Romantisch bad op Valentijnsdag

De Foute Valentijn


Het is zover, 14 februari en het moment om de liefde te verklaren aan die leuke date, je wilt het zo origineel mogelijk aanpakken, er mag vooral niets fout gaan.

Op deze manier voorkom je een onvergetelijke Valentijnsdag;

Als je jouw lief voor het eerst jouw favoriete gerecht wilt voorschotelen is het handig om eerst te informeren naar eventuele allergieën. Ook wil je een échte veggie geen bloederige steak voorzetten. Voorkom een avondje op de Eerste Hulp of een knallende ruzie over vleesconsumptie, dus vraag subtiel naar zijn of haar favoriete gerecht en standpunten met betrekking op het eten van vlees.
Je gaat ons dankbaar zijn!

Controleer de naam


Het is een absolute ramp om op dat zorgvuldig geschreven gedicht of die vier kantjes tellende liefdesverklaring te eindigen met een verkeerd gespelde naam. Check dit altijd. Minstens 3 of 4 keer.

Check het adres


Adresseer je brief goed! Je wilt echt niet dat jouw gedicht over haar prachtige haar en geweldige lach bij de buurman terechtkomt. Hij zou zomaar lang haar kunnen hebben en van Metallica kunnen houden.

Ga niet uit van de clichés


Sommige mensen houden helemaal niet van baden met rozenblaadjes en zijn panische voor branden in huis. Een spoor van waxinelichtjes naar een warm gevuld bad met daarin naar Lelietjes-Van-Dalen ruikend schuim moet wel bij jouw lief passen. Schat dit zorgvuldig in en laat je niet leiden door romantische films met droomscenario’s. Het zou een nachtmerrie kunnen worden.

Relatiestatus


Last but not least; als je anoniem of een nog-niet-zo-bekende aankomende geliefde de liefde verklaart, peil dan even of deze man of vrouw niet al in het bezit is van een partner. Dat is erger dan een blauwtje lopen.

 
 

Bekijk onze Valentijnscadeaus

 

Bekijk onze Valentijnscadeaus

Bekijk onze Valentijnscadeaus voor hem

Bekijk onze Valentijnscadeaus voor haar