Liggend glazen hart op voet

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 69,95

Prijs per stuk inclusief graveren


Glazen hart graveren


Dit prachtige glazen hart kunt u volledig naar wens laten graveren. Zo ontstaat er een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, als moederdagcadeau of als cadeau voor een bruiloft. Het liggende hart staat op een voetje, en heeft voldoende ruimte voor een mooi gravure.


Glazen hart als persoonlijk cadeau
Wilt u iemand laten weten hoeveel u om hem of haar geeft, of bent u op zoek naar een origineel cadeautje voor uw moeder of vriendin. Met dit product kan het allemaal. Laat hem graveren met een gedichtje voor Moederdag, of laat laat hem graveren als Valentijnscadeau. Uw vriendin zal blij verrast zijn met dit unieke cadeau. Heeft u binnenkort een bruiloft, als cadeau voor het bruidspaar is dit glazen hart een goed idee om weg te geven. Laat hem graveren met de namen en trouwdatum van het bruidspaar en u geeft een geweldig trouwcadeau. Wilt u de bruid verrassen dan kunt u hem ook laten graveren als bruidscadeau. Of geef het hart weg als bedankjes voor jullie getuigen of ceremoniemeester, met dit product kunt u alle kanten uit.


Kristallen hart als herinnering aan overledene
Bent u op zoek naar een product dat een mooie herinnering aan een overleden dierbare dan is dit product ook uitermate geschikt. Gegraveerd met een gedichtje en een mooie foto is het een mooi aandenken aan een persoon maar ook als aandenken aan een huisdier is hij uitermate geschikt.


Over dit glazen hart
Het glazen hart staat op een stevig voetje, u laat hem volledig naar wens graveren. Kies een mooie tekst, een leuke afbeelding of laat een foto graveren om dit cadeau echt uniek en persoonlijk te maken. Met een afmeting van 15x13,5x1,5 cm vindt dit hart altijd zijn plekje in huis. Bestel dit mooi product vandaag nog!

Loading...