Kristallen Iceberg

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 59,95

Prijs per stuk inclusief graveren


  • Koop 25 voor € 53,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor € 50,96 per stuk en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 47,96 per stuk en bespaar 21%
  • Koop 200 voor € 44,97 per stuk en bespaar 25%

Kristallen Iceberg graveren als cadeau


Deze kristallen Iceberg is prachtig om te zien met zijn mooie bewerkte rand is het een sierlijk stuk kristal dat nergens zal misstaan. Gegraveerd met een unieke tekst, afbeelding of mooie foto is dit een origineel cadeau dat voor veel verschillende gelegenheden geschikt is. Laat hem graveren met een trouwfoto en u heeft een prachtig geschenk voor een huwelijksverjaardag of geef het bruidspaar zo'n origineel trouwkado voor hun trouwdag. Wanneer u deze kristallen Iceberg laat graveren met een bedrijfslogo is het een geweldig zakelijk cadeau, dat bijvoorbeeld leuk is voor een jubileum, maar ook als cadeau voor de opening van een bedrijf is deze kristallen award een goed idee.


Kristallen Iceberg graveren als cadeau huwelijk
Zoekt u een huwelijkscadeau dat uniek en persoonlijk is, laat dan zeker deze Iceberg graveren. Het gedichtje uit de trouwkaart van de bruid en de bruidegom kan prachtig gegraveerd worden en met hun namen en trouwdatum erbij wordt het geschenk past echt leuk. Wilt u als bruid een mooi cadeau aan de bruidegom geven, of zoekt u een bruidscadeau ook dan is deze kristallen Iceberg een geweldig gebaar. Zoekt u originele bedankjes voor uw eigen bruiloft, wilt u het bruidspersoneel bedanken voor hun inzet of bent u op zoek naar een cadeau voor de ceremoniemeester of getuigen? Laat deze Iceberg dan voorzien van een tekst waaruit jullie dank blijkt. Zo geeft u huwelijksbedankjes die nog lang gekoesterd zullen worden. Heeft u binnenkort een feest van een bruidspaar dat hun huwelijksjubileum viert en wilt u hen verrassen met een exclusief cadeau? Deze Iceberg zal hun zeker versteld doen staan, daarbij maakt het niet uit of u de Iceberg als kado voor 25 jarig huwelijk geeft of dat het stel hun 12,5 of 50 jarig huwelijk viert. Dit cadeau kan altijd!


Kristallen Iceberg graveren als persoonlijk cadeau
Deze Iceberg is door zijn unieke vorm een mooi cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Voor hem kunt u de Iceberg laten graveren met een stoere tekst, terwijl voor haar is een lief gedichtje juist weer een leuk idee. Geef de Iceberg cadeau aan uw moeder op moederdag of verras uw vader op Vaderdag met dit prachtige geschenk. Of laat hem graveren als kraamcadeau, leuk met het geboortekaartje er op. Zo heeft u een bijzonder alternatief voor een geboortetegel, dat ook goed geschikt is als doopcadeau of als cadeau voor de peettante. Zoekt u een bijzonder verjaardagscadeau, valentijnscadeau, kerstcadeau of sinterklaas cadeau? Laat uw creativiteit de vrije loop en wij graveren dit bijzondere product voor u!


Kristallen Iceberg graveren als herinnering cadeau overlijden
Zoekt u een mooi aandenken aan een overleden dierbare, een gedenkteken voor een overleden hond, of wilt u de ouders van een overleden baby een cadeau geven als aandenken aan hun kindje? Ook hiervoor mogen wij de Iceberg vaak graveren, het kan een enorme troost zijn om zo'n mooi gedenkartikel te hebben dat u aan uw dierbare herinnerd. Laat de Iceberg bijvoorbeeld graveren met een mooie foto en een korte tekst die de persoon omschrijft zo is het een mooie aandenken aan de overledene en is hij ook geschikt als condoleance cadeau.


Omschrijving kristallen Iceberg
De kristallen Iceberg is gemaakt van kraakhelder kristal, de rand is mooi bewerkt waardoor de hij een robuuste uitstraling heeft. De onderkant van het kristal is afgevlakt en omdat hij lekker breed is blijft hij hierdoor stevig staan op de ondergrond. Hij heeft een afmeting van 13 x 17 x 2,5 cm en wordt geleverd in een luxe geschenk verpakking.

Loading...