel dat je het heel goed verpakt! Wij adviseren daar graag over. Of je kan de spullen bij ons langs brengen. Dan kunnen we direct bespreken wat je wensen zijn en samen kijken hoe we tot geweldige tafeldecoratie kunnen komen.

Je tafeldecoratie door ons laten maken

Je tafeldecoratie kan je natuurlijk door ons laten maken. We doen het met veel plezier en liefde voor je. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan glaswerk, kristal maar ook spiegels (die zijn weer ergs leuk als onderzetters voor je centerpiece). Je kan ze volledig naar wens door ons laten graveren. Laat de namen van je gasten graveren, of gebruik jullie trouwkaart als basis voor de gravure op het glaswerk. Uiteindelijk is er van alles mogelijk. Zo graveerde wij ooit voor één van onze klanten de menukaart op een glasbokaal. Het was een kleine intieme bruiloft en ze wilde graag een duurzame oplossing. Dat kan geen probleem! En ook jouw dromen laten we graag uitkomen.

Nog niet helemaal overtuigd

Ben je nog niet helemaal overtuigd en ben je benieuwd wat wij nog meer maken? Bekijk dan ook één onze andere huwelijks pagina's of neem een kijkje in onze webshop! Nog vragen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.