Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Heb je stad en land afgelopen, alle originele gadgets al gezien maar heb je het perfecte cadeau nog steeds niet gevonden? Heeft jouw man, vriend of collega alles al en ben je weet je echt niet meer wat nou het leukste cadeau is om voor hem te kopen? Ben je het zat om weer aan te komen met een paar sokken, aftershave of blegh weer die doucheschuim omdat je gewoon echt niet meer weet wat je nou weer moet kopen. Soms lijkt het gewoon niet te bestaan leuke cadeaus voor mannen. Maar niet getreurd wij bij Origineel kadootje hebben altijd een origineel cadeau voor die moeilijke man in je leven.

Een cadeau binnen elk budget

Money first, want een cadeau moet natuurlijk wel binnen jouw budget passen. Het maakt bij ons niet uit of je op zoek bent naar een klein cadeautje of juist een luxe geschenk. Heb je een klein budget dan is een gegraveerd bierglas erg leuk om weg te geven. De man in kwestie moet dan natuurlijk wel van een biertje houden maar dan is het ook zeker een leuke gadget om weg te geven. Laat het bierglas graveren met zijn naam, of neem die ene geweldige foto van jullie samen en laat deze in het glas graveren. Niet alleen een bierglas laten graveren behoord tot één van de mogelijkheden, je kan ook een wijnglas, whiskyglas of een mooi longdrinkglas laten graveren.

Heb je wat een groter budget en wil je een luxer geschenk geven, kies dan voor één van onze kado pakketten. Laat bijvoorbeeld een mooie whisky set graveren, nieuw in ons assortiment is de whisky set van het populaire merk Glencairn. Deze prachtige set bestaat uit een karaf met 5 glazen. Laat de set graveren met een persoonlijk whiskylabel (die wij graag voor jou ontwerpen) of laat hem simpelweg graveren met de naam van je man. Is hij geen whiskyliefhebber, kies dan één van onze bier of wijnpakketten!

Een leuk verjaardagscadeau voor hem

Verjaardagen, het blijft ontzettend lastig voor die mannen, op onze website ben je aan het juiste adres voor een leuk cadeau. Ieder man verdiend een gepersonaliseerd cadeau. En zeker met een verjaardag is het leuk om die leeftijd nog even flink in te wrijven. Laat die leeftijd groot op een bierpul graveren, of kies voor ons bierpakketje met bierglas. Tja bier blijft toch wel het cadeau voor een man.

Voor de wat oudere man is een gegraveerde klok voor op zijn kantoor ook een heel mooi verjaardagscadeau. Gegraveerd met een foto, of als hij een eigen bedrijf heeft gegraveerd met het logo van zijn bedrijf.

De beste Valentijnscadeaus voor alle mannen

Misschien iets wat te zoetsappig voor mannen, maar een Valentijnscadeau voor hem mag natuurlijk ook wel een beetje zoet zijn. Dus wat denk je van een mooie spiegel of fotolijst gegraveerd met een foto van jullie samen? Een ander leuk cadeau voor mannen op Valentijnsdag is een prachtig champagnepakket als jouw man natuurlijk van die bubbels houdt. Zo kunnen jullie samen toosten op een fantastische Valentijnsdag, de fles gaat lekker leeg. En de glazen blijven een mooi aandenken die jullie nog regelmatig uit de kast kunnen halen.

Zie je dit allemaal niet zo zitten, maar heeft jouw man een hobby waar jij soms gek van wordt. Maak er gebruik van, laat zijn auto, motor of huisdier op een glas, spiegel of karaf graveren. Hij zal je super dankbaar zijn voor zo'n origineel cadeau met zijn kindje erop.

Het beste Vaderdagcadeau voor papa

Tussen onze cadeaus kan je veel ideeën op doen, maar als Vaderdagcadeau blijft iets van de kinderen dat zelf geknutseld is natuurlijk wel het allerleukste ook al beland het in de kast ergens steeds een stukje verder naar achter. Wil je iets blijvend geven voor Vaderdag dan hebben wij ook nog een aantal mooie ideeën. Voor de allereerste Vaderdag moet er natuurlijk een cadeau komen dat voorzien is van de naam van het kindje, voor de allerliefste papa, voor de super papa. Wij graveren het allemaal voor je! Een mooi glas met de voetafdruk van jullie kindje, een spiegel met jullie foto of een mooi pakket ook voor Vaderdag zijn dit geweldige ideeën om hem mee te verrassen.

Papa zal er zeker van genieten. Geen baby meer maar een volwassen vrouw die haar vader wil verrassen met een mooi Vaderdagcadeau. Een mooi wijnpakket gegraveerd met een persoonlijke boodschap om jou vader te bedanken voor alles wat hij voor je heeft betekend in je leven is erg bijzonder om te geven. Of laat een karaf voor zijn favoriete drankje graveren. Zo'n karaf cadeau gegeven door zijn dochter krijgt bij iedere vader een bijzonder plekje in het huis. En ook op volwassen leeftijd is het natuurlijk nog steeds erg mooi om een foto van jullie samen te laten graveren in een fotolijst of spiegel. Het zijn blijvende cadeaus die jullie band als vader en dochter weerspiegelen. Wij hebben nog geen vader gevonden die zo'n cadeau niet kan waarderen.

Een cadeau voor de bruidegom of de getuigen

Denk je alles gehad te hebben aan feestdagen valt er een trouwkaart op de mat. Je beste vriend, broer of je favoriete collega gaat trouwen! Groot feest natuurlijk maar ook deze man heeft alles al. Niet direct met je handen in het haar zitten! Wij redden je, echt waar we zijn er voor je! Als cadeau voor de bruidegom kies je een wijnpakket of bierpakket. Check even waar hij van houdt, deze laat je super stoer graveren en klaar is jouw cadeau. Het kan zo simpel zijn.

Ga je zelf trouwen dan is zo'n kado pakket natuurlijk ook erg mooi om aan je aanstaande man te geven. Zoek je nog leuke bedankjes voor je getuigen een bierpul voor "the best man" doet het altijd goed, de mannelijke getuigen kan je een mooie pennenhouder met persoonlijke gravure geven. Hij kan direct tekenen met de pen en zo is jullie huwelijk verzegeld met die prachtige handtekening! En hij heeft een mooi aandenken aan jullie trouwdag!

Een pensioen cadeau voor een man

Gaat jouw favoriete mannelijk collega binnenkort met pensioen. En wil je hem nog even in het zonnetje zetten met een persoonlijk cadeau. Of is het tijd dat jij als ondernemer afscheid moet nemen van één van je geliefde personeelsleden, en wil je hem niet laten gaan zonder geweldig cadeau. Verras hem dan met een prachtige gegraveerde klok, deze kan je laten voorzien van jullie logo zodat hij het bedrijf niet snel kan vergeten. Of voorzie hem van een mooie set kristallen glazen, stuk voor stuk gegraveerd met een bedankt tekst die bij hem past. Of laat zijn kwaliteiten op de glazen graveren als bedankje, zo geef je hem voor zijn pensioen een mooi gepersonaliseerd cadeau. En kan hij waardig vertrekken!

Tot slot

Of je nou op zoek bent naar originele cadeaus voor je man, broer, collega of buurman. Voor een verjaardag, een feestdag of gewoon zomaar als bedankje wij weten voor iedere gelegenheid wat cadeau te geven. En mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het vinden van het perfecte cadeau. Zelfs als het gaat om een cadeau voor mannen die alles al hebben!