Huwelijkscadeau zus

De band die u heeft met uw zus is waarschijnlijk heel bijzonder, en wanneer zij in het huwelijk treedt wilt u haar natuurlijk graag een Huwelijkscadeau geven dat origineel en persoonlijk is. Onze gepersonaliseerde cadeaus laat u volledig naar wens graveren. Zo is het cadeau altijd uniek maar ook heel erg persoonlijk.. Daarnaast vormt het een mooi en blijvend aandenken aan haar trouwdag waar nog lange tijd met een glimlach op terug gekeken kan worden. In dit blog schrijf ik een top 3 van onze best verkochte huwelijkscadeaus voor zussen.

Nr. 1. in onze huwelijkscadeau zus top 3

Een gegraveerde spiegel Verras uw zus op haar trouwdag met een gegraveerde spiegel. Deze kunt u laten graveren met een foto van haar en haar man, maar u kunt er ook voor kiezen om de spiegel te laten graveren met een mooi gedicht dat gaat over het huwelijk. Wilt u een subtiel cadeau geven, dan kunt u langs de onderrand van één van onze spiegel de naam van uw zus en haar man laten graveren samen met de trouwdatum. Zo is de spiegel nog gewoon te gebruiken, en is het dagelijks een mooie herinnering aan de trouwdag. Een ander leuk idee: laat de spiegel graveren met de afbeelding van de trouwkaart. Dit kan alleen de afbeelding zijn maar het is ook mogelijk om de tekst uit de kaart op de spiegel te laten graveren. Zo is de trouwkaart vereeuwigd in het glas, en is het een bijzonder cadeau voor uw zus.

> Laat een spiegel graveren

Nr. 2 in onze huwelijkscadeau zus top 3

Een gegraveerde fotolijst Een fotolijst wordt normaal alleen gebruikt voor het opbergen van foto's. Maar wij zien er heel veel andere mogelijkheden. De fotolijst kan bijvoorbeeld gegraveerd worden met de trouwfoto van uw zus. Zo geeft u wel een heel bijzonder cadeau dat zij zeker nog jaren zal koesteren. Een ander leuk idee voor een fotolijst, laat hem graveren met een mooi gedicht. Veel van onze klanten kiezen ervoor om een fotolijst te laten graveren met een gedicht als cadeau voor het huwelijk van hun zus. Maar ook hier kan weer de afbeelding van de trouwkaart gegraveerd worden. Of laat langs de onderrand van de lijst, de naam van uw zus en haar man graveren. Zo kan de trouwfoto er nog achter geplaatst worden en geeft u uw zus een origineel Huwelijkscadeau.

> Laat een fotolijst graveren

Nr. 3 in onze huwelijkscadeau zus top 3

Een set gegraveerde champagneglazen Champagne hoort natuurlijk bij een huwelijk, de liefde vieren doen we maar al te graag toostend met een glas in ons hand. Laat voor uw zus een mooi glas graveren, of kies voor een set champagneglazen. De champagneglazen kunt u laten graveren met de naam van uw zus en die van haar man. Wanneer u daar ook nog de trouwdatum een mooie leuke of juist grappige afbeelding bij laat plaatsen, is het huwelijkscadeau helemaal af. Gegraveerde champagneglazen blijven een mooie herinnering aan de trouwdag en kunnen bij iedere huwelijksverjaardag weer uit de kast gehaald worden. Zo kan er getoost worden op het huwelijk, en kan er terug gekeken worden op die bijzondere dag dat zij in het huwelijk trede.

> Laat champagneglazen graveren

 

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens onze trouwcadeau top 10 of onze huwelijkscadeau inspiratie pagina