7 Gratis kerst cadeau labels

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer kerst. Tijd voor gezelligheid, een mooie tafel met lekker eten en cadeautjes onder de kerstboom. Heb jij je cadeaus dit jaar al binnen of ga je last minute shoppen en vliegt het inpakpapier op kerstavond van links naar recht? We helpen je graag mee om je cadeaus dit jaar extra vorlijk in te pakken en daarom maakte wij 7 vrolijke cadeau labels. Gebruik ze en maak kerst dit jaar extra bijzonder.

Label 1 met de kerstman

Een gezellig label van de kerstman, die natuurlijk niet kan ontbreken tijdens het kerstfeest. We maakte wat extra ruimte zodat je de naam van de ontvanger en jezelf erop kunt schrijven. Maar je kan natuurlijk ook gewoon Santa als gever opgeven. Het is ook een heel leuk label voor kinderen. 

Kerst label 1

 

Label 2 een klassiek tintje

Ben je op zoek naar een wat klassieker label voor je kerstcadeaus? Dan is dit label heel erg geschikt. Voor je Oma, de wat oudere buurvrouw of leuk voor degene die graag traditioneel kerstfeest viert. 

Kerst label 2

 

Label 3 Merry Christmas lekker modern

Een vrolijk maar simpel label voor de geen die de kerst wat rustiger wil houden. Het is een mooi label voor je beste vriendin, je tante of om te moeders cadeautje mee op te vrolijken. 

Kerst label 3

 

Label 4 leuk voor de mannen

Het cadeautje voor je man, Oom of Opa extra leuk inpakken? Dat gaat zeker wel lukken met dit leuke kaartje. Maar het kaartje is natuurlijk niet alleen leuk voor mannen. Je kunt het ook prima gebruiken voor een cadeautje voor vrouwen.

Kerst label 4

 

 

Label 5 De kerstboom voor onder de kerstboom

Wij vonden deze ontzettend vrolijk en helemaal gericht op het kerstfeest. Het is ontzettend leuk voor zowel mannen als vrouwen. Maar je kan natuurlijk ook de kinder cadeautjes voorzien van dit leuk kaartje.

Kerst label 5

 

 

Label 6 Een andere kerstman

Wij vonden de eerste kerstman al erg leuk, maar deze mag er ook zeker zijn en net weer iets anders. Print hem uit en leuk je cadeautje er mee op. 

Kerst label 6

 

Label 7 De sneeuwpop

Na de kerstman, de kerstboom kan de sneeuwpop natuurlijk niet achterblijven. Een vrolijk label voor je kerstkadootjes. Vul de namen in met een gekleurde pen of stift voor een extra vrolijk effect. 

Kerst label 7

 

Kaartjes uit printen en gebruiken


De kaartjes kan je zelf uitprinten door hieronder de pdf te downloaden. Je krijgt een nog mooier resultaat door de kaartjes uit te printen op dikker papier dan normaal printer papier. Gebruik bijvoorbeeld knutselkarton. Zodra je de labels hebt geprint, kan je aan de slag gaan. Zoek een schaar op, en knip de kaartjes netjes uit. Voorzie ze van de namen. En kies nu hoe je ze wilt gebruiken, je kan ze op het cadeau plakken. Maar je kunt er ook met een perforator een mooi rond gaatje in maken. En het cadeaulabel bevestigen met een mooi lint of een stukje stoer touw.

Download de labels

Wij hopen dat je deze labels kunt gebruiken. En wensen je hele mooie feestdagen en een gweldig 2023. OH heb je nog geen kerstcadeau? Bekijk hier onze kerstcadeaus.