Graveren logo

Logo graveren

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij hun logo kunnen graveren in glazen, een spiegel of kerstballen. En vaak horen wij dat het bij andere bedrijven niet mogelijk is omdat hun logo niet aan de vereiste voorwaarden voldoen, of dat het een te ingewikkeld bedrijfslogo is. Gelukkig kunnen wij alle logo's graveren! Wij hebben in het verleden zelfs gewerkt met logo's waarvan het origineel niet meer beschikbaar was. Maar waar bijvoorbeeld nog wel gegraveerde glazen met het bedrijfslogo beschikbaar waren. Uiteraard is ook dit voor ons een uitdaging om tot een mooie gravure te komen. Maar met wat moeite en liefde lukt ook dit!

Bij ons kan je per stuk te bestellen

Of het nu gaat om een spiegel, glazen of een klok al onze producten kunnen per stuk besteld worden. Wij begrijpen heel goed dat je niet altijd 20, 30 of 500 glazen met logo nodig hebt. Daarom bieden wij al onze producten per stuk aan. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie spiegel laten maken voor de opening van een bedrijf, of kies ervoor om voor die paar speciale klanten een mooi kerstgeschenk te laten maken. Maar je kan bijvoorbeeld ook mooie glazen laten graveren die je dagelijks binnen het bedrijf gebruikt. Zo geef jij je klanten een kopje koffie of thee met net dat beetje meer!

Wij berekenen geen opstartkosten

Wij rekenen voor het graveren van een logo geen opstartkosten, wel brengen wij per product een kleine toeslag van €2,95 in rekening. Dit doen we niet alleen voor het graveren van logo's maar ook voor het laten graveren van foto's en eigen afbeelding. Dit doen wij omdat we extra tijd kwijt zijn aan het bewerken van een logo of foto om deze geschikt te maken voor een mooie gravure.

Bij ons zijn er geen beperkingen aan graveren van een logo

Wij werken met onze handen en niet met een machine. Hierdoor hebben wij vrijwel geen beperkingen in het graveren van glas. We kunnen een logo klein graveren, maar ook juist heel groot. Wilt u wijnglazen met een logo laten graveren dan kan dat natuurlijk mooi op de voorkant van het wijnglas, maar wij kunnen ook in het voetje van het glas graveren. Zo is het heel subtiel en dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Voor vazen en glazen met een vlakke bodem kunnen wij ook het logo in de bodem van het glas graveren. Dit is wel afhankelijk van het type glas, bij glazen met een bolling in de bodem is dit niet mogelijk.

Kan ieder logo gegraveerd worden?

Ja ieder logo kan door ons gegraveerd worden, wij stellen geen vereiste aan het bestand. Echter is het wel zo dat hoe beter de kwaliteit van de afbeelding is, des te mooier de gravure uitpakt op het glas. Als voorbeeld een afbeelding van 5x5 cm kunnen wij goed graveren op een glas, maar wilt u deze gegraveerd hebben op een spiegel of klok zal de kwaliteit van de afbeelding minder worden. Mocht je twijfelen of wij het bedrijfslogo dat je in gedachten had kunnen graveren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Het verschil tussen graveren en bedrukken

Vaak krijgen we de vraag of het mogelijk is om in kleur te bedrukken. Nee, dat is bij ons niet mogelijk. Heel simpel omdat we niet bedrukken maar graveren. Bedrukken en graveren zijn 2 verschillende technieken. Bij bedrukken wordt er met inkt gewerkt, deze wordt op het glas gedrukt. Bij glas graveren wordt er geen inkt gebruikt. Wij graveren door middel van zandstralen. Met een sjabloon van uw logo (die wij zelf maken) kunnen we onder hoge druk het zand op het glas spuiten. Doordat het zand met hoge druk het glas raakt wordt er een lichte beschadiging op het glas aangebracht. Dit is de uiteindelijke gravure.

Een product met logo bestellen

Al onze producten kunnen via onze webshop besteld worden. Kies een mooie spiegel, glazen of een ander product uit en bedenk hoe je deze wilt laten graveren. Dit kan alleen met een logo maar het is ook nog mogelijk om hier een tekst bij te laten plaatsen. Vul het bestelformulier in en upload je logo. Zodra de bestelling is afgerond gaan wij ermee aan de slag. Mochten we nog vragen hebben dan laten we dit uiteraard even weten! 

Bestellen dat kan via onze webshop, of je kan nog wat inspiratie opdoen op onze relatiegeschenken pagina,